Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Schenk aandacht aan je dromen

Schenk aandacht aan je dromen​


Schenk aandacht aan je dromen


Uitleg over orakelkaart `Schenk aandacht aan je dromen`​


Aartsengel Michaël heeft je in de tijden dat je droomt geholpen je oude angsten los te laten en nieuw geluk en vrede te ondervinden. Hij heeft je tijdens je slaap lessen gegeven, die het antwoord zijn op je gebeden en waarbij je een nieuwe basis voor je levensdoel hebt gekregen. Hoewel je je deze dromen misschien niet herinnert, huist de informatie in je onderbewustzijn en is je op vele manieren behulpzaam. Je hebt tot veel van Michaëls adviezen toegang door een dromendagboek bij te houden. Het maakt niet uit wat voor soort notitieboekje het is, als je het maar naast je bed legt en consequent opschrijft wat je jezelf herinnert van de dromen die je 's nachts hebt gehad. Je zult al snel bepaalde patronen in onderwerpen en symbolen herkennen, die je van advies zullen dienen op de tijden dat je wakker bent.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Tijdspanne

Tijdspanne​


Tijdspanne


Uitleg over orakelkaart `Tijdspanne`​


Wanneer je slaapt dan kun je naar andere dimensionale vibraties reizen. Wees niet bang voor wat al onderdeel is van je transformationele vibraties. Tijd is mens-verzonnen, dus geniet van de vrijheid en tijdloosheid en absorbeer wat je gegeven is. Sta open om nieuwe dingen over jezelf en het universum te leren.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker

Tarot dagkaart22.jpg

Aas Van Staven​

Ieder aas in de tarot staat voor een mogelijkheid die je geboden wordt. Zo ook het Aas van Staven. Staven representeren het element vuur. De kans die het aas van Staven je biedt heeft te maken met zaken als overtuigingskracht, zelfontplooiing en levenslust. Met andere woorden: dit is het moment om je doelen te bereiken. Je voelt je sterk, je barst van de overtuigingskracht en levenslust. Ga er voor.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat het aas van Staven voor levendigheid in je huidige relatie en het enthousiasme dat jij en de mensen in je directe omgeving met elkaar delen. Je voelt je goed en straalt levenskracht uit. En je kent de oude heksenwijsheid: wat je uitstraalt, krijg je in drievoud terug.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je op een bepaald vlak in je werk bereid bent om een kans te wagen. Je bent gemotiveerd en ambitieus. Enthousiast voltooi je de taken die je op je genomen hebt.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn staat deze kaart voor een fase waarin je je morele kracht, je wil en je overtuigingen laat gelden. Het is een periode waarin je innerlijk groeit en waarbij je werkt aan een groter zelfvertrouwen en meer zelfinzicht. Dat zelfinzicht helpt je om je beter te voelen over jezelf en de keuzes die je maakt in je leven.
 

Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
17.jpg

De Ster​

De Ster is de kaart van hoop, wijsheid en inzicht in hogere samenhangen. De kaart zegt je dat je dingen plant of begint die tot ver in de toekomst hun licht laten schijnen. Zoals bij zaaien gaat er enige tijd overheen voor je de vruchtbare resultaten van je arbeid kunt oogsten, maar de Ster duidt er op dat je hoop mag koesteren ten aanzien van het bereiken van je doel. In de traditionele duiding werd de Ster gerekend tot een van de drie beschermende kaarten die gelukkig welslagen aankondigt.

Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties staat deze kaart voor veelbelovende ontmoetingen. Dat kan zijn met een onbekende maar het kan ook zijn dat je een bekende opeens in een ander licht ziet. De ontmoeting is er sowieso eentje met toekomst. Relaties die door deze kaart gekenmerkt worden staan onder een gelukkig gesternte.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Ster je zien dat je aan het begin staat van een nieuwe bezigheid. Het kan daarbij gaan om plannen die je zelf bedacht hebt, maar het is ook mogelijk dat je in je werk een nieuwe taak krijgt toebedeeld. Hoe dan ook: de vooruitzichten op succes zijn zonnig.

Bewustzijn
In de sfeer van ons bewustzijn geeft De Ster aan dat je bezig bent met het maken van toekomstplannen. Het gaat daarbij om diepgaande inzichten in een grotere samenhang. Die inzichten leiden ertoe dat je je horizon aan het verleggen bent. Het is alsof je kijkt vanuit vogelperspectief en ziet daardoor de hindernissen die op je pad liggen. Bovendien geeft je blik een wijds uitzicht op je toekomst.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Rafael
 4. Heb geloof

Heb geloof​


Heb geloof


Uitleg over orakelkaart `Heb geloof`​


Je hebt deze kaart getrokken om je te herinneren aan de helende kracht van geloof. De grote Genezer en leraar Jezus heeft zo vaak gepredikt en laten zien dat met geloof alles mogelijk is. Jezus en Aartsengel Rafaël kunnen je geloof en vertrouwen een zetje geven, als je het door recente gebeurtenissen soms moeilijk hebt. Je kunt hun volmaakte geloof 'lenen', zodat je weer weet dat alles echt helemaal in orde is, zelfs als het lijkt alsof de werkelijkheid deze spirituele waarheid tegenspreekt. Deze kaart vraagt van je om wonderen te verwachten, in verrassende en onverwachte vormen. Blijf steeds maar weer al je zorgen in Gods hand leggen, en luister naar de stem van binnen die je vertelt wat je moet doen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed

Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed​


Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed


Uitleg over orakelkaart `Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed`​


Ik kies voor absolute en voortdurende overvloed, want ik begrijp dat er geen grenzen zijn aan de overvloed van het Universum. Als ik dus overvloed aantrek voor mijzelf, doe ik niemand anders tekort. Er is genoeg voor iedereen. De clou is dat ieder van ons dat gaat zien, en gaat willen - en dan zal iedereen dat voor zichzelf aantrekken.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Zo Boven, Zo Beneden

Zo Boven, Zo Beneden​


Zo Boven, Zo Beneden


Uitleg over orakelkaart `Zo Boven, Zo Beneden`​


Deze kaart staat bekend als de hemel-op-aarde-kaart omdat wat er ook bestaat in de hemel, ook op aarde bestaat. Het is onze perceptie van hoe we interacteren met onszelf hier op aarde, en of we vertrouwen hebben om te geloven. Deze trillingen zijn zowel in de lucht als in de aarde te vinden, dus zullen de twee in balans moeten zijn. Heb voet in beide werelden en creëer je eigen evenwicht.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven

De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven​


De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven


Uitleg over orakelkaart `De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven`​


Omdat de Wet van Aantrekking de basis is van al je ervaringen, is het van wezenlijk belang dat je die begrijpt om een zinvol leven te kunnen leiden. Het begrijpen van de Wet van Aantrekking is nodig om het vreugdevolle leven te kunnen leiden waarvoor je hier bent gekomen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Vraag je gidsen orakel
 4. Rust - Heilige Geest

Rust - Heilige Geest​


Rust - Heilige Geest


Uitleg over orakelkaart `Rust - Heilige Geest`​


Onze culturele perverse idee dat "doen, doen, doen" de juiste manier is om je tijd in te vullen, heeft onze maatschappij inderdaad ziek gemaakt. Je overweldigende behoefte om je af te wenden van deze storm aan activiteit en een pauze in te lassen --misschien zelfs er helemaal de brui eraan te geven-- is niet gek of onrealistisch. Het is een directe oproep van de Heilige Geest om je aandacht weg te keren van de buitenwereld en je opnieuw te verbinden met je ziel. Je leven is niet bedoeld om verspild te worden in onzinnige en niet-onderzochte activiteiten. Je kwam hier met een doel en specifieke ziele-bedoelingen die je hebt verwaarloosd. Ze kloppen nu op de deur van je aandacht, herinneren je eraan dat je je verantwoordelijkheden niet moet vergeten. Sla je deze oproep in de wind, en ga je niet aan de slag met het zelf-onderzoek, dan bestaat er zelfs de kans dat je een donkere ziele-periode in gaat, een tijd waarin niets meer zinnig voelt. Luister naar de Heilige Geest en open je hart voor zijn hulp. Neem veel tijd om alleen te zijn, en maak contact met je ziel. Schrijf een dagboek, zoek ondersteuning, en bid. Gun het jezelf dagelijks om in direct contact te staan met de gidsende wijsheid van de Heilige Geest. Je terugtrekken van de wereld --of het nu door reflectie, meditatie of er zelfs even helemaal tussenuit gaan-- is de meest krachtige manier om nu je tijd te gebruiken. De Heilige Geest gidst je in je stille momenten. Zijn boodschap: "Maak tijd voor jezelf".
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Je bent op de juiste weg

Je bent op de juiste weg​


Je bent op de juiste weg


Uitleg over orakelkaart `Je bent op de juiste weg`​


Je hebt deze kaart getrokken als bevestiging dat je gedachten en handelingen in de juiste richting gaan voor het bereiken van je levensdoel en innerlijke vrede. Je hebt zorgvuldig geluisterd naar de adviezen van je innerlijke leiding en de engelen klappen in hun handen dat je dit zo getrouw navolgt. Hoewel je nog niet duidelijk ziet waar het allemaal goed voor is, willen de engelen je graag laten weten dat zij je op elke stap van je weg van advies dienen en je beschermen. Houd het goede werk hoog!
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Tarot
 3. Tarotkaarten
 4. De Magiër

Tarotkaart De Magiër​


Tarotkaart De Magiër

Trefwoorden​


scheppingskracht, wilskracht, vaardigheid, wijsheid, kracht, meesterschap en diplomatie

Korte omschrijving​


Toveren is niet magisch, het is creatief gebruik maken van al je kwaliteiten om tot een, zo goed mogelijk, resultaat te komen. Als je weet hoe het werkt, is alles eenvoudig. Je kunt alleen iets bereiken als je het ook echt wilt.

Omschrijving​


De Magiër betekent zelfbewustzijn en slimme handigheid. Deze kaart is het symbool van problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde zullen worden gebracht. Het bijzondere vermogen van De Magiër tot het beïnvloeden van de werkelijkheid, berust op de grote harmonie tussen onze geest en onze intuïtie, tussen het bewuste en het onbewuste. Op het vlak van werk toont De Magiër dat we initiatief kunnen nemen. We zouden financieel succes kunnen hebben, een stapje hoger op de ladder kunnen komen of iets moeilijks kunnen volbrengen. Daarnaast geeft de Magiër aan dat we een beter totaalbeeld krijgen. In persoonlijke relaties wijst deze kaart op een periode van grote aantrekkingskracht. De Magiër geeft uitdrukking aan het besef van eenheid en de kracht die in deze relatie te vinden is.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Houd je doel goed voor ogen

Houd je doel goed voor ogen​


Houd je doel goed voor ogen


Uitleg over orakelkaart `Houd je doel goed voor ogen`​


Aartsengel Michaël heeft je naar het pad van je levensdoel geleid. Kun je dat gevoel van opwinding voelen als je denkt over de baan die je graag wilt hebben, of de activiteiten die je wilt ondernemen? Dit is het teken dat je op de juiste weg bent en deze kaart herinnert je eraan om voortdurend doelgericht te zijn. Visualiseer steeds dat je de carrière of het vrijwilligerswerk van je dromen hebt. Zie jezelf andere mensen helpen of zie aangelegenheden waar je hart sneller van gaat kloppen. Visualiseer dat je volledige financiële zeker held hebt als je jezelf aan deze belangrijk(' taak wijdt. Elke wens die je hebt kan werkelijkheid worden, zolang je er maar op gefocust blijft. Hei pad om je intenties werkelijk waar te maken kan wel eens verschillen van je verwachtingen, maar het resultaat zal waarschijnlijk al je dromen overtreffen. Weet dat de engelen gedurende je hele levensweg naast je lopen. Wees vol vertrouwen ... en ga door!
 

Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
Tsja…..helemaal mee eens 😄

Ik trok een aartsengel Rafaël kaart

1657818287827.jpeg


Je hebt deze kaart getrokken om je te herinneren aan de helende kracht van geloof. De grote Genezer en leraar Jezus heeft zo vaak gepredikt en laten zien dat met geloof alles mogelijk is. Jezus en Aartsengel Rafaël kunnen je geloof en vertrouwen een zetje geven, als je het door recente gebeurtenissen soms moeilijk hebt. Je kunt hun volmaakte geloof 'lenen', zodat je weer weet dat alles echt helemaal in orde is, zelfs als het lijkt alsof de werkelijkheid deze spirituele waarheid tegenspreekt. Deze kaart vraagt van je om wonderen te verwachten, in verrassende en onverwachte vormen. Blijf steeds maar weer al je zorgen in Gods hand leggen, en luister naar de stem van binnen die je vertelt wat je moet doen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik wil voortdurende vreugdevolle groei

Ik wil voortdurende vreugdevolle groei​


Ik wil voortdurende vreugdevolle groei


Uitleg over orakelkaart `Ik wil voortdurende vreugdevolle groei`​


Ik ben een wezen dat wil groeien, en het is stimulerend te bedenken dat uitbreiding en groei niet alleen natuurlijk zijn, maar onvermijdelijk. Ik vind het fijn te weten dat vreugde eenvoudigweg een keuze is. Dus, omdat mijn groei onvermijdelijk is, kies ik ervoor om te groeien - met vreugde.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik verdeel iedere dag in segmenten met een intentie

ik-verdeel-iedere-dag-in-segmenten-met-een-intentie.jpg


Uitleg over orakelkaart `Ik verdeel iedere dag in segmenten met een intentie`​


Het punt van waaraf je bewust waarneemt - dat punt is een segment, een stuk. Je dag kan worden verdeeld in veel segmenten, veel stukken. Het is niet nodig om een strak schema van segmenten te hebben, maar het is belangrijk dat je helder kunt aanwijzen wanneer je van het ene stuk intentie overgaat naar het andere stuk intentie.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Levensdoel orakelkaarten
 4. Genezer

Genezer​


Genezer


Uitleg over orakelkaart `Genezer`​


Deze kaart laat je zien wat je altijd al hebt geweten: je bent een genezer. Terwijl ieder mens deze gave heeft, hebben sommigen - zoals jij - deze gave verfijnd. De goddelijke liefde en het goddelijke licht in ieder wezen met gevoelens, kan worden aangewend en vergroot ten voordele van anderen. Jij hebt geleerd om dat te doen door je je leven lang te wijden aan het genezingswerk. De meeste tijd van je tegenwoordige leven heb je dit werk gedaan. Anderen worden op een natuurlijke manier naar je toegetrokken voor hulp. Je bent meelevend, handelt intuïtief, en gevoelig. Daarom bouw je zelfvertrouwen op in je geneeskunst, door te vertrouwen op je gevoel en de ideeën die je intuïtief krijgt. Je kunt je als genezer ook zelfverzekerder voelen door lessen te nemen die verband houden met je interesses, zelfs als het een mix is van onderwerpen ontleend aan verschillende bronnen. Als genezer moet je extra veel zorg besteden aan je emotionele en lichamelijke zelf om weerstand te bieden aan de intense energie die wordt gevraagd bij de zorg voor anderen. Volg je intuïtie net zoals bij een dieet, oefeningen en bij je manier van leven; houd andere mensen op een gezonde afstand. Realiseer je dat de grootste genezers weten wanneer ze rust moeten nemen. Ze weten ook het evenwicht te houden tussen geven en nemen. Door zelf een gezond leven te leiden, word je een inspirerend rolmodel en verzeker je jezelf van een lang leven in het beroep van genezer.

[zon]
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Levensdoel orakelkaarten
 4. Spreker

Spreker​


Spreker


Uitleg over orakelkaart `Spreker`​


Deze kaart geeft aan dat je droom om een redenaar te worden meer is dan een droom. Je hebt veel te vertellen en de beste manier om een publiek te krijgen is op een sprekersplatform. Het is normaal om het een beetje griezelig te vinden om je ideeën in het openbaar uit te spreken. De engelen zien dat je levensdoel je zal helpen om deze angst te overwinnen. Volgens deze kaart zul je er zelfs van leren te genieten om in het openbaar te spreken. Je kunt deze kaart ook hebben getrokken omdat je ziel je andere aspecten aangeeft dan leren of entertainen. Je zou bijvoorbeeld ook kunnen gaan acteren, dansen of een muziekinstrument bespelen. Deze kaart toont dat het je doel is om iets voor een publiek te doen en dat je het talent hebt om een groot publiek te bereiken.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Amethist

Amethist​


Amethist


Uitleg over orakelkaart `Amethist`​


Er vind op dit moment een diepe transformatie plaats in je leven. Na veel innerlijk huiswerk heb je alles nu weer op de rails. Er verrijst een nieuwe jij, evenwichtig en met een nieuw gevoel van zelfvertrouwen. Je kunt met vertrouwen doorgaan. Het verleden ligt nu achter je. Het harde werk is gedaan. Wat je nog rest, is besluiten wat je echt wil. Alles is mogelijk. Luister naar je hart en ga niet voor een tweede keus. Stippel je route uit, en ga er voor. Wees overtuigd, heb vertrouwen, en alles ligt voor het oprapen. Wat een zegeningen!

[zon]