Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Schenk aandacht aan je dromen

Schenk aandacht aan je dromen​


Schenk aandacht aan je dromen


Uitleg over orakelkaart `Schenk aandacht aan je dromen`​


Aartsengel Michaël heeft je in de tijden dat je droomt geholpen je oude angsten los te laten en nieuw geluk en vrede te ondervinden. Hij heeft je tijdens je slaap lessen gegeven, die het antwoord zijn op je gebeden en waarbij je een nieuwe basis voor je levensdoel hebt gekregen. Hoewel je je deze dromen misschien niet herinnert, huist de informatie in je onderbewustzijn en is je op vele manieren behulpzaam. Je hebt tot veel van Michaëls adviezen toegang door een dromendagboek bij te houden. Het maakt niet uit wat voor soort notitieboekje het is, als je het maar naast je bed legt en consequent opschrijft wat je jezelf herinnert van de dromen die je 's nachts hebt gehad. Je zult al snel bepaalde patronen in onderwerpen en symbolen herkennen, die je van advies zullen dienen op de tijden dat je wakker bent.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Tijdspanne

Tijdspanne​


Tijdspanne


Uitleg over orakelkaart `Tijdspanne`​


Wanneer je slaapt dan kun je naar andere dimensionale vibraties reizen. Wees niet bang voor wat al onderdeel is van je transformationele vibraties. Tijd is mens-verzonnen, dus geniet van de vrijheid en tijdloosheid en absorbeer wat je gegeven is. Sta open om nieuwe dingen over jezelf en het universum te leren.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker

Tarot dagkaart22.jpg

Aas Van Staven​

Ieder aas in de tarot staat voor een mogelijkheid die je geboden wordt. Zo ook het Aas van Staven. Staven representeren het element vuur. De kans die het aas van Staven je biedt heeft te maken met zaken als overtuigingskracht, zelfontplooiing en levenslust. Met andere woorden: dit is het moment om je doelen te bereiken. Je voelt je sterk, je barst van de overtuigingskracht en levenslust. Ga er voor.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties staat het aas van Staven voor levendigheid in je huidige relatie en het enthousiasme dat jij en de mensen in je directe omgeving met elkaar delen. Je voelt je goed en straalt levenskracht uit. En je kent de oude heksenwijsheid: wat je uitstraalt, krijg je in drievoud terug.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je op een bepaald vlak in je werk bereid bent om een kans te wagen. Je bent gemotiveerd en ambitieus. Enthousiast voltooi je de taken die je op je genomen hebt.

Bewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn staat deze kaart voor een fase waarin je je morele kracht, je wil en je overtuigingen laat gelden. Het is een periode waarin je innerlijk groeit en waarbij je werkt aan een groter zelfvertrouwen en meer zelfinzicht. Dat zelfinzicht helpt je om je beter te voelen over jezelf en de keuzes die je maakt in je leven.
 

Jennifer

Bekend lid
Nieuw lid
17.jpg

De Ster​

De Ster is de kaart van hoop, wijsheid en inzicht in hogere samenhangen. De kaart zegt je dat je dingen plant of begint die tot ver in de toekomst hun licht laten schijnen. Zoals bij zaaien gaat er enige tijd overheen voor je de vruchtbare resultaten van je arbeid kunt oogsten, maar de Ster duidt er op dat je hoop mag koesteren ten aanzien van het bereiken van je doel. In de traditionele duiding werd de Ster gerekend tot een van de drie beschermende kaarten die gelukkig welslagen aankondigt.

Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties staat deze kaart voor veelbelovende ontmoetingen. Dat kan zijn met een onbekende maar het kan ook zijn dat je een bekende opeens in een ander licht ziet. De ontmoeting is er sowieso eentje met toekomst. Relaties die door deze kaart gekenmerkt worden staan onder een gelukkig gesternte.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Ster je zien dat je aan het begin staat van een nieuwe bezigheid. Het kan daarbij gaan om plannen die je zelf bedacht hebt, maar het is ook mogelijk dat je in je werk een nieuwe taak krijgt toebedeeld. Hoe dan ook: de vooruitzichten op succes zijn zonnig.

Bewustzijn
In de sfeer van ons bewustzijn geeft De Ster aan dat je bezig bent met het maken van toekomstplannen. Het gaat daarbij om diepgaande inzichten in een grotere samenhang. Die inzichten leiden ertoe dat je je horizon aan het verleggen bent. Het is alsof je kijkt vanuit vogelperspectief en ziet daardoor de hindernissen die op je pad liggen. Bovendien geeft je blik een wijds uitzicht op je toekomst.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Rafael
 4. Heb geloof

Heb geloof​


Heb geloof


Uitleg over orakelkaart `Heb geloof`​


Je hebt deze kaart getrokken om je te herinneren aan de helende kracht van geloof. De grote Genezer en leraar Jezus heeft zo vaak gepredikt en laten zien dat met geloof alles mogelijk is. Jezus en Aartsengel Rafaël kunnen je geloof en vertrouwen een zetje geven, als je het door recente gebeurtenissen soms moeilijk hebt. Je kunt hun volmaakte geloof 'lenen', zodat je weer weet dat alles echt helemaal in orde is, zelfs als het lijkt alsof de werkelijkheid deze spirituele waarheid tegenspreekt. Deze kaart vraagt van je om wonderen te verwachten, in verrassende en onverwachte vormen. Blijf steeds maar weer al je zorgen in Gods hand leggen, en luister naar de stem van binnen die je vertelt wat je moet doen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed

Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed​


Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed


Uitleg over orakelkaart `Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed`​


Ik kies voor absolute en voortdurende overvloed, want ik begrijp dat er geen grenzen zijn aan de overvloed van het Universum. Als ik dus overvloed aantrek voor mijzelf, doe ik niemand anders tekort. Er is genoeg voor iedereen. De clou is dat ieder van ons dat gaat zien, en gaat willen - en dan zal iedereen dat voor zichzelf aantrekken.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Zo Boven, Zo Beneden

Zo Boven, Zo Beneden​


Zo Boven, Zo Beneden


Uitleg over orakelkaart `Zo Boven, Zo Beneden`​


Deze kaart staat bekend als de hemel-op-aarde-kaart omdat wat er ook bestaat in de hemel, ook op aarde bestaat. Het is onze perceptie van hoe we interacteren met onszelf hier op aarde, en of we vertrouwen hebben om te geloven. Deze trillingen zijn zowel in de lucht als in de aarde te vinden, dus zullen de twee in balans moeten zijn. Heb voet in beide werelden en creëer je eigen evenwicht.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven

De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven​


De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven


Uitleg over orakelkaart `De Wet van Aantrekking is de basis van mijn leven`​


Omdat de Wet van Aantrekking de basis is van al je ervaringen, is het van wezenlijk belang dat je die begrijpt om een zinvol leven te kunnen leiden. Het begrijpen van de Wet van Aantrekking is nodig om het vreugdevolle leven te kunnen leiden waarvoor je hier bent gekomen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Vraag je gidsen orakel
 4. Rust - Heilige Geest

Rust - Heilige Geest​


Rust - Heilige Geest


Uitleg over orakelkaart `Rust - Heilige Geest`​


Onze culturele perverse idee dat "doen, doen, doen" de juiste manier is om je tijd in te vullen, heeft onze maatschappij inderdaad ziek gemaakt. Je overweldigende behoefte om je af te wenden van deze storm aan activiteit en een pauze in te lassen --misschien zelfs er helemaal de brui eraan te geven-- is niet gek of onrealistisch. Het is een directe oproep van de Heilige Geest om je aandacht weg te keren van de buitenwereld en je opnieuw te verbinden met je ziel. Je leven is niet bedoeld om verspild te worden in onzinnige en niet-onderzochte activiteiten. Je kwam hier met een doel en specifieke ziele-bedoelingen die je hebt verwaarloosd. Ze kloppen nu op de deur van je aandacht, herinneren je eraan dat je je verantwoordelijkheden niet moet vergeten. Sla je deze oproep in de wind, en ga je niet aan de slag met het zelf-onderzoek, dan bestaat er zelfs de kans dat je een donkere ziele-periode in gaat, een tijd waarin niets meer zinnig voelt. Luister naar de Heilige Geest en open je hart voor zijn hulp. Neem veel tijd om alleen te zijn, en maak contact met je ziel. Schrijf een dagboek, zoek ondersteuning, en bid. Gun het jezelf dagelijks om in direct contact te staan met de gidsende wijsheid van de Heilige Geest. Je terugtrekken van de wereld --of het nu door reflectie, meditatie of er zelfs even helemaal tussenuit gaan-- is de meest krachtige manier om nu je tijd te gebruiken. De Heilige Geest gidst je in je stille momenten. Zijn boodschap: "Maak tijd voor jezelf".