Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. De Wet van Aantrekking beschouwt mijn fantasie als werkelijkheid

De Wet van Aantrekking beschouwt mijn fantasie als werkelijkheid​


De Wet van Aantrekking beschouwt mijn fantasie als werkelijkheidUitleg over orakelkaart `De Wet van Aantrekking beschouwt mijn fantasie als werkelijkheid`​


Het Universum reageert op de gedachten die je hebt, op datgene wat je denkt. Het maakt geen onderscheid tussen een gedachte over een waarneming in de realiteit van het leven, en een gedachte die wordt ingegeven door je fantasie. In beide gevallen is de gedachte meteen je punt van Aantrekking. En als je je er lang genoeg op richt, zal het werkelijkheid worden.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik weet niet of ik hem goed kopieer want mijn toestel doet raar.. plakt en deelt niet goed..
Maar dit kreeg ik op mijn vraag hoe kan ik het zien met Corona, de lagen, de omgang..
Dit is voor mij het antwoord dat het Universum ook iets doet...

Ik was van de week zelf ook beroerd en dacht ik zal het toch niet hebben..
Een andere creatie, en het was met een dag verdwenen. Na echt beroerd en testen, tot met een dag weer klaar.
We zijn ons niet altijd bewust van onze creaties, dus creëren een hoop wat we niet willen, maar we kunnen zo en hoop.

Mijn man zei al kijk uit. Ik had zoiets het lijkt me heerlijk om met kerst geen verwachtingen en geen verplichtingen te hebben, lekker thuis op de bank in pyama, en doen wat we doen. Zo creëer ik zomaar onbewust een Lock Down.

Je zorgen maken over ziektes kan meer ziektes creëren.​


Je zorgen maken over ziektes kan meer ziektes creëren.
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Je zorgen maken over ziektes kan meer ziektes creëren.`​


Als je ergens aandacht aan schenkt, wordt de kans dat je dat aantrekt groter. Hoe levendiger de details, hoe waarschijnlijker het is dat je dit in je leven aantrekt. Dus, elke negatieve emotie die je hebt als je ergens aan denkt, is een indicatie dat je bezig bent iets negatiefs aan te trekken.

De betekenis van deze `Wet van aantrekking` dagkaart bespreken?​


Soms is het fijn om jouw kaartlegging of dagkaart te bespreken met een van onze consulenten. Hier onder vind de een aantal van onze consulenten die gespecialiseerd zijn in Orakelkaarten.

 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Ga door, zonder enige angst

Ga door, zonder enige angst​


Ga door, zonder enige angstUitleg over orakelkaart `Ga door, zonder enige angst`​


Deze kaart is een teken dat je op de juiste weg bent en dat het veilig is door te gaan met dat wat je van plan bent. Zolang je jezelf aan de intenties houdt die gericht zijn op je harten zullen je stappen automatisch in harmonie zijn met de juiste richting. Het is op dit moment belangrijk voor je dat je actie onderneemt - het maakt niet uit hoe klein of schijnbaar inconsequent - om het gewenste resultaat te boeken. Vraag Aartsengel Michaël om advies door te zeggen 'Laat mij alsjeblieft de volgende stap zien' en hij zal je te hulp komen. Intussen zal hij je ook beschermen en ondersteunen om door deze belangrijke veranderingen in je leven heen te komen.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Trek jezelf terug uit deze situatie
trek-jezelf-terug-uit-deze-situatie.jpg

Uitleg over orakelkaart `Trek jezelf terug uit deze situatie`​


Je bent verwikkeld in een situatie tot op het punt waar je deze niet meer objectief kunt bekijken. Deze kaart duidt er op, dat het nu het moment is om een stapje terug te doen en dat je een groter overzicht van het plaatje moet zien te krijgen. Aartsengel Michaël vraagt je om je los te maken van de emoties om je heen en hij zal je hierbij helpen. Michaël zal je ook aanraden de ervaring niet te verpersoonlijken, zodat je geen aanstoot hoeft te nemen aan het gedrag van andere mensen. Dit zal je er van weerhouden om verdedigend te reageren - integendeel, je handelingen zullen voortkomen uit liefde en wijsheid. Geef jezelf toestemming om een rustpauze te nemen, weg van alle mensen die erbij betrokken zijn. Je hoeft de oplossing op dit moment nog niet te kennen, want de engelen zullen voor de details zorgen. Het is voor jou belangrijk om een over gevoel van innerlijke vrede te beschikken - een gevoel dat je naar nieuwe en nuttige inzichten zal leiden.

****
Ik blijf de kaarten zo bijzonder vinden.
Ik had het gevoel al....deed het al zo, maar begon te twijfelen, vanmorgen.....'zal ik toch niet? .....weet je wat ik ga wel even...' om vervolgens bij mij zelf te denken dat dat misschien toch niet goed zal zijn.....
Michael is duidelijjk....mijn stapje terug is een goede stap 😉 -toch fijn om soms een betrouwbare bevestiging te krijgen van een objectief iemand.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Drakengids​


Drakengids
Verstuur als E-Card

Uitleg over orakelkaart `Drakengids`​


Draak is hier om je te helpen voor je eigen waarheid op te komen. Andere mensen hebben misschien een duidelijke mening over wat je zou moeten doen, of hoe je het zou moeten doen. Of zij bemoeien zich ermee, daar waar zij dat niet zouden moeten doen. Draak komt hier om je te helpen stevig in je schoenen te blijven staan over wat jij het beste en het juiste vindt, ook al moet je soms vechten om jouw ding erdoor te krijgen. Maak je geen zorgen, het komt goed. Draak zal je helpen om je eigen kracht te claimen, en ook je recht om je leven te leven op de manier die het beste vindt.

***************
Dit is dan weer het antwoord op mijn angst om stevig te blijven staan, angst dat ik te hard ben. Maar ik hoef me kennelijk geen zorgen te maken (en terwijl ik dit typ kruipen de rillingen over mijn lijf, kippenvel tot op mijn ruggengraat).
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Zekerheid

zekerheid.jpg


Uitleg over orakelkaart `Zekerheid`​


Blijf kalm en wees er zeker van dat je precies doet wat je moet doen. Misschien zie je kleine tekens dat de dingen, situaties en wensen precies op hun plaats beginnen te vallen. Je focus en vaardigheden zijn nog goed. Je voelt je gemotiveerd op het gebied van werk en hebt daardoor goede invallen voor je gebruikelijke werk. Nieuwe methodes om, te handelen met de dingen die je gebeuren. Er komen nieuwe vooruitzichten. Met als resultaat dat je meer harmonie en evenwicht in je leven krijgt. Vertrouw op jezelf. Je hebt alles wat je nodig hebt.
***********

dat is een mooie bevestiging ( pff... alsof ik bevestiging nodig heb[a112.gif])
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

De geest van je hart​


De geest van je hart


Leren leven en werken vanuit ons hart is een van de belangrijkste dingen die we kunnen doen. Het is nu tijd om je hartchakra helemaal te activeren. De Bron vraagt je de tijd te nemen om in je hartenergie te komen en te blijven. Oefen je in het door je hart ademen terwijl je mediteert, Voel de liefdevolle energie als je inademt, en laat die je vullen. Laat ook je uitademing vol liefde zijn, en voel hoe die liefde de ruimte om je heen vult. Door dit elke dag te oefenen word je één met de geest van je hart, en werk en leef je altijd vanuit liefde.

*****************
Precies waar ik mee bezig was. Denken en het doorvoelen van hartenwensen werkt het beste. Dan wordt de ruimte in het hart het grootste.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Vergroot je positieve emoties

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Vergroot je positieve emoties
vergroot-je-positieve-emoties.jpg


Uitleg over orakelkaart `Vergroot je positieve emoties`

Er gebeurt zo veel meer dan je beseft. Wanneer je in gedachten bent en over de dingen nadenkt, ga je zoveel missen van wat er in de wereld om je heen gebeurt. Je gaat misschien iedere situatie helemaal uitpluizen en bent te gefocust op kleine details. Probeer deze eens van een andere kant te bekijken. Als je moeite hebt gehad Er gaat een rimpeleffect van energie van je uit. Wees positief. Door gewoon blij te blijven en die blijheid vanuit je hart uit te stralen, zal je de mensen om je heen goed doen. Als je je motieven en je gedragingen aanpast, stroomt die energie in cirkels voort om je heen en is van invloed op je wensen en waar je in gelooft. De kans is dat dit geluk brengt en van invloed is op alles wat er in je leven gebeurt. Omdat cirkels ook cycli vertegenwoordigen, weet dat je steeds weer een nieuwe cyclus doormaakt, in en uit, je groeit en je verandert. Met elke einde is er een nieuw begin. Vertrouw er op dat de positieve energie die je uitstraalt zal aantrekken wat je graag wilt. met een probleem of een moeilijke situatie, kan deze kaart een teken zijn dat je het antwoord zult vinden als je een stapje terug doet en al les vanuit een breder perspectief ziet, of door de ogen van een ander.


Deze kaart past weer enorm.
Vanmorgen was er iemand tijdens mijn werk zoek , haar partner belde van slag, ze had slecht gegeten met hele verkeerde bloedsuikerwaardes, ze heeft ernstige suikerziekte, maar een probleem met eten. Hij moest te werk. Zij was even de garagebox in van hun flat. Niet meer retour gekomen en nergens te bekennen. Dat doet ze nooit, zegt altijd waar ze heengaat.
Meteen dacht ik chit, ambulance, paniek, het is niet goed. Althans dat zag ik in gedachten. Ik zei hem, ik ga zoeken kom jullie kant op, ze had een afspraak met me niet lang daarna voor een gesprek, , en houdt zich daar altijd aan . Toen ik daar aankwam was er ambulance.. het zweet brak me uit. Maar het was voor een ander in hun flat gebouw. ( ook niet leuk) ik opgelucht dat het haar niet betrof. Ik smeekte de engelen help die bloedsuikerwaarde omhoog. Uiteindelijk kwam ze retour, was bij een ander geweest in dat gebouw die onwel werd waarop ambulance kwam. En haar waarde was van een hypo, gestegen naar een normale waarde, zonder dan ook maar iets te eten . Ik dacht al wat we uitzenden, kan gebeuren. Als we het maar echt creëren. Ik had me met haar verbonden de ambulance gezien, waar zij mee bezig was alleen niet voor haarzelf, en die waarden waren echt op vreemde wijze gestegen.
Ik heb haar meter nog gecontroleerd, was hij echt zo slecht? ik dacht het kan niet stijgen zonder te eten in die getallen... maar die engelen...verrichten wonderen.

(afbeelding en link erbij geplaatst door Pendel)
 
Laatst bewerkt door een moderator:

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Naarmate ik gelukkig ben, heb ik succes

Naarmate ik gelukkig ben, heb ik succes​


Naarmate ik gelukkig ben, heb ik succesUitleg over orakelkaart `Naarmate ik gelukkig ben, heb ik succes`​


Of het nu gaat over een prijs, geld, relaties, of dingen, het bereiken van iets wat je graag wilt beschouwen we als succes. Als je als maatstaf voor je succes de vreugde neemt die je ten deel valt, dan zal al het andere simpelweg op zijn plek vallen. Want in het vinden van vreugde kom je tevens op één lijn met de vibraties van de bronnen van het Universum.

[zon]
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik wil voortdurende vreugdevolle groeiik-wil-voortdurende-vreugdevolle-groei.jpg

Uitleg over orakelkaart `Ik wil voortdurende vreugdevolle groei`​


Ik ben een wezen dat wil groeien, en het is stimulerend te bedenken dat uitbreiding en groei niet alleen natuurlijk zijn, maar onvermijdelijk. Ik vind het fijn te weten dat vreugde eenvoudigweg een keuze is. Dus, omdat mijn groei onvermijdelijk is, kies ik ervoor om te groeien - met vreugde.
******************
Ja, echt wel......
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

God is aan het werk​


God is aan het werk


Uitleg over orakelkaart `God is aan het werk`​


Je hebt deze kaart getrokken zodat je weet dat God aan het werk is en voor alle details zal zorgen. Draag al je zorgen op aan God en houd op met tegen de stroom in te gaan. Er is een natuurlijke loop der dingen in deze situatie en het is belangrijk er vertrouwen in te hebben dat de dingen in de juiste richting gaan ... omdat zij dat inderdaad doen.

********************

Blij toe want ik ben bekaf op dit moment.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
`God is aan het werk`
Wat ik me afvraag; Is de vertaling van God is in charche eigenlijk wel, God is aan het werk.
Ik zou denken dat daar staat: God heeft de leiding.
letterlijk genomen inderdaad.
maar ik denk en voel als ik de kaart lees dat er staat....'laat los, maak je niet druk, ga maar even achterover zitten - dat kan, want God is ermee aan het werk - heeft de leiding over alles - heeft zorg over de details en zorgt dat het goed komt'..
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
`God is aan het werk`
Wat ik me afvraag; Is de vertaling van God is in charche eigenlijk wel, God is aan het werk.
Ik zou denken dat daar staat: God heeft de leiding.
Zo ervaar ik het niet, over mijn leven heb ik zelf de leiding. Maar ik werk wel samen met God of het licht. Het een kan niet zonder de ander.
Je hebt altijd zelf de verantwoordelijkheid (leiding) over je leven....zo ervaar ik het ook.
Ik gaf nu aan wat ik las in de kaart ;)...

Ik vraag me altijd af hoe het zit met 'God's wil..... Gods wil is leidend'....... is dat een kerkelijke uitvinding? Of dat anders bedoelt, denk je? Meer als leidraad en doe ermee wat je goed lijkt?
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
`God is aan het werk`
Wat ik me afvraag; Is de vertaling van God is in charche eigenlijk wel, God is aan het werk.
Ik zou denken dat daar staat: God heeft de leiding.
Zo ervaar ik het niet, over mijn leven heb ik zelf de leiding. Maar ik werk wel samen met God of het licht. Het een kan niet zonder de ander.
Je hebt altijd zelf de verantwoordelijkheid (leiding) over je leven....zo ervaar ik het ook.
Ik gaf nu aan wat ik las in de kaart ;)...

Ik vraag me altijd af hoe het zit met 'God's wil..... Gods wil is leidend'....... is dat een kerkelijke uitvinding? Of dat anders bedoelt, denk je? Meer als leidraad en doe ermee wat je goed lijkt?

Voor mij voelt dat als bangmakerij. Want er is niet zoiets als Gods wil.
De wil is iets menselijks. Precies die wil ga je namelijk opgeven, hoe lichter je trilling wordt.
Er is wel zoiets als zielsverlangen, dat is het hart en je wens naar groei in liefde en licht. Zo zijn we ontworpen, en uiteindelijk komt het daar allemaal op terug.

Wat ik nu in mijn leven aan het doen ben, heeft ook niets meer met mijn wil te maken. Ik volg nu mijn zielsverlangen en heb vertrouwen. Ik ga daarom wel door een enorme mangel van allerlei dingen / mensen / energieën die mij bang proberen te maken, maar gelukkig is dit gevoel sterker.
 
Laatst bewerkt: