Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Mystic Angels Orakel
 4. Aartsengel Ambriel

Aartsengel Ambriel​


Aartsengel AmbrielUitleg over orakelkaart `Aartsengel Ambriel`​


Wanneer we in de spiegel van iemand anders zijn ogen kunnen kijken en het gezicht van God zien staren naar ons, dan begrijpen we de Grote Spiegel. Wanneer we naar het gezicht van de gehele creatie kunnen kijken en de liefde van onze Schepper zien, dan zijn we één met de Spiegel geworden. Aartsengel Ambriel erkent jouw vermogen om eenheid te zien in Alles. Met deze gave ben je naar de aarde gekomen om de wereld te helpen helen. Wees gezegend, jij wijze.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Mystic Angels Orakel
  4. Wakinyan

wakinyan.png

Uitleg over orakelkaart `Wakinyan`​


De oeroude Engelenvorm, bekend als de Wakinyan of Donderwezen, spoort je aan om je te herinneren dat het leven een prachtige levenscircel is, waarbij alle dingen voorbij gaan en toch altijd zijn en geweest zijn. In de Heilige hoepel van het leven is ieder levend ding onze broer en zus. De Wakinyan bedanken je voor het honoreren van iedere levensvorm en het zijn op deze Grootmoeder Aarde. Je bent een prachtig spaak in het glorieuze medicijnwiel van het Leven. We zijn één.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. De situatie is al opgelost

De situatie is al opgelost​


De situatie is al opgelostUitleg over orakelkaart `De situatie is al opgelost`​


Je hebt deze kaart getrokken als bevestiging dat de situatie waarover je je vraag gesteld hebt op een gelukkige wijze is beëindigd. De engelen hebben er achter de schermen aan gewerkt om de bron van je zorgen te helen. Hoewel je nu misschien niet direct ziet hoe de zaak opgelost is, kun je er op vertrouwen dat het zo is. Laat je zorgen los en ontspan jezelf met de zekerheid dat alles goed is.
 

Pendel

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Je huis wordt beschermd door de engelen
je-huis-wordt-beschermd-door-de-engelen.jpg


Uitleg over orakelkaart `Je huis wordt beschermd door de engelen`​


Deze kaart geeft aan dat je vragen of kwetsbare gevoelens hebt over je huis of leefomgeving. Aartsengel Michaël geeft je de verzekering dat alles goed is. De engelen beschermen je huidige woonruimte en verzekeren je ervan dat deze veilig is en dat je financiële zekerheid hebt. Als je gaat verhuizen, is deze kaart er het teken van dat ze je zullen helpen tijdens je verhuizing. Ontspan jezelf en geniet van je huis, want alles is oké!
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Tarot
 3. Tarotkaarten
 4. De Magiër

Tarotkaart De Magiër​

Tarotkaart De Magiër

Trefwoorden​


scheppingskracht, wilskracht, vaardigheid, wijsheid, kracht, meesterschap en diplomatie

Korte omschrijving​


Toveren is niet magisch, het is creatief gebruik maken van al je kwaliteiten om tot een, zo goed mogelijk, resultaat te komen. Als je weet hoe het werkt, is alles eenvoudig. Je kunt alleen iets bereiken als je het ook echt wilt.

Omschrijving​


De Magiër betekent zelfbewustzijn en slimme handigheid. Deze kaart is het symbool van problemen die overwonnen worden en uitdagingen die tot een succesvol einde zullen worden gebracht. Het bijzondere vermogen van De Magiër tot het beïnvloeden van de werkelijkheid, berust op de grote harmonie tussen onze geest en onze intuïtie, tussen het bewuste en het onbewuste. Op het vlak van werk toont De Magiër dat we initiatief kunnen nemen. We zouden financieel succes kunnen hebben, een stapje hoger op de ladder kunnen komen of iets moeilijks kunnen volbrengen. Daarnaast geeft de Magiër aan dat we een beter totaalbeeld krijgen. In persoonlijke relaties wijst deze kaart op een periode van grote aantrekkingskracht. De Magiër geeft uitdrukking aan het besef van eenheid en de kracht die in deze relatie te vinden is.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Oneindige zegeningen

Oneindige zegeningen​


Oneindige zegeningenUitleg over orakelkaart `Oneindige zegeningen`​


Stel je open voor de onmetelijke gaven van de natuur en zie de werkelijkheid hier van in. Je wordt omgeven door liefhebbende energie. Liefde van het hoogste niveau wordt als een douche over jou en je leven heen gegoten. Tel je zegeningen en bedenk dat overal om je heen liefde is. Merk deze wonderen en zegeningen op omdat ze op een onverwachte manieren tevoorschijn komen, maar altijd op het gunstigste moment. Je leven gaat misschien niet altijd zoals je had gedacht, maar verwacht beslist wonderen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Tarot
 3. Tarotkaarten
 4. Pentakels III

Tarotkaart Pentakels III​

Tarotkaart Pentakels III

Trefwoorden​


hoger niveau, groei, examen, kwalificatie, bekwaamheid, proef, overwinnen

Korte omschrijving​


Kwalificatie is voldoen aan de eisen die aan je gesteld worden en laten zien dat je de kennis en vaardigheden bezit. Je wijsheid, inzicht en kennis zijn nu genoeg ontwikkeld om door te groeien naar een volgende fase in je leven.

Astrologische associatie​


Jupiter in harmonieuze verbinding met Mars

Element​Omschrijving​


Pentagrammen Drie wordt op grond van de donkere tinten vaak verkeerd begrepen als een kaart van terneergeslagenheid, maar in feite symboliseert zij dat we een beproeving met succes hebben doorstaan.
 

Pendel

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Natuurkrachten

Natuurkrachten​


natuurkrachten.jpg


Uitleg over orakelkaart `Natuurkrachten`​


Als je naar het onweer kijkt, dan zal je opvallen dat wanneer de bliksem zijn hoogtepunt bereikt heeft, de bliksemschicht en de elektrische trilling van hemel tot aarde reikt. Dan gaat het voorbij en volgt een stilte die ons laat weten dat alles rustig en kalm is. Vecht niet tegen wat je niet kunt controleren - laat los!
 

Pendel

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Je vorige leven orakelkaarten

Keltisch​


keltisch.jpg


Uitleg over orakelkaart `Keltisch`​


Je hebt deze kaart getrokken omdat je een belangrijk deel van je vorige leven in Keltische landen hebt doorgebracht, en je je met deze cultuur verbonden blijft voelen. Misschien heb je in Ierland, Schotland, Wales of Engeland gewoond, of heb je deze eilanden bezocht. In dat geval heb je misschien het gevoel van een déjà vu en ben je een anglofiel - iemand die gek is op deze culturen. Stonehenge fascineert je ook en het legendarische kasteel Camelot van Koning Arthur. Misschien heb je gehoord van de 'oude religie' van de Kelten, die inhield dat er gebruik werd gemaakt \ van helende kruiden en wijsheid werd verkregen uit eikenbomen. Je bent misschien wel een vermomde oude Druïde! Doordat je contact hebt met de hemelse elementen houd je van (tover)feeën, elfen en alle fee-achtigen. Je respecteert en houdt ook van bomen, vooral van eiken en wilgen. Als je dit nog niet hebt gedaan, neem je dan voor om een paar bezoeken te brengen aan de oude heilige gebieden van Groot Brittannië en Ierland. Het onderzoeken van steencirkels, kastelen en spirituele kunstvoorwerpen kunnen misschien extra helende herinneringen naar voren brengen.

----------

Dit sluit zo aan bij het gevoel dat ik altijd al heb gehad. 🥰 <3 :Tree:
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatie

Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatie​


Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatieUitleg over orakelkaart `Vraag aartsengel Michaël om hulp in deze situatie`​


De situatie waar je bezorgd over bent kan verbeterd worden met hulp van Aartsengel Michaël. Deze kaart dient als een geheugensteuntje dat het nooit te laat is om de engelen er bij te betrekken en met hun hulp en steun zal alles onmiddellijk verbeteren ... zoals het schenken van innerlijke vrede, nieuwe ideeën en inzichten. Michaël zal je op ingenieuze en onverwachte manieren helpen, dus sta open voor wonderen die verrassende vormen kunnen aannemen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Tarot
 3. Tarotkaarten
 4. De Wereld

Tarotkaart De Wereld​

Tarotkaart De Wereld

Trefwoorden​


heelheid, eenheid, het doel, voltooiing, voldoening, de juiste plaats innemen, (eind)punt

Korte omschrijving​


Het doel is datgene wat je als eindresultaat hoopt te bereiken. Een voltooiing van dat waar je misschien al zo lang naar toe hebt gewerkt.

Omschrijving​


Deze kaart vertegenwoordigt voldoening, het eindpunt van de reis, de voltooiing van een cyclus. We zijn gearriveerd en hebben ons doel bereikt. Een hervonden eenheid en de ervaring van harmonie en een blijde afloop. De Wereld is nauw gerelateerd aan het Rad, de cyclische voortgang der tijd en onze menselijke ervaring. Op het niveau van innerlijke ervaring is dit een kaart van zelfkennis, van vreugdevolle wijsheid en het geeft aan dat we een beslissende stap hebben gezet op weg naar authenciteit en volledigheid. Op het terrein van gebeurtenissen staat De Wereld voor gelukkige tijden, waarin we van ons bestaan kunnen genieten. Deze kaart kan ook betekenen dat we internationaal contact hebben of (gaan) reizen. Ten aanzien van persoonlijke relaties symboliseert De Wereld dat we ons in onze relatie thuis voelen, of zij kondigt de komst van een nieuwe partner aan.
 

Pendel

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Tarot
 3. Tarotkaarten

Tarotkaart Kelken I​


Trefwoorden​


kans, gevoel, liefde, geluk, vervulling groei, harmonie.

Korte omschrijving​


Vervulling is dat wat je het diepst raakt en je hart vult met liefde. Ook in jou is een potentie aanwezig om vervulling en geluk te vinden.

Astrologische associatie​


Neptunus en Jupiter in harmonieuze verbinding met de Zon

Element​Omschrijving​


Bekers Aas is een van de grootste gelukskaarten van de tarot. De kaart wijst, net als de andere Azen, op een grote potentie. Het spectrum van deze kaart reikt van vreugde, dankbaarheid en tevredenheid over succes in de buitenwereld, tot het diepe geluk van het éénzijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. Eeuwige liefde

Eeuwige liefde​


Eeuwige liefdeUitleg over orakelkaart `Eeuwige liefde`​


Je hebt deze kaart getrokken, omdat iemand jou op dit moment liefde stuurt. De eerste persoon aan wie je denkt is degene die deze liefdevolle gedachten over jou heeft. Misschien heb je jezelf wel zorgen gemaakt over een relatie en dit symboliseert de verzekering van Aartsengel Michaël dat alles goed is. De engelen waken over jouw geliefde persoon en helpen jou ook met je relaties.

[zon]
 

Pendel

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. De kracht van het wiel

Schildpadclan​


schildpadclan.jpg


Uitleg over orakelkaart `Schildpadclan`​


Deze kaart geeft een periode aan van langzame en gestage vooruitgang. Maak je niet ongerust over het feit dat er uiteindelijke niet veel gebeurt. Je bereikt je doel op het juiste moment. Zo langzaam gaan als de schildpad vereist geduld en vertrouwen dat het universum je geeft wat je nodig hebt. Als je het lot tart en je doelen te vroeg probeert te bereiken, zul je niet ten volle van het succes genieten. De taken zullen niet goed worden volbracht en je put jezelf uit door het hele proces te forceren. De gang van de schildpad verzekert je ervan dat je doelen vast staan en dat je in feite de energie en het doorzettingsvermogen zult hebben om het gewenste doel te bereiken. Leer om van de eenvoudige genoegens van het leven te genieten. Leven in het moment stelt ons in staat om reserves op te bouwen voor innerlijke kracht. De schildpad leert ons om ons te concentreren en te gronden. Zijn beschermende schild herinnert ons op een vriendelijke manier grenzen te stellen tussen wat we wel en niet willen ervaren. Breng een evenwicht in wat je wilt ontvangen en wat je aan de wereld wilt teruggeven.

----------
Ook dit kan ik wel plaatsen. Soms voelt het alsof ik stil sta, maar ik blijf vertrouwen op het universum en dan ineens merk ik dat ik toch stapjes vooruit ga door ervaringen die ik gaandeweg opdoe en waarvan ik kennelijk toch weet hoe dingen zich oplossen of hoe ik daaraan kan bijdragen. Fijne constateringen :)
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed

Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed​


Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloedUitleg over orakelkaart `Ik zie mezelf genieten van absolute voortdurende overvloed`​


Ik kies voor absolute en voortdurende overvloed, want ik begrijp dat er geen grenzen zijn aan de overvloed van het Universum. Als ik dus overvloed aantrek voor mijzelf, doe ik niemand anders tekort. Er is genoeg voor iedereen. De clou is dat ieder van ons dat gaat zien, en gaat willen - en dan zal iedereen dat voor zichzelf aantrekken.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Herinnering

Herinnering​


HerinneringUitleg over orakelkaart `Herinnering`​


Er wordt vaak gezegd dat alles wat we hebben het hier en nu is. En dat is waar. Wat ook waar is, is dat verleden, heden en toekomst in wezen een zijn. Energetisch zijn we zowel met het verleden als de toekomst verbonden. Het leven is een verhaal van evolutie, en waar we zijn is het resultaat van waar we eerder waren. Deze kaart geeft aan dat diepe gevoelens en emoties uit het verleden weer naar de oppervlakte komen. Het is mogelijk dat je de komende dagen het gevoel hebt dat je in een achtbaan zit. Vecht daar niet tegen, het is allemaal in orde. Wat belangrijk is, is dat je je op dat moment dingen uit het verleden herinnert, en die waardeert. Want ook dat is een deel van jou en van de reis van je ziel. Denk er aan om elk stukje er van echt te waarderen, ongeacht of je sommige stukjes als goed beschouwt of als verkeerd. Want in zekere zin heeft elke ervaring je geholpen om je bewustzijn, begrip en waardering voor het leven te vergroten. Af en toe stil staan bij het verleden is gezond zoals ook nadenken over de toekomst wij kan zijn. Het is wel zo, dat teveel bezig zijn met het verleden of de toekomst je alleen maar uit het hier en nu haalt, en dat leidt nergens toe.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Levensdoel orakelkaarten
 4. Je bent op de juiste weg

Je bent op de juiste weg​


Je bent op de juiste wegUitleg over orakelkaart `Je bent op de juiste weg`​


Voor het geval dat je twijfelde aan je gevoelens en je voornemens, via deze kaart moedigen de engelen je aan om je dromen en doelen te blijven volgen. Alleen al het hebben van een droom heeft passie en betekenis aan je leven gegeven. Nu moedigen de engelen je aan om actie te ondernemen en positieve stappen te zetten in verband met je droom. Ze weten dat je je gelukkiger en energieker zult voelen wanneer je dagelijks tijd en energie besteed aan de vervulling hiervan. Begin met je hierop te concentreren door een paar keer diep adem te halen. Doe je ogen dicht en vraag dan in stilte aan je beschermengelen: 'Geef me alsjeblieft duidelijk signalen, leiding, motivatie, ondersteuning en inspiratie die verband houden met mijn goddelijke levensdoel'. Schrijf de gedachten en gevoelens op die je na dit verzoek ontvangt. Werk samen met je engelen door ze aanvullende informatie en duidelijkheid te vragen, en volg dan de leiding op die zich voordoet.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Oplossing​


Oplossing
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Oplossing`​


Het leven is als een puzzel, en we proberen de puzzelstukjes in elkaar te passen. Tot nu toe lijken jouw puzzelstukjes niet echt goed te passen. Datgene wat niet in harmonie lijkt te zijn zal in evenwicht komen. Al lijkt het alsof sommige dingen gewoon niet werken, op dit moment vinden er verschuivingen en aanpassingen plaats. Je zult zien dat er dingen op hun plaats beginnen te vallen, en dat alles in je leven helemaal goed in elkaar past.

Ben benieuwd, op dit moment is het chaos. Totale chaos. Gelukkig valt het met de chaos in mij mee. Maar mijn leven is een chaos.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Die kaart pas wel bij jou Muriel :)

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Begeleiding uit de bron orakelkaarten

Uitbreiding​

uitbreiding.jpg


Uitleg over orakelkaart `Uitbreiding`​


Het is tijd om op een veel grotere schaal te communiceren. De kaart uitbreiding gaat over je contact met grotere groepen mensen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je je diensten aanbiedt bij gemeenschappelijke gebeurtenissen, vrijwilligerswerk gaat doen, gaat helpen bij workshops en groepswerk, lezingen gaat houden of je werk publiceert. Het gaat erom, dat je je gaven en talenten gebruikt op een manier die vele mensen van nut is, meer publiekelijk. Op die manier zal je energie een verre en brede reikwijdte krijgen, en een zinvol en duidelijk effect hebben op diegenen die je pad kruisen. Het is nu tijd om echt naar buiten te treden. Dus haal diep adem, vertrouw het proces en open je armen!
-----
Volgens mij is dit precies wat je graag wilt, althans zo heb ik vaker begrepen.