Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Rafael
 4. Massage

Massage​


MassageUitleg over orakelkaart `Massage`​


De weldadige invloed van massage op je gezondheid is algemeen bekend, en beschreven. Deze kaart is een aanwijzing dat je nu meteen een afspraak moet maken voor een massage. Behalve dat je daarmee je lichaam ontgift, is ook de ontspanning die een massage geeft heel helend. Zie een massage als een goede investering in je gezondheid en je welzijn. Terwijl je die massage krijgt, vraag je Aartsengel Rafaël samen te werken met je masseur of masseuse. Vraag Rafaël alle giftige energie in en om je heen weg te halen. En wees niet verbaasd als jij (of je masseur) kleine groene sterretjes zien, want dat is het visitekaartje van Rafaël.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Amethist​


Amethist
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Amethist`​


Er vind op dit moment een diepe transformatie plaats in je leven. Na veel innerlijk huiswerk heb je alles nu weer op de rails. Er verrijst een nieuwe jij, evenwichtig en met een nieuw gevoel van zelfvertrouwen. Je kunt met vertrouwen doorgaan. Het verleden ligt nu achter je. Het harde werk is gedaan. Wat je nog rest, is besluiten wat je echt wil. Alles is mogelijk. Luister naar je hart en ga niet voor een tweede keus. Stippel je route uit, en ga er voor. Wees overtuigd, heb vertrouwen, en alles ligt voor het oprapen. Wat een zegeningen!

Ik heb inderdaad nog wat werk gedaan en dingen kunnen loslaten 🎉. Voel me vrij en enthousiast om te gaan bouwen vanuit dit vrije gevoel.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Sneeuwvlokken​


Sneeuwvlokken
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Sneeuwvlokken`​


Als je ooit een sneeuwvlok onder een microscoop gezien hebt, dan heb je gezien dat iedere sneeuwvlok uniek is. Geen enkele sneeuwvlok is hetzelfde. Toch, als collectief, lijken sneeuwvlokken allemaal hetzelfde. Het is tijd om te accepteren dat je buitengewoon anders bent. Onthoud dat iedere vibratie, uniek dat deze is, op zijn eigen manier in harmonie is op deze aarde. If you have ever seen a snowflake under a microscope, you will see that they are all differently unique. No two are alike. Yet in a collective, snowflakes to the human eye, all look the same. It’s about time for you to accept that you are extraordinary, different. Remember, each vibration, however unique is in its own harmony on the earth.

Tja.. eigen pad enzo.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Bloementherapieorakel
 4. Communiceer met je engelen - Paradijsvogelbloem

Communiceer met je engelen - Paradijsvogelbloem​


Communiceer met je engelen - Paradijsvogelbloem


Uitleg over orakelkaart `Communiceer met je engelen - Paradijsvogelbloem`​


Reinig je chakra's; geef toespraken; geef engelen en bloemen readings aan anderen; je intuïtie is sterker aan het worden; vertrouw je innerlijke gevoelens.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Intuïtieve Communicatie

Intuïtieve Communicatie​


Intuïtieve CommunicatieUitleg over orakelkaart `Intuïtieve Communicatie`​


Deze kaart is een bevestiging van het feit, dat je een natuurlijke paranormale begaafdheid bezit, die verder ontwikkeld en uitgebreid kan worden. Deze kan je vergroten door meer aandacht te besteden aan je intuïtie, en die is er in vele vormen. Dat kan bijvoorbeeld een onderbuik gevoel zijn, of een gedachte die plotseling invalt, of een nauwelijks merkbaar zacht fluisterstemmetje dat uit je hart lijkt te komen. Doe je ogen dicht en ben je bewust van alles wat je om je heen voelt. Het Universum leeft, de Aarde en de natuur zijn levende energieën. Of je het je realiseert of niet, er is een deel van jou dat constant communiceert met alles en iedereen. Alles wat je hoeft te doen is deze mooie begaafdheid die je hebt te ontwikkelen. Begin te luisteren naar je innerlijke stem, leer je gevoelsvibraties en je natuurlijke instinct meer en meer te vertrouwen. Je staat op het punt een hele nieuwe manier van zijn te ontdekken.

[zon]
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Maanlicht​


Maanlicht
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Maanlicht`​


Er hangt romantiek in de lucht. Binnenkort zul je naar een bijzondere plek gaan. Op een romantische avond zul je een bron ontdekken van nog ongebruikte en praktisch onbegrensde mogelijkheden. Je zult een simpel, maar heel inspirerend idee krijgen, dat je op een nieuwe manier naar het leven laat kijken. Daardoor zul je iets nieuws tot stand brengen, iets van blijvende waarde. Ontspan je en geniet van deze tijd. Het weerspiegelende licht van de maan vult je hart met Liefde, en onthult een nieuwe bron van creativiteit.

De inzichten stapelen zich op vandaag over wat goed voor mij is. De volle maan vandaag is echt heel vruchtbaar 🙏
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. De kracht van het wiel
 4. Het Oosten (Wabun)

Het Oosten (Wabun)​


Het Oosten (Wabun)Uitleg over orakelkaart `Het Oosten (Wabun)`​


Wanneer je naar het oosten kijkt en de zon ziet opkomen, voel dan het geschenk van inspiratie in je groeien. Wees je bewust van een nieuw pad dat voor je opdoemt. Wees je goed bewust van je gedachten en de energie die uiteindelijk je toekomst vorm zal geven als een zichzelf vervullende profetie, voordat je de eerste stap neemt. Laat de passie en de inspiratie van de kaart van Het Oosten je de impuls geven voor een nieuw begin en een nieuwe horizon. De wintermaanden van innerlijke re?ectie en rust zijn voorbij. Het is nu lente en het is tijd om nieuwe plannen te maken. Begin met de aarde voor te bereiden en nieuwe zaden voor de dag van morgen te planten. Het Oosten betekent dat zich nieuwe mogelijkheden gaan voordoen voor jou, dus wees zo dapper om ze aan te grijpen. Het geeft niet waar ons verleden ons naartoe heeft gebracht, we hebben altijd de keuze om opnieuw te beginnen. De kaart van Het Oosten herinnert ons er aan dat verandering ons dichterbij datgene waartoe we ons geroepen voelen kan brengen. Iedere dag bevat een mogelijkheid voor groei, en elk moment is een geschenk van het leven.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Vraag je gidsen orakel
 4. Gratie - Heilige Geest

Gratie - Heilige Geest​


Gratie - Heilige GeestUitleg over orakelkaart `Gratie - Heilige Geest`​


De Heilige Geest is je leven aan het vullen met gratie en gemak. Je ben je in afstemming aan het komen met je doel, en je discipline en focus werpen hun vruchten af. Alles wat je aanraakt lijkt zich te transformeren in voorspoed en schoonheid. Dit is meer dan geluk hebben; het is de reflectie van de Heilige Geest die door je stroomt. Hoe meer je je overgeeft aan deze Goddelijke Energie, hoe meer je begiftigd zal zijn met synchroniciteit en flow. Vertrouw je onmiddellijke impulsen en handel ernaar zonder aarzeling. De Heilige Geest helpt je met het maken van de juiste keuzes op het juiste moment. Je grootste uitdaging is om deze vreugdevolle en natuurlijke gezonde zelfwaarde vast te houden en om niet toe te staan dat anderen je in zelftwijfel gooien. Geloof in je dromen, je ziel, en jezelf. Bid voor de kracht om je focus helder te houden en je hart open. De boodschap van de Heilige Geest: "Loop elegant, alles is oké".
 

Pendel

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Vraag je gidsen orakel
 4. Doel - Meester Leraar
1630183583553.png


Uitleg over orakelkaart `Doel - Meester Leraar`​


Je begint in de pas te lopen met je doel. Werk is niet langer een gevecht, en je Meester Leraar leidt je onderweg. Hoe meer je je eigen levenspad volgt, hoe makkelijker je dagen zullen stromen. Je verliest het spoor van alle belemmeringen zoals je je met de stroming mee laat gaan en je je met hart en ziel inzet. Jouw toewijding zal beloond worden op de lange duur, maar zelfs dit is niet belangrijk; jouw inspanningen zijn hun eigen beloning. Het vervult en bevrijdt je om te doen wat je zo graag en zo trouw doet. Jouw uitdaging is om de verleiding te weerstaan om jezelf te uit te putten. Blijf weloverwogen en stabiel, en ga niet voorbij aan het belang om minimaal één dag per week rust te nemen. Jouw Meester Leraar is blij met je voortuitgang, maar herinnert je eraan dat ook al hou je van je werk en heb je het gevoel dat je eeuwig door kan gaan, je lichaam en geest worden zeker vermoeid. Ontwikkel de wijsheid om te weten wanneer je even opzij moet stappen en je ziel moet verfrissen. Jouw Meester Leraar's boodschap: "Matig jezelf".
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Balans - Goddelijke Leraren​


Balans - Goddelijke Leraren
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Balans - Goddelijke Leraren`​


Je bent in het delicate proces om te leren hoe je op de juiste manier de balans vindt in het nemen-en-geven in je persoonlijke relaties, en dat het tijd is om te evalueren hoe het tot nu toe gaat. Geef je te veel, je boos en wrokkig achterlatend? Of hou je je in terwijl je meer kon geven, je achterlatend met schuldig en defensieve gevoelens? Je Goddelijke Leraren kunnen je helpen te leren hoe je beter in lijn kunt komen met je relaties zodat je niet teveel geeft of neemt als manier om anderen te beheersen. Ze adviseren je om eerlijk te zijn over je motivaties wanneer je met anderen te maken hebt; je weet diep in je hart wat je redenen tot interesse in hun zijn. Geef je met een onderliggende boodschap van "je staat bij me in het krijt"? Creëer je afhankelijkheid in en controle over anderen met je vriendelijkheid? Of hou je je in uit de angst dat er misbruik van je gemaakt kan worden, terwijl men maar moet raden naar je motieven en intenties? Je Goddelijke Leraren zijn in de buurt om je te helpen antwoorden te vinden op deze vragen. Ze verzekeren je liefdevol dat relaties de meest moeilijke van alle spirituele klaslokalen is en dat de lessen over zuiver geven-en-nemen de moeilijkste vaardigheden zijn om te leren. Heb compassie met jezelf terwijl je de balans zoekt met anderen. Vraag je Goddelijke Leraren om je te helpen meer bewust te worden over hoe je geeft en ontvangt in alle relaties, niet alleen de romantische soort. Hun boodschap voor jou is: "Er is geen verschil tussen het geven en ontvangen van liefde".
 

Pendel

moderator
Medewerker
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. De kracht van het wiel
 4. Vernieuwing - Geestespad van het Noorden

Vernieuwing - Geestespad van het Noorden​


1630246374841.pngUitleg over orakelkaart `Vernieuwing - Geestespad van het Noorden`​


De kaart Vernieuwing verschijnt na een periode van moeilijkheden en strijd. Hij vertegenwoordig de lente van je leven, wanneer de koude wintersneeuw voorbij is en nieuwe groei zich voordoet. Je hebt jezelf ontdaan van lasten uit het verleden en bent nu gevuld met kracht en doorzettingsvermogen. Dit is een bijzonder goede tijd om te werken aan je dromen en doelen. De positieve en vrij stromende energie staat voor een tijd van succes en goed geluk. Je vertrouwen groeit omdat je meer in je eigen kracht begint te komen. Met de sterker wordende erkenning dat je de wereld iets hebt te bieden, komt het vernieuwde geloof ik jezelf. Deze inspirerende energiekaart kan je helpen blijdschap en overvloed op elk gebied in je leven te manifesteren. Gebruik deze magische tijd goed. Jouw verbinding met het goddelijke wordt sterker. Vernieuwing suggereert dat er om je heen gunstige gelegenheden zijn om je talenten te ontwikkelen. Je leven is nu echt een zegen en je hebt veel om dankbaar voor te zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Begeleiding uit de bron orakelkaarten
 4. Helen van elke cel

Helen van elke cel​


Helen van elke celUitleg over orakelkaart `Helen van elke cel`​


Elke cel in je lichaam is een uniek eigen organisme, en elke cel heeft een geheugen. Je hebt deze kaart getrokken omdat er veranderingen plaatsvinden op celniveau. De groene energie rondom de cel op de afbeelding duidt op genezing, fysiek of energetisch. Als het energetisch is, dan helpt de genezende energie in je lichaam om oude cel herinneringen die je nog vasthoudt, los te laten. Is het fysiek, dan kun je verwachten dat je je energieker gaat voelen, omdat je lichaam weer in zijn natuurlijke staat van gezondheid komt.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Rafael
 4. Goddelijk ingrijpen

Goddelijk ingrijpen​


Goddelijk ingrijpenUitleg over orakelkaart `Goddelijk ingrijpen`​


Deze kaart betekent dat je gebeden zijn gehoord en verhoord! De engelen werken achter de schermen om het wonder te bewerkstelligen waar je om gevraagd hebt. Blijf vol geloof en vertrouwen, want het wordt beloond. Vergeet niet, dat goddelijke interventie meestal op een verrassende manier plaatsvindt. Je gebeden zullen dus waarschijnlijk in een onverwachte vorm worden verhoord, maar altijd op een manier die zegeningen met zich meebrengen voor allen, die betrokken zijn.

[zon]
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Rustig loslaten​


Rustig loslaten
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Rustig loslaten`​


Met deze kaart is Aartsengel Michaël hier aanwezig om je te helpen je energieveld te reinigen van oude wonden en ervaringen uit het verleden, die je nog met je meedraagt en die je vooruitgang in de weg staan. Hij wil je helpen de banden door te snijden die je energetisch gebonden houden aan mensen en gebeurtenissen, die je niet langer iets positiefs opleveren. Michaël vervult zijn taak altijd met liefde, en hij vraagt jou nu om bewust liefde te sturen naar die mensen en gebeurtenissen uit het verleden, zodat je ze kunt loslaten naar het Licht, en verder kunt gaan met je leven.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Stilte Tijd

Stilte Tijd​


Stilte TijdUitleg over orakelkaart `Stilte Tijd`​


De stille vibratie van stilte is de luidste meest omvattende geluid die de mensheid kent. Je bent veel te druk geweest om het te horen. Nu is het tijd om te luisteren wanneer je de stilte en vrede in je ziel wilt horen. Laat jezelf baden in de stilte van de vrede en kalmte zodat je je ziel kunt kalmeren en je evenwicht kunt herstellen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. De weg van de ziel orakelkaarten
 4. Chenrizi

Chenrizi​


ChenriziUitleg over orakelkaart `Chenrizi`​


(Elk mens wiens hart bewogen wordt door liefde en compassie, die waarachtig het welzijn van anderen voor ogen heeft, zonder uit te zijn op roem, voordeel, status en erkenning, belichaamt chenrizi. Bokar Rinpoche) De werking van deze kaart is het creëren van een positief resultaat op alle fronten. Chenrizi bevrijdt je van alle problemen, tasten en pijn, door je aandacht te vestigen op de vele grote en kleine zegeningen in je leven. Deze kaart is de ultieme manifestatie. Het is de volledige vervulling, op elk niveau en op elke manier. Dit is het keerpunt in je leven. Tekenen van al het goede dat deze wereld te bieden heeft zul je in brede stromen tegenkomen. Blijf gefocust op de zegeningen, en je zult zien dat ze zich vermenigvuldigen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Elke relatie kan nu beter voelen

Elke relatie kan nu beter voelen​


Elke relatie kan nu beter voelenUitleg over orakelkaart `Elke relatie kan nu beter voelen`​


Als je tegen iets oploopt in een relatie, heb dan bewust de intentie je te focussen op de elementen van harmonie. Geef extra aandacht, niet aan datgene waarover je het niet eens bent, maar aan datgene waarover je het wel eens bent... Dat is van beslissende betekenis in elke relatie. Want als je je bezighoudt met wat je niet wilt, roep je meer van hetzelfde over je af.