Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Wet van aantrekking
 4. Als ik per segment mijn intentie heb, ben ik aan het aantrekken

Als ik per segment mijn intentie heb, ben ik aan het aantrekken​


Als ik per segment mijn intentie heb, ben ik aan het aantrekkenUitleg over orakelkaart `Als ik per segment mijn intentie heb, ben ik aan het aantrekken`​


Hoe je je voelt is je aantrekkingspunt. Daarom is de Intentie per Segment zo waardevol: je pauzeert vele malen per dag om te zeggen: 'Dit is wat ik wil en wat ik verwacht van dit stuk ervaring in mijn leven.' En als je doorgaat met deze sterke gedachten, zul je de ervaringen aantrekken die je wilt.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
 1. Boom van het Leven

Boom van het Leven​


Boom van het Leven
Verstuur als E-Card

Uitleg over orakelkaart `Boom van het Leven`​


De magische boom die hier is afgebeeld, is symbolisch voor jouw levensreis. Je bent volwassen geworden en gesterkt door alle wisselende seizoenen en kringlopen van het leven. Je bent nu in een stadium van creatieve overvloed gekomen. Je wortels staan stevig in de vruchtbare grond van je dromen en je voorstellingsvermogen. Je bent klaar om je bestemming vorm te geven, er begint een nieuwe fase van creativiteit, een die doordrongen is van liefde en van alle wijsheid die je tot nu toe hebt vergaard. De worsteling is voorbij. Vanaf nu zal je meer resultaten boeken dan ooit tevoren, en je zult dit doen met charme, met zelfvertrouwen en met gemak. Al je voorbije ervaringen, alle kennis die je hebt vergaard en al het werk dat je hebt verzet, komen hier samen om een hoger doel te dienen dat dichter bij je hart ligt. Dit is een periode waarin je werkelijk de meester bent van je eigen bestemming, een tijd waarin alles wat je zo graag wilde bereiken of waarmaken mogelijk is.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Oceaan van Eeuwige Liefde​


Oceaan van Eeuwige LiefdeUitleg over orakelkaart `Oceaan van Eeuwige Liefde`​


Men zegt altijd: 'Liefde overwint alles'. Dit geldt speciaal voor jou, op dit moment. Er is iets opgelost en geheeld door liefde. Wat eerst onvruchtbaar was wordt nu vruchtbaar. Er is een zaadje gepland, en daar heb jij aan meegewerkt. De voorwaarden zijn uitstekend, de tijd is rijp, je kunt iets nieuws creëren. De geboorte van iets nieuws brengt altijd blijdschap en enthousiasme met zich mee. De altijd wisselende seizoenen van de eeuwigheid draaien aan het onzichtbare wiel van het leven en er begint een nieuwe cyclus. Een nieuw denkbeeld is geboren.

Wat is dat Gaia orakel mooi <3
Gisteren ook al weer spot on toen wat oude beelden van vroeger terugkwamen. Toen trok ik de kaart Herinneringen.

Herinnering​


Herinnering
Verstuur als E-Card

Uitleg over orakelkaart `Herinnering`​


Er wordt vaak gezegd dat alles wat we hebben het hier en nu is. En dat is waar. Wat ook waar is, is dat verleden, heden en toekomst in wezen een zijn. Energetisch zijn we zowel met het verleden als de toekomst verbonden. Het leven is een verhaal van evolutie, en waar we zijn is het resultaat van waar we eerder waren. Deze kaart geeft aan dat diepe gevoelens en emoties uit het verleden weer naar de oppervlakte komen. Het is mogelijk dat je de komende dagen het gevoel hebt dat je in een achtbaan zit. Vecht daar niet tegen, het is allemaal in orde. Wat belangrijk is, is dat je je op dat moment dingen uit het verleden herinnert, en die waardeert. Want ook dat is een deel van jou en van de reis van je ziel. Denk er aan om elk stukje er van echt te waarderen, ongeacht of je sommige stukjes als goed beschouwt of als verkeerd. Want in zekere zin heeft elke ervaring je geholpen om je bewustzijn, begrip en waardering voor het leven te vergroten. Af en toe stil staan bij het verleden is gezond zoals ook nadenken over de toekomst wij kan zijn. Het is wel zo, dat teveel bezig zijn met het verleden of de toekomst je alleen maar uit het hier en nu haalt, en dat leidt nergens toe.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Begeleiding uit de bron orakelkaarten
 4. Het heilige vrouwelijke

Het heilige vrouwelijke​


Het heilige vrouwelijkeUitleg over orakelkaart `Het heilige vrouwelijke`​


Deze kaart vraagt je om meer te handelen vanuit een vrouwelijke energiestroom, ongeacht of je een man bent of een vrouw. Laat je kracht van binnenuit komen, zonder te forceren. Benader mensen en situaties bewust op een vriendelijke manier. Op dit moment is de rol van iemand die mensen vooruit helpt en heel maakt belangrijk voor jou. Straal deze gaven op een natuurlijke manier uit, en ze zullen steeds meer tot bloei komen. Focus je op je omgang met de mensen om je heen. Als je vrede en harmonie schept voor alle betrokkenen, zul je merken dat je veel meer bereikt.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Mystic Angels Orakel
 4. Aartsengel Jophiel

Aartsengel Jophiel​


Aartsengel JophielUitleg over orakelkaart `Aartsengel Jophiel`​


Extase is een perfecte vereniging. Genieten van degene die we liefhebben brengt liefhebbende perfectie. Het weten van je perfectie in je imperfectie herinnert je eraan dat je leven een reis is van extase eenheid, een product van vreugde, een teken dat de architect van het Universum hopeloos verliefd was tijdens jouw creatie.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Ja ontspannen schiet er weleens bij in en voor mij eigenlijk echt niet goed dat het lastig vind hier tijd voor te nemen.

Godin van het Scheppen​


Godin van het Scheppen
Verstuur als E-Card


Uitleg over orakelkaart `Godin van het Scheppen`​


Het is tijd dat je ontspant, en dat je starre en dogmatische ideeën en opvattingen los laat. Ontspan je en neem de tijd om hier te zijn. Je hebt je echt veel te veel ingespannen de laatste tijd, en je hebt de dingen veel te serieus genomen. Dit heeft je creativiteit geblokkeerd, en ervoor gezorgd dat je weinig energie hebt. Waarschijnlijk zeg je tegen jezelf, dat je geen tijd hebt voor ontspanning maar daar moet je echt tijd voor maken. Geef dat nu prioriteit, en je zult merken dat er een interessante transformatie plaats gaat vinden. Je creativiteit neemt toe, en je zult merken dat je nieuwe kracht krijgt, doordat je je gevoel van zinvolheid en inspiratie terugvindt. Je hoofd vertelt je misschien, dat ontspanning een dwaze tijdsverspilling is, maar het tegendeel is waar. Ontspanning zorgt ervoor dat je minder denkt, en dat je hart zich opent. Het is de brandstof voor de ziel, en dat zal een positief effect hebben op je hele wezen, het maakt dat je weer gaat 'stromen'. Je welzijn is van het allergrootste belang, denk daar niet te licht over. Zonder dat is er eigenlijk niets dat er daadwerkelijk toe doet.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Je bent het waard

Je bent het waard​


Je bent het waardUitleg over orakelkaart `Je bent het waard`​


De enige manier waarop je anderen kunt accepteren, respecteren en liefhebben, is wanneer ze jou accepteren, respecteren en liefhebben. Accepteer een compliment en het vertrouwen wanneer je dit wordt gegeven. Wanneer je leert om te aanvaarden, laat je wat je echt kunt tot bloei komen. Je laat zien wat je waard bent en dit heeft zijn effect op anderen. Wanneer je jezelf in dit licht ziet, kunnen andere mensen niets anders dan reageren op jouw gevoel van eigenwaarde. Als je probeert om elke dag meer van jezelf te gaan houden, ontdek je dat je hiervan nieuwe energie krijgt. Je mag weglopen van relaties die je kleineren of je pijn doen. Geniet en houd van wie je bent.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Begeleiding uit de bron orakelkaarten
 4. Astrale sferen

Astrale sferen​


Astrale sferenUitleg over orakelkaart `Astrale sferen`​


Je hebt een sterke band met de astrale sferen. Gewoonlijk bezoeken we die gebieden in onze slaap en daar ontmoeten we onze gidsen, onze leraren, en ook andere zielen die deze aarde al hebben verlaten. Voor jou echter maakt deze band het mogelijk dat je dat doet in wakende toestand, bijvoorbeeld tijdens je meditatie, of doordat je je intuïtie volgt. Dit is echt een gave, omdat de informatie die je op die manier ontvangt zowel jou als anderen kan helpen in het leven. De Bron roept je op om deze gaven te gaan gebruiken ten dienste van anderen, op de manier die voor jou goed voelt.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aardemagie-orakel
 4. Vulkaan - Vluchtigheid

Vulkaan - Vluchtigheid​


Vulkaan - VluchtigheidUitleg over orakelkaart `Vulkaan - Vluchtigheid`​


Dit is een bijzonder vluchtige tijd voor jou. Onverwachte, soms dramatische veranderingen, komen jou kant op zonder dat je er enige controle over hebt. Deze gebeurtenissen kunnen zo krachtig zijn dat het alles waarvan je dacht dat het de fundering van je veiligheid was, opschudt. Hoewel deze gebeurtenissen je wereld op zijn kop kunnen zijn, weet dat deze gebeurtenissen met een bewust doel jouw kant opkomen. Het komt er op neer dat je vertrouwen zal moeten hebben dat het leven weet waar het mee bezig is met deze storm van veranderingen. Je hebt werkelijk niets om bang voor te zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Begeleiding uit de bron orakelkaarten
 4. Basisenergie

Basisenergie​


BasisenergieUitleg over orakelkaart `Basisenergie`​


Deze basisenergie vraagt je om contact te maken met de reusachtige liefdevolle levenskracht van de planeet. Ga eens tuinieren, bouw een huis, maak een lange wandeling, of ga eens een tijdje op het gras zitten in het park. Stel je in alles wat je doet open voor de energie van de aarde. Voel de hartenklop van de aarde in de planten en bomen, omarm de magie van het scheppen, en speel met de schoonheid en de overvloed van Moeder Aarde. Wees dankbaar en bid bij alles wat je eet. Een intiem contact met Gaia heelt de aarde en opent voor jou nieuwe lagen van energie, contact en communicatie, heel krachtig.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Opnieuw vrede

Opnieuw vrede​


Opnieuw vredeUitleg over orakelkaart `Opnieuw vrede`​


Het is belangrijk om in alle aspecten van je leven de vrede te handhaven, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Wanneer je innerlijk onevenwichtig bent, kan zich dit vaak in je dagelijks leven manifesteren als je geen tijd neemt om voor jezelf te zorgen. Het geeft niet of je onevenwichtigheid negatief is of niet. Wanneer je zo optimistisch bent dat je zelf gelooft dat je onoverwinnelijk bent, kan dit ook aanleiding geven tot uitdagingen. Wanneer je naar je lichaam luistert kun je het beste evenwicht bereiken. Neem tijd voor jezelf. Laat je innerlijke kracht je helen en je weer met vrede vervullen. Dat zal je helpen en je sterker maken.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Mystic Angels Orakel
 4. Aartsengel Anael

Aartsengel Anael​


Aartsengel AnaelUitleg over orakelkaart `Aartsengel Anael`​


Je bestaat uit licht. Er zijn geen mindere of betere dan jij. Aartsengel Anael staat bij je om je kosmische wezen verder te verkennen door astrologie en astronomie. Door meer te leren van de astrologische aspecten van je geboorte zie je hoe de deeltjes sterrenstof deelnemen in de dans van je bestaan. Bestudeer het Universum en jij bestudeert de innerlijke werking van je ziel. Zit onder het dak van de sterren en staar in de geschiedenis van je Leven.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik vond het zo'n mooie kaart....... ik kon het niet weerstaan......

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Mystic Angels Orakel

1622732805119.png


Uitleg over orakelkaart `Engel Nathaniel`​


Vreugde is een staat van Lieflijkheid. Het is de kunst van het in liefde zijn met je leven; en alle aspecten en ervaringen van je leven. Het is het begrip dat je unieke bestaan als een perfecte zijden draad is die zichzelf volledig vanzelf in het Magische Levenstapijt weeft. De Engel Nathaniel vraagt je om hem de vergezellen op het Magische Tapijt en om opnieuw op jezelf en je leven verliefd te raken.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Trillingsenergie orakel
 4. Dromenvangers

Dromenvangers​


DromenvangersUitleg over orakelkaart `Dromenvangers`​


Zonder slaap zijn er geen dromen. Zonder dromen is er geen toekomst. Neem je tijd om je dromen te visualiseren en manifesteer ze naar jouw werkelijkheid. Iedere keer wanneer je gaat slapen, dan staat deze trilling voor je open. Dat is wanneer je een kijkje in het onbekende wilt nemen en wilt creëren wat je maar wilt. Onderneem de stappen in de dromenwereld en zie ze in de werkelijkheid terug.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aardemagie-orakel
 4. Nieuwe maan - Belofte

Nieuwe maan - Belofte​


Nieuwe maan - BelofteUitleg over orakelkaart `Nieuwe maan - Belofte`​


Dit is de tijd om een nieuw project of een nieuwe relatie te beginnen, of iets dat je al een tijdje voor je uitschuift. Je intentie en bereidheid om de cirkel compleet te maken zal uitkomen. Het zaadje van dat idee is er klaar voor om te ontspringen uit je donkere onderbewustzijn naar je volledige bewustzijn. De volgende stap is actie ondernemen om dit idee volledige te realiseren.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Begeleiding uit de bron orakelkaarten
 4. Op de goede weg

Op de goede weg​


Op de goede wegUitleg over orakelkaart `Op de goede weg`​


Blijf gericht op je doel, op het resultaat dat je op dit moment voor ogen hebt. Je hebt deze kaart getrokken, omdat je misschien jezelf voor de gek houdt, of aan jezelf twijfelt. Laat die twijfel en die angst los. Je leven en wat je nastreeft zijn op de goede weg. Houd je intentie zuiver, blijf gegrond in je hart, en volg de influisteringen van je intuïtie. De Bron is met je aan het werk op energieniveau om je te helpen je dromen te verwezenlijken.
 
Bovenaan