Flower1986

Bekend lid
Forum lid

RELATIES​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel rafael
 4. Relaties

Relaties


Lieve Aartsengel Rafael, dank u dat u al mijn relaties op het pad van de liefde heelt en leidt.

De boodschap van deze kaart is dat iemand anders van invloed is op je vraag in kwestie. Aartsengel Rafael helpt je met alle soorten van heling, inclusief emotionele heling in een relatie. Hij stuurt je deze kaart om je te laten weten dat hij je helpt in zaken van relaties en van gezondheid, en in het bijzonder wanneer deze twee met elkaar verweven zijn. Rafael kan je helpen om helder en liefdevol met andere mensen in communicatie te blijven, en ook om misverstanden uit het verleden op te lossen. De Helende Engel kent tenslotte als geen ander het weldadige van een hart dat vol is van liefde, vrede en compassie.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Tarot Dagkaart


0.jpg

De Dwaas​

De Dwaas is de uitdrukking van speelse onbezorgdheid en openheid zonder vooroordelen. De kaart toont je dan ook het kind in jezelf. Hij staat voor spontane nieuwe dingen en speelse onbezorgdheid. De kaart geeft aan dat je met verwondering en zonder vaste verwachtingen een nieuw terrein in je leven betreedt. De Dwaas kan de schavuit zijn die vergelijkbaar is met Tijl Uilenspiegel, maar ook de nar van de koning, die eerlijke raad in humor verpakt. Hoe dan ook. De Dwaas wijst steevast op verfrissende ervaringen die vaak chaotisch overkomen, maar die geen werkelijk gevaar inhouden, zelfs niet als je daarmee op je bek gaat.

Liefde en relaties
In je persoonlijke relaties is de zot een kaart die zich vooral van zijn zonnige en meest levenslustige kant toont. De kaart kan duiden op de start van een verfrissende relatie of een inspirerende opleving.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat de Dwaas je zien dat je nieuwe ervaringen opdoet. Je hebt misschien niet alle kennis in huis die je nodig hebt, maar je bezit voldoende nieuwsgierigheid om je vertrouwd te maken met alle aspecten van je werk.

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn staat de Dwaas vooral voor verbazing en verwondering, en volgens Plato is dat de emotie waarmee al het inzicht begint. Hij kan een verwijzing zijn naar kinderlijke onbekommerdheid, of het summum van het diepste inzicht en ware levenswijsheid
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Tarot Dagkaart

36.jpg

Aas Van Zwaarden​

Ieder aas in de tarot belichaamt een mogelijkheid die je met je meedraagt. De Aas van Zwaarden duidt op de hogere rede. Je beziet alles helder, beslist en zonder twijfel. Helder denkend neem je de juiste beslissingen ten aanzien van een bepaalde kwestie. Zonder dat er sprake is van een "zwaard van Damocles" durf je keuzes te maken.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties is het de Aas van Zwaarden de kaart die staat voor het verhelderende gesprek na een periode vol conflicten. Deze kaart wordt vaak gezien als kil en nuchter. In die zin kan de Aas van Zwaarden duiden op een zekere afstand binnen een relatie.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je een frisse wind door al je oude patronen laat waaien. Je voelt je helder en in staat om complexe kwesties op te lossen. Deze kaart kan er ook op duiden dat je er over denkt een verhelderend gesprek met een collega te voeren. Doen!

Bewustzijn
Op het vlak van je bewustzijn betekent Zwaarden Aas dat je problemen die tot nu toe onoverkomelijke hindernissen leken tot een oplossing komen. Oude deuren moeten dicht, voordat nieuwe deuren open kunnen. Voorwaarde om tot een oplossing te komen is wel dat je de problemen moet opdelen in overzichtelijke delen en voor ieder deel apart een oplossing zoekt. Hierdoor ben je in staat je te bevrijden van een mogelijk gevoel van afhankelijkheid dat je kunt ervaren. Wanneer je je problemen een voor een oplost, ben je makkelijker in staat om doelgericht nieuwe paden in te slaan in je leven.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

CHRYSANT​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Bloementherapie
 4. Harmonie in..in chrysant
Harmonie in het gezin - Chrysant


Je dierbaren vormen een sterke steun voor je. Omarm hun liefde en laat eerder opgelopen problemen los.

Toon wat inzet om goed om te gaan met je broers en zussen;
breng wat tijd door met je familie;
bied hulp aan je familie aan.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

HET WONDER VAN HET HART​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Het wonder van het hart
Het Wonder van het Hart


Ik ben gezegend. Ik word beschermd. Ik ben dankbaar. Ik ben vervuld. Ik ben liefde.

De kaart betekent succes, emotionele vervulling en wijsheid. Iets wat je na aan het hart ligt, of iets waar je op dit moment naar toe werkt, komt tot een positief resultaat. Als gevolg daarvan zal je een periode beleven van vrede en harmonie, en een diep gevoel van voldoening en emotionele vervulling. Datgene wat je probeert te doen en te bereiken is erkend en is je gegund, en alles wordt onderweg beschermd. Het licht vergezelt je, alles is gezegend. Je kunt met vertrouwen verder gaan.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid

ENGELEN TAROTKAART HET WIEL​

 1. Home
 2. Tarot
 3. Engelentarot
 4. Het wiel
Het Wiel


Een tijd van positieve verandering. Een situaties die ineens vooruit gaat. Geluk is aan jouw zijde!
Geluk. Een gelukkige omstandigheid. Evenwichtig karma. Een wonder. Een omkering ten goede. Bestemming. Aartsengel Michaël is de uitgelezen beschermengel die met je meegaat door veranderingen heen, die je moed geeft, kracht en zelfvertrouwen. Roep Michaël aan op elk moment dat je behoefte hebt aan bepaalde leiding over je volgende stap, met name als die stap te maken heeft met de zin van je leven of met je spirituele weg.

De engelen sturen je deze kaart omdat er positieve veranderingen gaande zijn in je leven. Verwacht vruchtbare nieuwe kansen die zich aan je voor zullen doen, en geniet daarvan. Dit is een uitgelezen tijd om grotere en kleinere veranderingen door te voeren. Maak een sprong, in de wetenschap dat alles goed zal uitwerken voor je. Oude blokkades worden weggenomen, en alles gaat nu snel voorwaarts. Als er de laatste tijd misschien dingen waren die je geloof geschokt hebben, dan zul je nu zien hoe deze dingen eigenlijk positief waren voor je. Snellere vooruitgang is nu veel waarschijnlijker.

Klinkt positief :DKINDEREN​

 1. Home
 2. Doreen virtue
 3. Engelen en romantiek
 4. Kinderen
Kinderen


Kinderen hebben hun invloed op je liefdesleven

De Romantische Engelen sturen je deze kaart omdat kinderen een belangrijke factor zijn in je liefdesleven. Ofwel je wilt ze graag, ofwel jij (of je partner) hebt kinderen, en die hebben hun invloed op je liefdesleven. Dit is iets om over na te denken als je meer romantiek wilt in de toekomst.
De engelen respecteren en ondersteunen elke uiting van liefde, en zij zijn gaarne bereid te helpen bij alles waar het kinderen betreft.
Deze kaart kan ook betekenen dat het innerlijke kind, van jou of van je partner, invloed heeft op je relatie. Bijvoorbeeld door een behoefte aan speelsheid en spelen, of aan meer luchthartigheid. En ook kan deze kaart aangeven dat het tijd is om kwetsuren uit je jeugd te helen. Het liefdevolle karakter van je innerlijke kind, en van kinderen in het algemeen, staat helemaal achter alles wat kan helen. Zeker als dat gebeurt met de intentie om meer ruimte te scheppen voor liefde.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Vandaag is de geboortedag van Monthy, ik vond ik daarom gepast weer een kaartje uit het praten met de hemel deck te trekken :) <3 Dit kaartje lijkt qua tekst best wel op degene die ik trok op de dag dat hij stierf. Het klopt helemaal, ik laat hem morgen ook aan mam zien. Ze heeft er nog steeds veel moeite mee om verder te gaan.

IK BEN NU ZO VEEL BETER​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Praten met de hemel
 4. Ik ben nu zo veel beter
Ik ben nu zo veel beter
Verstuur als E-Card

Ik weet dat je je zorgen over mij maakt. Je vraagt je af hoeveel ik heb geleden in mijn leven en tijdens mijn overlijden. We zouden ons allebei echter zo veel beter voelen als we ons op het heden zouden focussen. Ik kan alleen maar zeggen dat ik me zo veel beter voel nu ik hier ben. Je liefde voor mij is een ware zege, zeker na alles dat we samen hebben meegemaakt. Ik hecht veel waarde aan je liefde. Meer dan je ooit zal weten. Ik ben nu buiten mijn fysieke lichaam, zonder pijn en lijden. Ik ben vrij! Mijn geest is eveneens gezond, ik hoef me geen zorgen meer te maken over de stressvolle aardse dingen. Werkelijk, het enige dat me nog gelukkiger maakt is wanneer jij gelukkig bent! En hoeveel je ook voor me bidt, ik bid ook voor jouw geluk. Ik hou van je.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

ZUIVERING (VUUR)​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Zuivering vuur
Zuivering (Vuur)


Ik luister naar mijn hart en volg de weg die het me wijst. Ik verdien het om gelukkig te zijn. Het ligt in mijn eigen werkelijkheid te creëren. Ik vertrouw er op dat alles goed uit zal pakken. Mijn leven is vrij van obstakels.

Deze kaart betekent heel worden en verjonging: het resultaat van emotionele schoonmaak. Het kan zijn dat je de komende dagen emotioneel wat in verwarring zult zijn. Diepe gevoelens, waarvan je dacht dat je ze al had verwerkt, komen schijnbaar uit het niets weer boven. Maak je geen zorgen, want er vindt genezing op een diepe niveau plaats, daarna zal je je veel beter voelen. De vrouw op deze kaart stijgt op uit de diepe wateren van haar emoties, en komt in het licht van een nieuwe dag. Emotioneel gereinigd en verjongd, is ze nu klaar om volledig in haar kracht te staan, vrij van alle emotionele ballast die ze eerder met zich mee droeg.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Ik trok ongeveer een jaar geleden een kaartje uit dit deck met de tekst 'nieuwe baan', --> wat dus ook is uitgekomen! en nu krijg ik deze. Mijn partner is nog niet 'letterlijk' op mijn pad gekomen (moeilijk ook in deze periode), maar ik voel wel dat ik er klaar voor ben en dit heb ik ook gecommuniceerd naar de engelen (niet dat ik wil dat het universum het gaan forceren..). Dit zal geen voorteken zijn dat dit jaar uit komt, maar misschien is het wel een teken dat wanneer hij op mijn pad komt het snel zal gaan.

Magische Boodschap van de Elfen


1614805758655.png
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

MET FRISSE MOED OPNIEUW BEGINNEN​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel michael
 4. Met frisse ..uw beginnen
Met frisse moed opnieuw beginnen


Dankjewel dat je mij nieuwe mogelijkheden geeft, je hulp aanbiedt, en mij helpt om mijn verleden los te laten en te helen. Vervul mij met vertrouwen terwijl ik deze veranderingen in mijn leven ervaar.

Zodra het ene hoofdstuk in je leven afgesloten wordt, begint er een ander tot bloei te komen. Op dit moment heb je waarschijnlijk alleen maar de eerste vermoedens van een hernieuwde groei in je leven, dus Aartsengel Michael stuurt je deze kaart om je de moed te geven door te gaan. Er liggen ontzettend goede zaken voor je in het verschiet! Blijf vol vertrouwen en behoud je positieve visie.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Michael
 4. De situatie is al opgelost

De situatie is al opgelost​


De situatie is al opgelost


Je hebt deze kaart getrokken als bevestiging dat de situatie waarover je je vraag gesteld hebt op een gelukkige wijze is beëindigd. De engelen hebben er achter de schermen aan gewerkt om de bron van je zorgen te helen. Hoewel je nu misschien niet direct ziet hoe de zaak opgelost is, kun je er op vertrouwen dat het zo is. Laat je zorgen los en ontspan jezelf met de zekerheid dat alles goed is.​

 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Rafael
 4. Frisse lucht

Frisse lucht​


1616431433762.pngFrisse lucht werd ooit voorgeschreven bij ziekte, want onze voorouders kenden de helende eigenschappen ervan. Deze kaart geeft jouw behoefte aan om alle ramen open te zetten voor meer ventilatie, en om meer tijd in de buitenlucht door te brengen. Boodschappen van de engelen worden overgebracht en gehecht aan zuurstofmoleculen. Dus hoe meer frisse lucht je inademt, hoe gemakkelijker je je kunt afstemmen op hun liefdevolle leiding.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. /
 3. Orakelkaarten
 4. /
 5. Aartsengel Rafael
 6. /
 7. Goede nachtrust

Goede nachtrust​


Goede nachtrust
Verstuur als E-Card

Uitleg over orakelkaart `Goede nachtrust`​


Deze kaart geeft aan dat hoe goed je wel of niet kunt slapen verband houdt met een gezondheidsaspect. Misschien is je geest te druk, of voelt je lichaam gespannen door te veel stress of door gebruik van cafeïne. Wat de oorzaak ook is, Aartsengel Rafaël wil dat je van een gezonde slaap kunt genieten. Als je gaat slapen denk dan aan Rafaël, en praat met hem in gedachten over datgene waar je mee bezig bent. Vertel hem alles wat je denkt, waar je bang voor bent en wat je graag wilt. Daarna vraag je hem dat hij je lichaam en geest in vrede zal laten slapen. Rafaël zal je dan toedekken met zijn smaragdgroene deken, en deze zal je omhullen tijdens je slaap. Hij zal over je waken, zodat je veilig bent en beschermd.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
1618692187300.png

Laat je stem horen! Je bent een mooie en verstandige creatie van het goddelijke, gemaakt om je persoonlijke waarheid tot uitdrukking te brengen. Laat niets je weerhouden. Houd je niet langer klein. Je wordt nu geroepen om jouw gave van het woord te gebruiken en de kracht van je stem te laten horen. Wat je te zeggen hebt is belangrijk. Er is behoefte aan wat je hebt te vertellen. Misschien word je gevraagd om voor een grote groep te spreken, of misschien blijven er situaties ontstaan waarbij je de gelegenheid wordt gegeven om je stem te laten horen over wat je denkt, gelooft of voelt. Voor velen van ons gebeurt dit niet op een gemakkelijke manier. Vaak hebben we in het verleden ervaringen gehad, die ons ervan weerhielden ons in het openbaar uit te spreken. Het is tijd om deze oude begrippen te helen en jezelf toe te staan dat je wordt gezien en gehoord. Ieder van ons drukt zich op een unieke manier uit. Of je nu wordt gevraagd om te zingen, te chanten, te bidden, te spreken of te onderwijzen - je stem wil gehoord worden. Dit kan ook verband houden met gewoon te zeggen wat jij belangrijk vindt in een relatie. Het kan inhouden dat je je zienswijze, behoeften of wensen duidelijk maakt - ongeacht hoe verschillend ze ook mogen zijn. Het is tijd om je te realiseren wie je bent. Je bent een vonk van God. Kom voor jezelf op. Sta voor waar je in gelooft. Spreek vanuit je hart en er zal altijd naar je woorden worden geluisterd. Je stem is een geschenk, en is bedoeld om anderen er in te laten delen. Je staat op het punt om dit te doen op een manier je nog nooit hebt gedaan. Je zult merken dat de stap om je stem te laten horen, je meer op één lijn brengt met wat je hier echt moet doen.

** heel interessant dat ik juist deze kaart getrokken heb ;) **
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Overvloedige oogst

Overvloedige oogst​


Overvloedige oogstUitleg over orakelkaart `Overvloedige oogst`​


Je hebt toegang tot de oneindige bron van liefde en de bronnen die Moeder Aarde en het universum je geven. Er worden je geen eisen, vragen of voorwaarden gesteld die van invloed zijn om de toegang hier naartoe te krijgen. Deze kaart herinnert je hier op een mooie manier aan en aan de absolute waarheid die behoort bij de overvloed waarvan je gebruik kunt maken. Geef de overvloed de kans om je leven in te stromen. Het zal je een nieuw perspectief geven. Het zal je sterker maken en je voeden. Deze fase houdt een overvloed van rijkdom en vruchtbaarheid in. Je hebt geluk en bent gezegend.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel Rafael
 4. Meer energie

Meer energie​


Meer energieUitleg over orakelkaart `Meer energie`​


Deze kaart geeft aan dat je energie (of die van degene voor wie je de vraag stelt) beter aan het worden is, als resultaat van recente positieve veranderingen. Dit is de bevestiging om op de ingeslagen weg voort te gaan. Het niveau van je energie is van cruciaal belang voor je gezondheid en voor helen. Aartsengel Rafael kan helpen je vitaliteit te verhogen, je kracht en ook je motivatie. Je hoeft het hem maar te vragen!
 
Bovenaan