Flower1986

Bekend lid
Forum lid

EEN GUNSTIG RESULTAAT​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel michael
 4. Een gunstig resultaat
Een gunstig resultaat


Dankjewel voor het prachtige resultaat voor deze situatie, die volmaakt en rechtvaardig is voor iedereen die erbij betrokken is. Dankjewel, Aartsengel Michaël, dat je mij hebt geholpen er vertrouwen en geloof in te hebben.

De situatie waar je jezelf zorgen over maakt is als vanzelf onpartijdig en rechtvaardig opgelost en jij (en de andere mensen die erbij betrokken zijn) zult heel blij zijn met het resultaat. De vindingrijkheid van de Hemel heeft een plan bedacht dat ver boven de reikwijdte van de menselijke verbeeldingskracht uitsteekt. Je krijgt het advies om je zorgen en irritaties aan Aartsengel Michael over te dragen, want er is geen enkele noodzaak om zelf die last te dragen. Hoe meer je kan loslaten en God kan toestaan het werk te laten doen, des te sneller het gunstige resultaat zich zal manifesteren.

[zon]
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

MAANLICHT​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Maanlicht

Maanlicht


Ik verwelkom romantiek in mijn leven. Ik bekijk de dingen vanuit een nieuw perspectief. Mijn leven is vol onbegrensde mogelijkheden. Het leven is een eindeloze bron van inspiratie.

Er hangt romantiek in de lucht. Binnenkort zul je naar een bijzondere plek gaan. Op een romantische avond zul je een bron ontdekken van nog ongebruikte en praktisch onbegrensde mogelijkheden. Je zult een simpel, maar heel inspirerend idee krijgen, dat je op een nieuwe manier naar het leven laat kijken. Daardoor zul je iets nieuws tot stand brengen, iets van blijvende waarde. Ontspan je en geniet van deze tijd. Het weerspiegelende licht van de maan vult je hart met Liefde, en onthult een nieuwe bron van creativiteit.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ben even heel blij vandaag. Blij met mijn overstap van energie leverancier naar een groenere, transparante en goedkopere. En met het bespaarde geld lid geworden van natuurmonumenten. Ik had al twee goede doelen lopen voor dier en milieu maar deze ontbrak nog. Ook nog bezig geweest met de geluidsoverlast / luchtvervuiling in de wijk. Voel me eindelijk wat beter nu, werd steeds zo ontzettend verdrietig van al die schade aan de natuur. Ben blij als ik iets kan doen. En dan trek ik deze kaart, toepasselijk weer ❤️

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Gaia
GaiaIk ben in verbinding met Moeder Aarde. Ik hoor haar roepen. Ik ben dankbaar voor haar liefde. Ik deel haar wijsheid met anderen. Ik ben een baken van licht. Alles ontwikkelt en ontvouwt zich door liefde.

De Gaiakaart is de belangrijkste, de meest sterke kaart van allemaal. Het betekent dat je een diepe spirituele verbondenheid hebt met de Aarde, en een diep spiritueel begrip van het leven. Gaia, Moeder Aarde, dankt je voor de liefde en aandacht, die je haar schenkt, en voor de liefde die je hebt voor alles wat leeft. Ze spoort je aan je wijsheid en je kennis van de Aarde liefdevol en vriendelijk met anderen te delen. Misschien heb je of vind je gelijkgestemde zielen, met wie je je liefdevolle boodschap kunt delen of uitwisselen. Of misschien kies je er voor om praktische dingen te doen, die de Aarde helpen zich te herstellen en weer in balans te komen. Toch is dit niet een oproep om te gaan preken. Je bent een baken van licht, blijf dat maar gewoon. Deel je kennis en wijsheid alleen met diegenen, die het kunnen horen. En wees niet bang voor de veranderingen die plaats vinden op de Aarde, want alles ontwikkelt en ontvouwt zich zoals het moet. Alles wat de Aarde nodig heeft, is een beetje meer Liefde.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

ERDBEER​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Elfen orakel
 4. Erdbeer

Erdbeer


De stem van de rivier roept me. Mijn hart, dat van een vagebond en ontdekker, vraagt nu om vertrouwen en rust.
Liefde kent geen haast

De liefde wil zonder gejaagdheid beleefd worden. Haar waarde en haar kracht kunnen niet op waarde worden geschat in de heftigheid van de hartstocht. Je moet je liefde veeleer de kans geven door je wilskracht, je intuïtie en door echt overgave aan de geliefde persoon. En vooral moet je je liefde laten groeien door eerlijke bezinning en aandacht voor je gevoelens. Het is vooral deze houding, die je de waarde kan leren van een liefde, die je waarschijnlijk nog niet kent. En alles wat je in de liefde wint, is nog maar een voorspel van de oneindige liefde. Hoe meer je dit in je voelt groeien, hoe meer je de onmetelijkheid, de schoonheid en de macht ervan zult ontdekken. En je zult merken, dat je die liefde voor jezelf houdt. Dan zullen tederheid, vriendelijkheid en zachtheid in je opbloeien. En je zult de macht ervan ervaren, maar ook het wonder. Die wonderbare alchemie, waardoor jij, en door jou ook de geliefde persoon getransformeerd kunnen worden.

[zon]
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

VERTROUW JEZELF TOE AAN DE HULP VAN GOD EN DE ENGELEN​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel michael
 4. Vertrouw je.. de engelen
Vertrouw jezelf toe aan de hulp van god en de engelen


Lieve God en engelen, geef mij dit (beschrijf de situatie in het kort) nu en helemaal. Ik doe een stapje opzij en laat de goddelijke wonderen door alles en iedereen die er bij betrokken is heen schijnen.

Je bent een sterk en onafhankelijk persoon, maar er zijn toch tijden waarin iedereen wel een beetje hulp kan gebruiken en voor jou is die tijd nu aangebroken. Deze kaart geeft je het advies om deze situatie volledig over te laten aan God en de engelen. Als je probeert dit in je eentje op te lossen, belast je jezelf met onnodige zorgen, die je ook blokkeren in het ervaren van de ophanden zijnde oplossing. Wanneer je andere mensen toestaat je te helpen en te ondersteunen, ontmoet je de kracht in jezelf!
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

KIJK VANUIT EEN HOGER PERSPECTIEF​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Kijk vanuit..perspectief

Kijk vanuit een Hoger Perspectief


Ik geef de situatie over aan de Universele macht van de liefde. Ik heb vertrouwen dat alles in mijn leven goed is. Ik kijk naar mijn leven vanuit een hoger perspectief. Alles in mijn leven is helder. Ik ben veilig.

De witte duif op deze kaart vliegt hoog boven de Aarde, en kan dingen vanuit een hoger perspectief zien. Zij doet jou de suggestie om dat ook te doen. Dit kun je natuurlijk niet fysiek doen, maar geestelijk kun je het wel door emotioneel afstand te nemen van de huidige situatie. Wat de situatie ook is, houd op met daar steeds aan te denken. Je staat er op dit moment zo dicht op, dat het niet lukt om de dingen helder te zien. Er bestaat een simpele oplossing, die je duidelijk zal worden op het moment dat je de situatie loslaat. Denk een tijdje helemaal niet aan de situatie. Ga bij jezelf naar binnen. Doe je ogen dicht, ontspan en doe een meditatie. Geef je over, en laat het los. Maak een wandeling, ga dansen, beleef plezier. Doe datgene wat nodig is om een tijdje afstand van de dingen te nemen. En als het moment daar is, zal de oplossing heel vanzelfsprekend voor je zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

ONSCHULD​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aardemagie orakel
 4. Kindertijd onschuld

Kindertijd - Onschuld


Er is een kern van onschuld die je kunt ontwaken door je schaamte los te laten over wie je daadwerkelijk bent.

Pak iedere kans aan om deze schaamte te helen. Laat het los zodat je weer naar een staat van puurheid kan. Door dit te doen zal je ieder moment weer anders gaan zien. Het zal de filters die het licht en de liefde blokkeren laten verdwijnen. Je bent werkelijk waar een kind van het Universum. Sta het jezelf dan ook toe er eentje te zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

IK VOEL ME GEZOND EN GELUKKIG​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Praten met de hemel
 4. Ik voel me ..en gelukkig
Ik voel me gezond en gelukkig


Ik kan nu dingen doen waarvan ik nooit durfde dromen dat ze mogelijk waren. Het voelt alsof ik ze met mijn oude fysieke lichaam doe, maar dan veel lichter, vrijer en flexibeler. Ik kan acrobatische dingen doen, vliegen, zo hoog springen als bergen en mijzelf verplaatsen tussen locaties zonder vertraging. Het is magisch hier! Wat ik hiermee naar je duidelijk probeer te maken is dat alle pijn en lijden weggegaan is samen met mijn fysieke lichaam. Ik kan nu ademen, zien en lopen als ieder jong en gezond lichaam. Alle beperkingen van een lichaam zijn weg en ik geniet van mijn spirituele lichaam. Ik zie nu ook in hoe ik op fysiek vlak veel beter voor mezelf had kunnen zorgen. Ik hoop dat je hier zelf ook iets mee kunt doen, want we krijgen immers maar een fysiek lichaam per leven. Deze is gemaakt om een heel leven door te brengen, dus we moeten er zuinig op zijn.
 
Bovenaan