Flower1986

Bekend lid
Forum lid

EEN GUNSTIG RESULTAAT​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel michael
 4. Een gunstig resultaat
Een gunstig resultaat


Dankjewel voor het prachtige resultaat voor deze situatie, die volmaakt en rechtvaardig is voor iedereen die erbij betrokken is. Dankjewel, Aartsengel Michaël, dat je mij hebt geholpen er vertrouwen en geloof in te hebben.

De situatie waar je jezelf zorgen over maakt is als vanzelf onpartijdig en rechtvaardig opgelost en jij (en de andere mensen die erbij betrokken zijn) zult heel blij zijn met het resultaat. De vindingrijkheid van de Hemel heeft een plan bedacht dat ver boven de reikwijdte van de menselijke verbeeldingskracht uitsteekt. Je krijgt het advies om je zorgen en irritaties aan Aartsengel Michael over te dragen, want er is geen enkele noodzaak om zelf die last te dragen. Hoe meer je kan loslaten en God kan toestaan het werk te laten doen, des te sneller het gunstige resultaat zich zal manifesteren.

[zon]
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

MAANLICHT​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Maanlicht

Maanlicht


Ik verwelkom romantiek in mijn leven. Ik bekijk de dingen vanuit een nieuw perspectief. Mijn leven is vol onbegrensde mogelijkheden. Het leven is een eindeloze bron van inspiratie.

Er hangt romantiek in de lucht. Binnenkort zul je naar een bijzondere plek gaan. Op een romantische avond zul je een bron ontdekken van nog ongebruikte en praktisch onbegrensde mogelijkheden. Je zult een simpel, maar heel inspirerend idee krijgen, dat je op een nieuwe manier naar het leven laat kijken. Daardoor zul je iets nieuws tot stand brengen, iets van blijvende waarde. Ontspan je en geniet van deze tijd. Het weerspiegelende licht van de maan vult je hart met Liefde, en onthult een nieuwe bron van creativiteit.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ben even heel blij vandaag. Blij met mijn overstap van energie leverancier naar een groenere, transparante en goedkopere. En met het bespaarde geld lid geworden van natuurmonumenten. Ik had al twee goede doelen lopen voor dier en milieu maar deze ontbrak nog. Ook nog bezig geweest met de geluidsoverlast / luchtvervuiling in de wijk. Voel me eindelijk wat beter nu, werd steeds zo ontzettend verdrietig van al die schade aan de natuur. Ben blij als ik iets kan doen. En dan trek ik deze kaart, toepasselijk weer ❤️

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Gaia
GaiaIk ben in verbinding met Moeder Aarde. Ik hoor haar roepen. Ik ben dankbaar voor haar liefde. Ik deel haar wijsheid met anderen. Ik ben een baken van licht. Alles ontwikkelt en ontvouwt zich door liefde.

De Gaiakaart is de belangrijkste, de meest sterke kaart van allemaal. Het betekent dat je een diepe spirituele verbondenheid hebt met de Aarde, en een diep spiritueel begrip van het leven. Gaia, Moeder Aarde, dankt je voor de liefde en aandacht, die je haar schenkt, en voor de liefde die je hebt voor alles wat leeft. Ze spoort je aan je wijsheid en je kennis van de Aarde liefdevol en vriendelijk met anderen te delen. Misschien heb je of vind je gelijkgestemde zielen, met wie je je liefdevolle boodschap kunt delen of uitwisselen. Of misschien kies je er voor om praktische dingen te doen, die de Aarde helpen zich te herstellen en weer in balans te komen. Toch is dit niet een oproep om te gaan preken. Je bent een baken van licht, blijf dat maar gewoon. Deel je kennis en wijsheid alleen met diegenen, die het kunnen horen. En wees niet bang voor de veranderingen die plaats vinden op de Aarde, want alles ontwikkelt en ontvouwt zich zoals het moet. Alles wat de Aarde nodig heeft, is een beetje meer Liefde.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

ERDBEER​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Elfen orakel
 4. Erdbeer

Erdbeer


De stem van de rivier roept me. Mijn hart, dat van een vagebond en ontdekker, vraagt nu om vertrouwen en rust.
Liefde kent geen haast

De liefde wil zonder gejaagdheid beleefd worden. Haar waarde en haar kracht kunnen niet op waarde worden geschat in de heftigheid van de hartstocht. Je moet je liefde veeleer de kans geven door je wilskracht, je intuïtie en door echt overgave aan de geliefde persoon. En vooral moet je je liefde laten groeien door eerlijke bezinning en aandacht voor je gevoelens. Het is vooral deze houding, die je de waarde kan leren van een liefde, die je waarschijnlijk nog niet kent. En alles wat je in de liefde wint, is nog maar een voorspel van de oneindige liefde. Hoe meer je dit in je voelt groeien, hoe meer je de onmetelijkheid, de schoonheid en de macht ervan zult ontdekken. En je zult merken, dat je die liefde voor jezelf houdt. Dan zullen tederheid, vriendelijkheid en zachtheid in je opbloeien. En je zult de macht ervan ervaren, maar ook het wonder. Die wonderbare alchemie, waardoor jij, en door jou ook de geliefde persoon getransformeerd kunnen worden.

[zon]
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

VERTROUW JEZELF TOE AAN DE HULP VAN GOD EN DE ENGELEN​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel michael
 4. Vertrouw je.. de engelen
Vertrouw jezelf toe aan de hulp van god en de engelen


Lieve God en engelen, geef mij dit (beschrijf de situatie in het kort) nu en helemaal. Ik doe een stapje opzij en laat de goddelijke wonderen door alles en iedereen die er bij betrokken is heen schijnen.

Je bent een sterk en onafhankelijk persoon, maar er zijn toch tijden waarin iedereen wel een beetje hulp kan gebruiken en voor jou is die tijd nu aangebroken. Deze kaart geeft je het advies om deze situatie volledig over te laten aan God en de engelen. Als je probeert dit in je eentje op te lossen, belast je jezelf met onnodige zorgen, die je ook blokkeren in het ervaren van de ophanden zijnde oplossing. Wanneer je andere mensen toestaat je te helpen en te ondersteunen, ontmoet je de kracht in jezelf!
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

KIJK VANUIT EEN HOGER PERSPECTIEF​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Kijk vanuit..perspectief

Kijk vanuit een Hoger Perspectief


Ik geef de situatie over aan de Universele macht van de liefde. Ik heb vertrouwen dat alles in mijn leven goed is. Ik kijk naar mijn leven vanuit een hoger perspectief. Alles in mijn leven is helder. Ik ben veilig.

De witte duif op deze kaart vliegt hoog boven de Aarde, en kan dingen vanuit een hoger perspectief zien. Zij doet jou de suggestie om dat ook te doen. Dit kun je natuurlijk niet fysiek doen, maar geestelijk kun je het wel door emotioneel afstand te nemen van de huidige situatie. Wat de situatie ook is, houd op met daar steeds aan te denken. Je staat er op dit moment zo dicht op, dat het niet lukt om de dingen helder te zien. Er bestaat een simpele oplossing, die je duidelijk zal worden op het moment dat je de situatie loslaat. Denk een tijdje helemaal niet aan de situatie. Ga bij jezelf naar binnen. Doe je ogen dicht, ontspan en doe een meditatie. Geef je over, en laat het los. Maak een wandeling, ga dansen, beleef plezier. Doe datgene wat nodig is om een tijdje afstand van de dingen te nemen. En als het moment daar is, zal de oplossing heel vanzelfsprekend voor je zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

ONSCHULD​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aardemagie orakel
 4. Kindertijd onschuld

Kindertijd - Onschuld


Er is een kern van onschuld die je kunt ontwaken door je schaamte los te laten over wie je daadwerkelijk bent.

Pak iedere kans aan om deze schaamte te helen. Laat het los zodat je weer naar een staat van puurheid kan. Door dit te doen zal je ieder moment weer anders gaan zien. Het zal de filters die het licht en de liefde blokkeren laten verdwijnen. Je bent werkelijk waar een kind van het Universum. Sta het jezelf dan ook toe er eentje te zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

IK VOEL ME GEZOND EN GELUKKIG​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Praten met de hemel
 4. Ik voel me ..en gelukkig
Ik voel me gezond en gelukkig


Ik kan nu dingen doen waarvan ik nooit durfde dromen dat ze mogelijk waren. Het voelt alsof ik ze met mijn oude fysieke lichaam doe, maar dan veel lichter, vrijer en flexibeler. Ik kan acrobatische dingen doen, vliegen, zo hoog springen als bergen en mijzelf verplaatsen tussen locaties zonder vertraging. Het is magisch hier! Wat ik hiermee naar je duidelijk probeer te maken is dat alle pijn en lijden weggegaan is samen met mijn fysieke lichaam. Ik kan nu ademen, zien en lopen als ieder jong en gezond lichaam. Alle beperkingen van een lichaam zijn weg en ik geniet van mijn spirituele lichaam. Ik zie nu ook in hoe ik op fysiek vlak veel beter voor mezelf had kunnen zorgen. Ik hoop dat je hier zelf ook iets mee kunt doen, want we krijgen immers maar een fysiek lichaam per leven. Deze is gemaakt om een heel leven door te brengen, dus we moeten er zuinig op zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

MAAN VAN DE RIJPE BESSEN​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. De kracht van het wiel
 4. Maan van de rijpe bessen
Maan van de Rijpe Bessen


Grote Geest, help me de moed en kracht te hebben om de lessen die zich voordoen het hoofd te bieden en de beloningen te accepteren voor wat ik tot stand heb gebracht.

Het thema van de Maan van de Rijpe Bessen is overleven. Het geeft niet welke lasten het leven je onlangs heeft bezorgd, deze maan betekent overwinning van tegenstand. Kwesties uit het verleden doen zich weer voor omdat spirit nu weet datje ze aankunt. Waarheden die je hebt vermeden komen later weer boven water. Bied de les het hoofd en laat de lasten, die je persoonlijke vervulling in de weg staan, los.

Degenen die zijn geboren onder de Maan van de Rijpe Bessen hebben een mannelijke aanpak. Deze kaart moedigt je aan om je zachtere, vrouwelijke kant die je diep binnenin hebt, te onderzoeken en je emoties te tonen. Zie ze met een open, koesterend hart onder ogen en uit ze met de kracht en stabiliteit van de invloed van Maan van de Rijpe Bessen. Wanneer je deze balans ontdekt zul je een emotionele kalmte voelen en de stem van je intuïtie kunnen horen. Je zult de kracht en de moed hebben om voor jezelf een rijk leven te accepteren. Wees een voorbeeld voor anderen die naar je opkijken. Je eigen kracht bezitten ontstaat door het accepteren en creëren van overvloed door op een vriendelijke manier vol te houden en door wilskracht.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid

Tarot dagkaart24.jpg

Drie Van Staven​

De afbeelding op Drie Van Staven zegt het eigenlijk al allemaal: je hebt een lange en misschien moeizame klim achter de rug, maar je staat nu waar je wilt zijn en waar je al die tijd naar toe gewerkt hebt. Vanaf de hoge plek die je nu inneemt heb je overzicht over je omgeving. Je hebt zicht op een goede toekomst zonder al te grote problemen. Dit is de (nieuwe) basis. Van hieruit kun je verder. Maar verder gaan hoeft niet meteen. Gun jezelf de tijd om eens achterom te kijken en naar de weg te kijken die je de afgelopen tijd hebt afgelegd.

Liefde en relaties
Op het gebied van je persoonlijke relaties wil deze kaart tegen je zeggen dat je voor jezelf, en voor je eventuele partner, een gezonde harmonieuze basis hebt geschapen. Vanuit deze veilige omgeving kun jij, met je geliefde, verder groeien. Ben je single, dan zegt deze kaart je dat je een gezonde basis hebt geschapen om binnenkort een nieuwe geliefde te (kunnen) vinden.

Werk en carriere
Ten aanzien van je werk laat deze kaart je zien dat je een belangrijk doel bereikt hebt. Je basis is goed. Je kijkt uit over de horizon en je kunt je bezighouden met de planning op lange termijn.

Zelfbewustzijn
Op het niveau van je bewustzijn heb je een punt bereikt van waaraf je een goed uitzicht hebt. Werp een blik om je heen en concludeer dat je dankbaar kunt zijn voor het pad dat je tot nu toe hebt afgelegd. Jouw reis is nog lang niet ten einde, maar je bent op weg om je levensdoel te realiseren. De vaste basis van innerlijke zekerheid garandeert je dat je met succes je verdere taken kunt volbrengen.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

CYAAN​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. De geheimtaal van kleuren
 4. Cyaan
Cyaan


Cyaan

Cyaan helpt je bij het versterken van zelfvertrouwen en het geloof in jezelf. Het brengt je lichaamssysteem in evenwicht en geeft je helderheid wanneer je keuzes moet maken. Cyaan helpt bij het loslaten van stress en het verkrijgen van vrede en ontspanning. Het helpt ook bij het vervolmaken van je communicatieve vaardigheden. Bouw je zelfvertrouwen op met behulp van een cirkel van cyaan.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

INNERLIJKE WAARHEDEN​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Fluisteringen van de natuur
 4. Innerlijke waarheden
Innerlijke waarheden


Je gevoelens gaan heel diep. Je gaat je gevoelens en je wensen duidelijker begrijpen. Spoedig zullen de volgende stappen op je pad zich gaan onthullen. Blijf alert op nieuwe gunstige gelegenheden die kunnen leiden naar het begin van nieuwe projecten of kunnen helpen bij lopende ondernemingen. Kijk om je heen en naar jezelf. Wees bereid om diep te gaan, omdat je juweeltjes van wijsheid en kennis zult vinden en je innerlijke stem zult horen. Dit alles wacht geduldig op je om je te helpen. De kristallen van de natuur worden diep in de aarde gemaakt. Ga diep, span je in, en ontdek je eigen schatten!
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
 1. Home
 2. Tarot
 3. De dood
1612209162049.png


TRANSFORMATIE -LOSLATEN - AFSCHEID - VERLOSSEN - HET OUDE EN HET NIEUWE​


Transformatie is de totale verandering die er voor zorgt dat het oude nooit meer kan zijn en er alleen nog maar ruimte is voor het nieuwe. Dit kan niet zonder dat er een, soms zeer pijnlijk of ingrijpend, afscheid aan vooraf is gegaan. Deze verandering kan je ook verlossen van dat wat misschien allang niet meer goed was.

De Dood betekent afscheid, het loslaten van iets. Dit kan een bevrijdend einde zijn, maar kan ook met pijnlijke ervaringen gepaard gaan. Ten onrechte behoort De Dood tot een van de meest gevreesde kaarten. Krishnamurti zei: "We hebben leven van sterven gescheiden en de interval tussen beide is vrees. Men kan niet leven zonder te sterven." Deze kaart dringt erop aan dat we afscheid van iets moeten nemen en ons innerlijk leeg moeten maken voor het nieuwe dat op ons wacht. Op het niveau van bewustzijn duidt De Dood op het einde van een ontwikkelingsproces zodat we nu onze oude levensbeschouwing prijs zullen moeten geven. Het gaat hierbij om instellingen en overtuigingen die niet wezenlijk van onszelf zijn maar ooit zonder nadenken zijn overgenomen. Op het vlak van persoonlijke relaties duidt deze kaart eveneens op een afscheid, we zouden moeten proberen onze metgezel te danken voor de gezamenlijk doorgebrachte tijd.

ALGEMEEN​

De Dood betekent afscheid of het einde van iets. Dit kan gepaard gaan met pijnlijke ervaringen maar kan ook heel bevrijdend zijn. De Dood staat altijd voor het natuurlijk einde en geeft daarmee aan dat het tijd is om iets los te laten. De kaart maakt de weg vrij voor het nieuwe dat gaat komen. De Dood staat voor transformatie en verandering. Dit kan ook te maken hebben met het loslaten van overtuigingen die je hebt overgenomen. Er komt dan ruimte waarin je eigen meningen gaat vormen.

LIEFDE​

In relaties staat De Dood voor het einde van een ontwikkelingsfase die samen kan gaan met het afscheid van een partner. Ook al is het afscheid pijnlijk, je kunt er niet aan ontkomen. De kaart kan ook inhouden dat er een transformatie in een bestaande relatie komt. Oude opvattingen en gedragingen veranderen zo veel dat beide partners de ander als totaal nieuw gaan zien.

CARRIERE​

In je werk betekent De Dood het einde van dat waar je mee bezig bent. De kaart geeft aan dat je afscheid neemt van je taken en positie en je innerlijk leeg maakt. Je staat dan open voor het nieuwe dat op je wacht. Het is hierbij niet goed om te snel je aandacht op het nieuwe te richten. Belangrijk is om het oude op een goede manier af te sluiten.

----
🙏 Herkenbaar en is al voelbaar.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

POSITIEVE GEDACHTEN CRE?REN POSITIEVE RESULTATEN​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aartsengel michael
 4. Positieve g.. resultaten
Positieve gedachten cre�ren positieve resultaten


Goddelijke liefde en wijsheid, ik roep jullie nu aan. Ik weet dat mijn geest en mijn emoties altijd en voortdurend met jullie in verbinding staan. Ik vraag mijn Hogere Zelf om bewust te zijn van de liefde en het licht dat in iedereen en in elke situatie aanwezig is.

Deze situatie roept op tot verheffende gedachten, die de magische ingrediënten zijn waar je naar op zoek was. Hoewel je misschien protesteert omdat je al een positieve instelling hebt, adviseert Aartsengel Michael je al je gedachten en dingen op te geven, die jij over je zorgen of andere negatieve dingen zegt en die je manifestaties zouden kunnen afzwakken. Michael kan je vertellen hoe constructief je gedachten zijn, door aandacht te besteden aan recente gebeurtenissen in je leven, want er is een direct verband tussen positieve gedachten en positieve resultaten. Hij zal je helpen je geest naar een werkelijk zegenrijk niveau te verheffen, zodat je ervaringen gelukkig en heel welkom zullen zijn.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

VOLTOOIING​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Aardemagie orakel
 4. Volle maan voltooiing

Volle Maan - Voltooiing


Je kunt nu gaan genieten van het feit dat je bereikt hebt waar je aan gewerkt hebt. Dit kan lang en slopend, of kort en intensief geweest zijn, maar je hebt de finish bereikt. Gun jezelf een moment om te genieten in plaats van meteen door te gaan naar het volgende op de agenda.
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid

HET VERBORGEN PAD​

 1. Home
 2. Orakelkaarten
 3. Gaia orakel
 4. Het verborgen pad

Het Verborgen Pad


Mijn verstand en mijn hart zitten op één lijn. Mijn denken en het verlangen van mijn hart zijn één. Ik ben een spiritueel wezen, in een fysiek lichaam. De reis die voor me ligt, is vol licht. Het licht van mijn ziel verlicht mijn pad.

Je hebt ver gereisd, op zoek naar de diepere zin van het leven, naar vervulling. Je hebt vooruitgang geboekt, en vele waardevolle lessen geleerd. Je wil deze weg vervolgen, maar de weg lijkt op te houden. Hoe ga je nu verder? De symbolische afbeelding op deze kaart laat een magisch bos zien: dat lijkt uit te nodigen, maar de weg er naar toe en er doorheen is niet duidelijk. Een tastbaar, zichtbaar pad is er niet, en toch is er een pad. Tussen de bomen zie je een symbool voor eeuwig leven, en rechts een symbool voor heling en bescherming. Deze kaart nodigt je uit op spiritueel niveau verder te gaan, en belooft je heling en bescherming onderweg. Vooruitgang kan nu alleen nog geboekt worden als geest en materie samengaan, je verstand moet op een lijn komen met je hart. Als verstand en hart op hetzelfde punt gericht zijn, zijn er grote dingen mogelijk. Dit is echte spirituele alchemie, alles wat je wilt bereiken, kun je ook bereiken.
 
Bovenaan