2020 is weer aan het einde gekomen. In dit jaar is er weer een hoop gebeurd.

Januari:
In januari leek het corona virus nog een ver van ons bed show. In deze maand konden we lekker genieten van de serie Manifest op Net5. Verder had dit forum te maken met een vervelend probleem welke ik heb kunnen oplossen door een back-up terug te plaatsen. Helaas kwam dat probleem daarna weer terug.

Februari:
In de maand februari kregen we storm Ciara op bezoek.Deze storm gooide o.a. roet in het eten van verschillende carnavalsoptochten.
Op 27 februari kwam de eerste officiële corona patiënt van Nederland in het nieuws. Later bleek dat het virus vermoedelijk al in januari in ons land aanwezig was.

Maart:
In maart heeft dit forum een kleine uitbreiding gehad, namelijk de kaart met praktijken van forumleden. Via dit topic is het eenvoudig om een plaats op de kaart aan te vragen. Verder heeft Pendel het topic Alles wat je kwijt wilt over het nieuwe Coronavirus gestart, welke nu nog steeds actueel is.

April:
Wat is april zonder de paasdagen? En ter ontspanning hoort daar een paaspuzzel bij.

Mei:
Eindelijk is de oorzaak van het in januari ontstaande forumprobleem gevonden en opgelost. Verder is het topic Spreekwoorden met foto's gestart ter ontspanning en sensatie. En wie herinnert zich het nieuws nog van de oehoe in de bloembak?

Juni:
Naast het welbekende hondenweer kwam de minder bekende visregen ter sprake. En kennen we dit vandaag de dag nog?

Juli:
In juli heeft dit forum een nieuw logo gekregen. Voor de donker pimpernelblauwtje was er helaas slecht nieuws te melden. Gelukkig had Hellen79 wel leuk nieuws te melden, namelijk de start van haar eigen praktijk.

Augustus:
Augustus stond voor mij in het teken van ontspanning. Kennen jullie de beelden van de krabbetjes nog?

September:
Helaas slacht nieuws, het virus is weer aan zijn opmars begonnen. En indrukwekkend nieuws over de zwaartekrachtgolven die een reis van 7 miljard jaar hebben gemaakt.

Oktober:
In oktober werd de doodshoofdvlinder in Nederland gespot, heeft de server van gouwepeer een netwerkaanval gehad en is aprilbloesem moderator geworden.

November:
Op 28 november was het 5 jaar geleden dat Rootje ons heeft verlaten. Ook kwam het nieuws dat Sean Connery is overleden op 90 jarige leeftijd.
Leuker nieuws om te melden: de homepage heeft een nieuwe lay-out gekregen.

December:
In december zijn eindelijk de 6000 jaar geleden zoekgeraakte pijlen teruggevonden. Verder is het de maand van Sinterklaas en de Kerstman, al was het dit jaar wel met beperkingen. Helaas zijn ook de nieuwe maatregelen ingegaan, maar is ook het bericht gekomen dat het vaccineren binnenkort van start zal gaan.
Voor iedereen op dit forum: Geniet van de oliebollen, let goed op elkaar, en probeer zo gezond mogelijk het nieuwe jaar in te stappen [5flowerface.gif]