Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ben heel benieuwd. Hier op het forum had ik al wat verwarring omtrent communicatie. Met mijn partner net ook omtrent dozen inpakken. Er was iets loos, en dan is het vloeken en tieren. En ik kan daar slecht tegen, dus ging tekeer van kun je gewoon normaal doen, stop met vloeken. Nu weer normaal, want flink even een brul geven van ben je nou betoeterd, stop met zeiken, helpt wel. Hij moet zich dan uiten maar ik ben allergisch voor gevloek in bepaalde mate. Dat scheelt, spanning is hier vaak met paar brullen weer oke...ik blijf er nooit mee lopen en pak meteen aan...


Ik lig in conflict met dat gebeuren van aangifte doen en getuigen. Politie belde me, maar ik heb goed gezegd dat ik het onzin vindt en dat we tolerant moeten zijn en geen drama moeten maken.politie voelde gelukkig wel hetzelfde...maar ik denk dat tegenpartij nog wel in de lucht komt.

Op mijn werk loopt het goed, tot nu toe, maar wel alles nieuw. Dus open voor kritieken

Dus dat vuur en balans...ik herken het wel...
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Dank je wel Rainbow.
Toen ik zo pist was, dat mijn installatieman als maar niet kwam, dacht ik ook dat die kracht die er ineens in mij was, iets met die Mars te maken had.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Hier is ze astrologie voor dummy's, dus voor mij. :)
Haar stem klinkt als die van Mies Bouwman en ze lijkt ook wel een beetje op haar.

🙂 Moest even lachen Silver bij het zien van dit filmpje. Ja astrologie voor dummý's, dat doet ze heel goed met die uitleg. Is best een kunst hoor om astrologie begrijpelijk uit te leggen. Het is ook zo enorm complex.

Je vroeg me eerder wat ik ervan vond. Ze legt het beter uit dan ik :) maar aan de andere kant is het te versimpeld uitgelegd. Want door al die retrograde planeten konden en kunnen we juist zo weinig met Mars, terwijl de innerlijke frustratie wel flink aan het oppervlak kwam. Het was dus vooral nog even een week van volhouden, goed nadenken over wat je zou willen maar nog even wachten met handelen totdat alle planeten op stoom komen (na de 18e). Vooral per dag kijken wat er gedaan moet worden zodat je niet teveel struikelt over plannen waar toch (nog) even niets van terecht komt. Er moet nog informatie binnenkomen, dingen worden nog rechtgezet en onze kansen liggen ook nog niet echt voor het oprapen. Wees voorbereid op het herzien van plannen, dingen opnieuw doen, vertragingen en blokkade's. Probeer te ontspannen en in kleine dingen je energie te leggen. Het komt wel op stoom... nog even geduld.

Ik zou eerder zeggen, be ready for some action, stilte voor de storm...
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik herken het schrijven weer enorm Rainbow.
Het is hier zo drukjes dat we het per dag bekijken, en ik allerlei plannen even niet tot uitvoer kan brengen. De verhuizing is in etappes begonnen, we hebben het huis verlaten.
Op het werk zijn we met nieuwe dingen bezig maar door allerlei tekorten heeft het vertraging. Net belden ze me ook weer van kun jij alsjeblieft komen, want diegene die moest trok het even niet meer. Ik heb voor het eerst Nee gezegd. Ik zit zelf tussen de dozen en hectiek. Net heel veel gewerkt. Ik los het altijd op maar nu dacht ik, nee.

Mijn dochter heeft het tweede vaccin gehad maar zo een hoofdpijn, het leek even niet oke. Bij de eerste had ze geen last en nu is het echt heftig.

Een vriendin heeft vandaag euthanasie laten plegen. Kortom het is net of we naar ons doel toe willen maar het even niet kan door de hectiek en alles eromheen. Dus alles in stapjes moet.

Maar het energie leggen in kleine dingen en ontspannen lukt ook wel weer.
Het is net of we wachten op iets nieuws , informatie die binnen moet komen, maar dat het pas kan na hectiek en ontspanning, en we dan pas zien wat er vrijgemaakt wordt. Alsof er iets nieuws onder de hectiek ligt. Naast een nieuwe woonplek dan.
Maar ik heb ook al wel allemaal nieuwe zaden geplant van wat ik wil, alleen voel ik daar ook vertraging in, in mijn eigen handelen. Van rustig aan, creëer pas over een aantal dagen.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Sterkte Muriel en gecondoleerd met je vriendin.
Ook je dochter heeft nu niet vanuit rust naar de afspraak kunnen gaan en zit, net als jij en de anderen, ook midden in de hectiek. Dat zal ook een woordje meespreken.
Spannend hoor, straks de nieuwe woning en nu die tussenstap. Het is vooruitgang maar zal heus nu ook vreemd voelen. Het is een hele omslag.
Goed dat je een keertje "nee" hebt gezegd. Dat heb je nodig.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Als het straks allemaal achter de rug is, dan voel je eigenlijk pas wat voor impact het allemaal op je (jullie) had.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Gecondoleerd met je vriendin Muriel .:roos:.
Klinkt als pittig en veel maar inderdaad zolang je focused op kleine stapjes is het te doen.

Ik wil hier aan de ene kant ook echt stappen zetten maar aan de andere kant ben ik veel te druk met de dag door te komen.
Elke dag een (nieuwe) uitdaging. Ik zit continue helemaal vol, eigen gevoelens, gedachten, nieuwe obstakels en andermans gevoelens. Het is een hele uitzoekerij hoe hier goed mee om te gaan, dan denk ik een goed inzicht te hebben en dan komt er de volgende weer een inzicht die het totaalplaatje toch weer anders maakt. Ik zit midden in een verwerkingsproces / zelfacceptatieproces en tegelijkertijd werk in de lucht houden vergt meer dan genoeg.

Terwijl ik eigenlijk ook op zoek wil naar een plekje waar ik tot rust kan komen en meer in contact wil komen met gelijkgestemden (had wel allerlei ideeën over trainingen / cursussen) maar ik zit helemaal vol. Ik heb ook best last van die mercurius retrograde. Alles komt op dit moment veel sterker binnen dan anders, en het was al vrij heftig. Nu al helemaal.

Succes met het verhuizingsproces Muriel, lijkt me heerlijk zo'n nieuwe plek.
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
Ach, Muriel, wat heb je een hoop op je bordje momenteel.
Gecondoleerd met je vriendin.
Goed van je dat je 'nee' gezegd hebt...genoeg is genoeg en nu eerst even het thuisfront en jezelf..... heel veel beterschap gewenst voor je dochter, hopelijk knapt ze snel op.


Rainbow
wat lastig om zo midden in een proces te zitten, die zelfs per moment (inzicht) kan veranderen.
Ook heel mooi, stel ik me voor, een stuk verwerking en zelfacceptatie is pittig, maar zeker uiteindelijk de moeite waard.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
De winters zijn bijna hier op het noordelijk halfrond en de lucht is in transitie. De zomerse sterrenbeelden zoals Schorpioen, Boogschutter en Steenbok maken plaats voor Orion, Stier, Ram, etc. November 2021 heeft verschillende astronomische evenementen in petto. Laten we ze eens bekijken.


meer : A Comet, A Lunar Eclipse, Venus Occultation, And Other Exciting Events To See In November 2021

Kippenvel kreeg ik, geen idee waarom maar vind het heel leuk om deze kant eens belicht te zien
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Deze astrologe is heel goed, gedetailleerd en wat mij betreft (als het om persoonlijke lezing gaat) zit ze helemaal on point.
Hier kun je voor je ascendant de horoscoop van November bekijken.
 

Ladybird

Bekend lid
Forum lid
Met volle maan ben ik over 't algemeen heel emotioneel ook niet altijd te plaatsen voor mij. Vandaag is een poodrtdag en ik voel me gesloopt. Om één of andere reden hebben kosmische spirituele veranderingen enorme invloed op hoe ik me voel. Meestal voel ik me niet beter hoe ik er mee om moet gaan weet ik niet echt. Het komt vanzelf en 't gaat ook wel weer zelf weg, verdriet is op dit soort dagen niet "mijn" verdriet...
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Met volle maan ben ik over 't algemeen heel emotioneel ook niet altijd te plaatsen voor mij. Vandaag is een poodrtdag en ik voel me gesloopt. Om één of andere reden hebben kosmische spirituele veranderingen enorme invloed op hoe ik me voel. Meestal voel ik me niet beter hoe ik er mee om moet gaan weet ik niet echt. Het komt vanzelf en 't gaat ook wel weer zelf weg, verdriet is op dit soort dagen niet "mijn" verdriet...

Herkenbaar Ladybird, veel de natuur in helpt mij op dit soort dagen. De tendens wordt ook chaos de komende twee maanden dus let goed op jezelf.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Volgende week vrijdag hebben we een gedeeltelijke maansverduistering.

Je kunt deze maand de langste gedeeltelijke maansverduistering in bijna 600 jaar meemaken. De zonsverduistering zal volgens NASA maar liefst 3 uur, 28 minuten en 23 seconden duren. Om de zaken nog intenser te maken, gaat bijna een totale zonsverduistering zijn. De aarde blokkeert 98% van het zonlicht van de zon om de maan te bereiken, waardoor een rode tint ontstaat, vandaar de bijnaam 'bloedmaan'.

Tabel: Details van de eclips voor een waarnemer in Utrecht
19 november 2021, 10:03: Gedeeltelijke maansverduistering.

Onderstaande video vond ik wel helpend, vooral de uitleg over Sedna.

 
Laatst bewerkt:

Pendel

moderator
Medewerker
Oh, ik begreep dat we volgende week vrijdag, 19 november een gedeeltelijke maansverduistering hebben en op 4 december de bijna volledige zonsverduistering, of heb ik het verkeerd?