Pendel

moderator
Medewerker
Nu moet ik volgens mij ook ongesteld worden dus dat zal versterken.
Nu heeft dit niet met mensen te maken maar wel een beetje met dit verschijnsel ;). Beide jongste katten zijn dit keer voor het eerst tegelijkertijd krols en zingen af en toe hun longen uit hun lijf (meer toe dan af). Zo heftig als deze keer heb ik het nog niet eerder meegemaakt. Wat Eirik nu te pas en te onpas ook doet is in mij klimmen, waar ik ook sta, zit of ben en altijd op een moment als je er even niet op bedacht bent. Ze is gelukkig wel voorzichtig, maar toch heb ik nu wat krabbels op mijn rug en schouders. Ik hoop dat het weer snel voorbij is want niets helemaal open kunnen zetten is ook niet echt prettig. Alhoewel ik moet zeggen dat ik al die dagen nog geen vreemde kat in de buurt heb gezien. Volgens mij zijn alle katten in mijn omgeving inmiddels gecastreerd of gesteriliseerd. maar het risico neem ik niet.
Op de 27e van deze maand worden ze al weer 5 jaar.
 

Pendel

moderator
Medewerker
De hele wereld heeft het bijvoorbeeld nu over Peter R, ik vind het verschrikkelijk zo een laffe daad. Toch voelt hij voor mij helemaal niet dood. Als ik zijn foto's voorbij zie komen met al die steunbetuigingen voel ik alleen maar , hij is er nog gewoon. Ik voel me niet verdrietig. Alsof ik het niet voor het eerst zie. En al weet hoe goed hij het nu voor elkaar heeft. Alsof de dood steeds minder een drempel is maar gewoon een klein stapje.
Dat gevoel van jou heb ik ook. Alsof hij nog steeds in energie een soort van schild over ons heen geworpen heeft en blijft waken. Wat hij voor velen deed is ook niet zomaar weg te denken. Hij is ongeëvenaard en zal volgens mij een hele grote verandering op veel vlakken tot stand gebracht hebben en brengen. Ook ik zie die energie nog steeds, in alle foto's met zijn doordringende ogen die dieper kijken dan menig ander. Maar ook die zachtheid, die compassie is in alles aanwezig. Het heeft een impact als destijds met Pim Fortuyn op de mensen.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Heb ik ook vaak Muriel, het gevoel het hoeft voor mij allemaal niet zo meer. Wat doe ik hier. Voor mij is dat vaak een moment dat ik me leeg voel omdat ik teveel uit mijn energie ben gegaan. En vaak is dat om aansluiting te vinden bij de mensen om me heen, mee gaan in de aardse dingen. Ik moet gewoon over mezelf accepteren dat ik enorm eigenwijs ben en echt gewoon nooit mag / kan meegaan met anderen. Dat ik in alles mijn eigen energie moet vinden en uitdragen. En dat dat ook betekent dat ik traag ben, omdat ik bij alles naar binnen moet om te voelen en contact te maken en nooit even snel kan zeggen, oh goed idee van je, doe ik aan mee. Als ik nou nooit ergens spontaan aan mee kan doen. Altijd voldoen aan de wil van mijn hogere zelf /al en nooit zelf een plan kunnen maken maar me altijd mee laten voeren.. tja wat doe ik dan hier ..

Maar de energie van nu maakt dat je je kunt verdrinken in gevoelens, zodanig dat het even onveilig wordt en akelig.

Ik keek vandaag naar de situatie in Libanon en Cuba. Ook situaties waar de chaos zo groot is geworden en de onveiligheid vanwege voedsel en financiën paniek veroorzaakt.

Dat herken ik wel. Ik heb het dan niet zo zeer met bezigheden. Ik hou wel van spontaan, maar dat zijn vaak wel dingen die ik graag doe en echt passen.

Maar ik merk het wel met gesprekken en dergelijke. Als iets voor mij niet fijn voelt de energie eigenlijk al zegt wegwezen. Spring ik er soms in. En dat wil ik wel beter afwegen, alleen ergens aan deelnemen als je het doorvoelt hebt. En niet dat je bijvoorbeeld voor iemand op wil komen. Of vervelende energie voelt en denkt wat nou, hier ben ik. Eerst voelen.

Voor de rest gaat het weer chaos vrij hier. Ik geniet van de zon en een stapel nieuwe boeken. En we staan op het punt heerlijk even weg te gaan , lekker even wat dagen de natuur in.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Dit weekend staat een superfijne volle maan op het programma. Hij was gisteren al goed te zien in de lucht.
Conjunct Jupiter en dat is meestal echt goed nieuws. Jupiter brengt positiveit, geluk, expansie, wijsheid en recht. Op de laatste graden van Waterman, terwijl Uranus op dit moment Retrograde keert maakt dat dit moment heel erg potent is in energie. Het is de opbouw van energie, die nu zoveel kracht bevat, dat wanneer je die met positieve energie loslaat je echt iets moois kunt creeeren of juist een positieve verandering wilt bewerkstellingen. Uranus wordt ook nog eens gesteund door Mars wat extra energie aan het geheel geeft.

Dan is er ook nog een grote driehoek tussen Venus, Saturnus en de Noordknoop. Er is nu steun vanuit het Universum om grote stap richting je levensmissie te maken. Venus maakt dat je hulp, geld, liefde, steun kunt krijgen en Saturnus geeft bestendigheid.

Kortom een en al positiviteit, bruisend van energie en dan ook nog met een goede kans om echt iets voor de lange duur te veranderen of te creeren.
Dit is niet te tijd om alles hetzelfde te houden, dit is energie van doorbraken, verandering en vrijheid. Kijk goed wat voor jou vrijheid is, waar heb jij meer vrijheid in nodig? Hoe schep je ruimte voor jezelf? Nu kun je de laatste stappen zetten van iets waar je al langer mee bezig was. Risico's nemen is onder deze gesternte geoorloofd en mits het voor het goede doel is, wordt je gesteund en geholpen.

Je zal toch maar geboren worden onder deze gesternte ❤️
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik heb de maan dit weekeind als superfijn ervaren. Ik heb eigenlijk het hele weekeind door geschreven, de informatie bleef maar stromen.
Ik kreeg antwoorden op allerlei vlakken voor mezelf, creëren, energieverdeling, delen vanuit bewustzijn en delen om te groeien in bewustzijn en verschillen daarin. Ik kreeg allerlei dingen op papier over kennis delen, en de manier waarop je dat in licht kunt doen, en de ander ook in het licht houdt waardoor er licht vrijkomt en niet stagneert in discussies, blokkering of ongelijkwaardigheid. Ze schreven over vrede in gevoel in wat je weet naast wat de ander weet. Zonder verdeeldheid in kennis ofwel zijn te ervaren.
De schrijvens gaven me een hoop handvaten om te veranderen wat mijn energie afremt, kennis over waar ik mee in verbinding sta en wat informatie te weeg brengt. En wat mijn doel is.
Ik kreeg nieuwe informatie over lichtwerk met betrekking tot mezelf en de vorm daarvan, en hoe en waar ik dat neer mag zetten in allerlei verpakkingen.

Het geeft me ruimte, en energie en wijsheid.
Ik wilde een boek kopen voor het weekeind, maar kreeg door, dat het goed was, maar dat ik ook zelf kon schrijven met ze en alles wat ik hoopte te lezen ook zo tot me kon komen.
En ik voel me ook echt verrijkt met al die nieuwe informatie.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik heb even getwijfeld of ik dit met jullie moest delen maar vanwege de ontwikkelingen in de wereld en het gevaar wat ik al een poos voel, ga ik het toch doen.

Deze video is van de volle maan eind juli dit jaar. Als je het mij vraagt een geniale astrologe. Ze is meestal erg positief maar dit keer heeft ze een wat grimmige boodschap, helaas. Maar ik voel met haar mee daarom deel ik dit toch. Nu met de ontwikkelingen na de terugtrek actie van de VS, de overname van de taliban in Afganistan, de bommen op het vliegveld en het dreigen van Biden ging er bij mij een lampje branden over de inhoud van deze video. De corona paspoorten zijn al een feit, van het virus en de maatregelen zijn we ook nog lang niet af. In Nederland zitten we ook in een neerwaartse spiraal wb de huizenmarkt, het kabinet, klimaat en toekomst van jongeren.
Gelukkig ziet ze ook positieve zaken maar van belang blijft wel het werken aan je eigen bewustzijn en het ontwaken uit de illusies van deze wereld. Dit filmpje heeft betrekking op de komende 20 jaar.Komende week heb ik weer positiever nieuws, met de nieuwe maan op 6 september zijn er veel positieve invloeden. Kom ik later op terug.
 
Laatst bewerkt:

Silver

Bekend lid
Forum lid
Oh helaas, het geluid van mijn computer is uitgevallen. Ik kees het als ik het heb laten herstellen.
In ieder geval dank je wel.
Ik voel ook een enorme chaos aankomen en ik voel ook dat het nog lang niet klaar is.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Maandag 6 september is er een nieuwe maan in het teken Maagd driehoek Uranus (diezelfde Uranus die al een heel jaar af en aan vierkant Saturnus staat). Een positief nieuw begin in het huis waar de Maan in staat. Uranus kan voor een mooie wending bezorgen. Een nieuwe invalshoek voor de spanning die al een heel jaar tussen Saturnus (regels, volgens het boekje dingen willen doen, tijd, machthebbers, tests en karma) en Uranus (de wens tot een verandering of doorbraak). Het hele jaar ligt er al een blokkade op de gewenste veranderen, alle mogelijkheden, voors en tegens moesten stuk voor stuk worden onderzocht. En dan was er nog steeds moeizaam maar verandering te zien. Maar komende week kan voor een nieuw hoofdstuk en een nieuw begin zorgen. Het voelt even allemaal wat posititiever aan.
Komende week is wat nieuwe initiatieven betreft heel erg vruchtbaar. Probeer dus vooral je intenties helder te houden. Nu kun je echt vooruit komen. Het wordt de meest positieve week van alle weken van de komende vier maanden. Besteed je aandacht en energie dus goed.

Jupiter staat driehoek Venus wat voor extra liefde en geluk kan zorgen. Wensen kunnen vervuld worden en op zn minst is je omgeving erg optimistisch en vrolijk. Als je op date wilt met iemand, is dit het moment 😄.

En dan is er een nog een grote driehoek (de heilige driehoek) tussen Ceres (voeding, moeder aarde), Noordknoop (zielsmissie), Mercurius (communicatie, nieuws, handel) en Saturnus. Je kunt met communicatie nu echt stappen zetten in de richting waar je heen wilt. Zeker als je het zorgzame aspect van Ceres in acht neemt.

Tenslotte maakt dan ook nog Mars een driehoek (ja weeer een driehoek, die zijn het fijnst) met Pluto. Wat veel kracht kan geven om tot een transformatie of doorbraak te komen. Het is volle kracht vooruit met dit aspect. Fysiek heeft dit allemaal waarschijnlijk wel een uitlaatklep nodig, ga dus vooral niet thuis zitten mediteren (mag wel maar niet te lang). Het transformeren van energie is ook goede manier om deze energie in te zetten. Je zult zien dat de omstandigheden nu goed zijn om tot een doorbraak te komen. Dit is echt een nieuwe maans energie waaronder nieuwe aanzetten mooie vruchten kunnen afwerpen. Wacht dus niet op de weken hierna. De energie wordt dan lastiger.

Het wordt dus een hele mooie week (6 - 15 sept). Hierna wordt eea vuriger (Zon nadert Mars) en gaat Neptunus (verwarring) meer aspecten maken. Ook Venus gaat een vierkant maken met Saturnus wat relaties wat kan laten bekoelen. En Mercurius gaat een vierkant maken met Pluto (meer kans op woordenwisselingen, manipulatie en machtstrijd) Eind september gaat Mercurius weer retrograde, dus als je nog iets tot in detail moet regelen of uitzoeken is deze tijd beter dan eind september. De kans dat je eind september dingen over zult moeten doen is groter.

We blijven wel de hele maand steun houden van een tweede groot driehoek. Later in de maand maken Saturnus, Ceres, Mars en Zon samen een grote driehoek. Omdat Mars wat zwakker wordt door samenstand met de Zon is het wel een beetje de vraag hoe constructief het wordt. Maar een driehoek blijft een driehoek en dat is altijd goede ondersteunende energie. Dingen gaan in ieder geval een stuk makkelijker onder deze energie.

Fijne week gewenst .:zonnen:.


:Praying:
 
Laatst bewerkt:

Rainbow

Bekend lid
Forum lid

Ze doet voorspellingen met de horoscoop van Biden en van Amerika.
Ik was nog van plan die te gaan kijken maar had al wel gezien dat Biden Neptunus in zijn 10e huis heeft staan. Dat is voor een president wel een lastige, op z'n best is hij spiritueel en regeert hij met compassie. Maar op z'n slechtst kan het op verslaving of een ziekte duiden waardoor hij afwezig zal raken. Dementie is dan iets waar je beducht op moet zijn ..
Wellicht zegt ze dit ook in het filmpje.