Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik vind het toch wel bijzonder en mooi hoe het steeds klopt. Exact twee dagen verder, vandaag dus, zit ik in die strijd om energie- talenten die jij noemde Rainbow. Hoop dat het snel uit mijn veld is. Kan ik hopen op 10 april? Of duurt deze strijd veel langer?
Ik ben meteen bekaf.
Ja er is een planeet bijgekomen die een duit in het zakje doet. Mars op je ascendant tegenover Mercurius en Jupiter. En Mars als heerser van het tweede huis (energie / talenten / geld) maakt je assertiever op dit gebied maar misschien ook wat lastig om maat te houden en je goed te blijven verwoorden. Mars blijft nog een weekje in de buurt.

Blijf rustig in en uitademen :)
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ja ik zag hem gisteravond, heel mooi. Had gisteren ook echt wat emoties die bovenkwamen, echt zo'n volle maan moment.
 

Samm

Actief lid
Forum lid
Hoi hoi,

Ik heb tot januari terug gelezen en achteraf komen mijn foto's er wel heel asociaal tussen gebombardeerd.

Ik lijk ook heel veel zorgen terug te lezen, sorry dat deze er zijn, ik zou willen dat ik deze weg kon nemen. Ik zelf voel ook heel veel emoties, dus ik kan dit gevoel en de zorgen zeker begrijpen. Accepteer iedere emotie die je krijgt en voel en beleef deze. Zet hem vervolgens om naar iets positiefs.

Voorbeeldje:
Zelf leef ik nu ongeveer een jaar bewust met de maancyclus mee en ik merk, in tegenstrijd met veel anderen, dat juist volle maan voor mij het meest gunstigste moment van de cyclus is. Ook hier veel emoties hoor, huilerig, maar vooral boos en geïrriteerd.
Nu kan ik best wel goed omgaan met deze emoties en het verdrietige en huilerige omzetten naar nog meer boos.

En heel veel boos in mijn lichaam zorgt voor heel veel energie. Op het moment dat ik mee ga in deze energie, wordt het boze niet negatief gebruikt maar omgezet naar iets positiefs. Hierdoor kan ik in een hele korte tijd bergen verzetten en projecten klaar krijgen waar ik doorgaans veel langer mee bezig ben.

Ondertussen merkt mijn vriend, door mijn doen, de volle maan steeds meer op. Hij zegt dan altijd: het is weer weerwolventijd (en dan bedoeld hij mij haha).
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik heb mij er persoonlijk niet aan gestoord Samm. Ik vond het juist prachtig om de maan zo intens en gedetailleerd te zien. Zo zien we hem niet vaak.

Verder hoef jij je niet te verontschuldigen voor de gevoelens die anderen op momenten ondervinden, jij bent er immers niet debet aan.

Dat jij zoveel van de maan opmerkt zou te maken kunnen hebben met je geboortehoroscoop. Iedereen is op een bepaald tijdstip geboren en de stand van de planeten en alles bepaalt dan een hoop in je leven waardoor ervaringen herkenbaarder kunnen worden. Rainbow kan je hier nog veel meer over vertellen. En misschien hebben die standen bij jou nu juist net die invloed die jij ervaart.
Als voorbeeld: In november of december 2019 heeft Rainbow een soort van gemiddelde uitkomst naar aanleiding van de stand van de planeten toen beschreven en heel veel mensen haalden er precies dat uit wat zij schreef. Bij mij werkte het toen net even anders en zij heeft toen gekeken waar alle planeten op mijn geboortemoment stonden (in welke huizen) en kon daaraan relateren hoe zaken voor mij in die periode waren en dat klopte met mijn beleving. Met jou zou dat net zoiets kunnen zijn.
 

Samm

Actief lid
Forum lid
Dat jij zoveel van de maan opmerkt zou te maken kunnen hebben met je geboortehoroscoop. Iedereen is op een bepaald tijdstip geboren en de stand van de planeten en alles bepaalt dan een hoop in je leven waardoor ervaringen herkenbaarder kunnen worden. @Rainbow kan je hier nog veel meer over vertellen. En misschien hebben die standen bij jou nu juist net die invloed die jij ervaart.
Als voorbeeld: In november of december 2019 heeft Rainbow een soort van gemiddelde uitkomst naar aanleiding van de stand van de planeten toen beschreven en heel veel mensen haalden er precies dat uit wat zij schreef. Bij mij werkte het toen net even anders en zij heeft toen gekeken waar alle planeten op mijn geboortemoment stonden (in welke huizen) en kon daaraan relateren hoe zaken voor mij in die periode waren en dat klopte met mijn beleving. Met jou zou dat net zoiets kunnen zijn.
Oh wauw dat is reuze interessant. Hier zou ik inderdaad meer van willen weten
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
U

User_479

Gast
Ik heb dan dinsdag nog even wat strubbelingen gehad, in de zin van wat strijd en dergelijke, maar woensdag veranderde dat compleet, had ik rust, en leek het net of ik me in een heel ander veld bevond, en het vanuit een heel ander perspectief bekeek, en ik ineens alle tools had om het voor mij goed te maken. Daar ga ik het de komende periode ook mee doen, en ik hoop dat ik me daar zo fijn als nu mee blijf voelen.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik merk in deze periode vooral dat ik enerzijds wat meer teruggetrokken leef, los van de corona-crisis en dat ineens oude herinneringen weer wat naar boven dreigen te komen. Niet belemmerend of zo, maar ze zijn er ineens weer. Wel ga ik met de emotie van die herinneringen nu heel anders om, meer een besef dat ik toen gewoon een ander mens was en inmiddels zoveel op emotioneel vlak heb afgerond. Maar het valt me wel op dat ze ineens weer even de kop op steken om mij eraan te herinneren dat zij deel van mijn leven waren. Anderzijds, en dat heeft weer wel met de corona-crisis te maken, heb ik weer contact opgenomen met enkele oude contacten waarmee ik jarenlang geen contact had. Het werden echt hele leuke gesprekken die af en toe weer een vervolg zullen hebben. Het is mij duidelijk dat er aardig in ons geroerd wordt op dit moment, maar niet storend, eerder heilzaam.
 
U

User_479

Gast
[QUOTE"uitdatartikel"]De diepere boodschap hier is om in je eigen basis te komen of blijven, met beide voeten op je eigen grond.
Dat komt goed uit. Dat is precies waar ik mee bezig ben.
[/QUOTE]

Mooi Silver.
Dat herken ik ook.
Heb bewust de afgelopen dagen ook even mijn eigen basis bezocht, niet alle info en dingen van anderen, maar gewoon helemaal bij mezelf blijven.
En nu voel ik me veel beter. Er is zoveel informatie, en iedereen vindt overal iets van, ik kwam helemaal even thuis bij mijn eigen basis en betekenis, en die werkte voor mij het allerbeste. Niet dat al het andere niet klopt, maar mijn eigen basis werkt het allerbeste voor mij. Sindsdien voel ik me ook veel beter.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik moet het weer even terugzoeken, maar ik meen ergens gelezen te hebben dat dit met de stand van de planeten in combinatie met de maan in die korte periode te maken had. En dat geeft mij dan weer rust, omdat je weet waar het door komt, maar het is tegelijkertijd een spiegel voor jezelf.
 
U

User_479

Gast
Die terugblikken herken ik ook, alsof ik alle mensen weer afging die belangrijk voor me zijn geweest. Gebeurtenissen kwamen op die ik al lang vergeten was. Zaken in mijn leven die eik punten waren.
Maar ook keren dat ik dood gegaan ben, en een prachtig licht omarmde in andere tijden. Waarop ik dacht wat er ook gebeurt, alles is goed. Eerder in deze periode had ik angst, zeer benauwd te raken, het niet te redden, nu denk ik, als het zo komt, dan wordt ik toch opgevangen en is dat licht er weer. Ik voel een diepe innerlijke berusting, ik zie het allemaal wel.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Dat zeg je mooi .. ijkpunten. Zo beleef ik ze ook en spiegel ze aan mijn huidige zelf om te zien wat ik geleerd heb of nog moet leren.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
meer een besef dat ik toen gewoon een ander mens was
Ja, dat is apart, dat besef heb ik ook de hele tijd. Dat ik inmiddels echt een ander mens ben. Niet speciaal gerelateerd aan de herinneringen, maar wel telkens het besef. Dat ben ik nu niet meer.
Wel heb ik in mijn huiskamer een foto neergezet van mijzelf in die tijd, waarop goed te zien is wie ik toen was, opdat ik het nooit zal vergeten en altijd begrip zal blijven houden voor mensen die nu in die of zo'n situatie zitten.
 

aprilbloesem

Bekend lid
Forum lid
Het is een hele turbulente tijd geweest voor me.....jeetje, ik kan echt vandaag voor het eerst zeggen dat het weer wat rustiger wordt bij me...ik heb zo'n beetje een week lopen huilen....ik was zo emotioneel (alles deed pijn - letterlijk en figuurlijk..mijn hoofd, mijn ogen de gaatjes in mijn oren (dik ontstoken), als mijn Man of iemand anders iets zei, dan kwam dat zo hard binnen dat ik het soms gewoon echt letterlijk lichamelijk voelde langs mijn hart en linkerarm naar mijn hand. En huilen, ik heb echt in jaren niet zo gehuild als de afgelopen dagen.

Ik had zelf nog niet de link gelegd met de volle maan (ook omdat er wat andere dingen speelde).....maar ik kwam een artikel tegen dat het deze maand enorm krachtig was, deze Maan......
Hopelijk wordt alles nu weer een beetje rustiger... zo voelt het tenminste wel...
 
Bovenaan