Invloed van de planeten, volle maan, nieuwe maan en verduisteringen.

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Volgens mij omdat Corona zo mild kan verlopen en mensen met een hoestje en een natte neus vaak gewoon doorgaan met de normale activiteiten. Die andere ziektes waren ernstiger begreep ik.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Mars komt steeds dichterbij Pluto (crisis, nu het virus) en Jupiter (uitbreiding), nu nog 6 graden verwijderd van Pluto. De periode waar ik ongerust over was toen ik er de laatste keer over schreef is nu begonnen. In de astrologie houden we meestal 7 graden aan wanneer we kijken of een invloed al werkzaam is. Dus wanneer planeten binnen 7 graden afstand van elkaar staan, zeggen we over het algemeen, nu hebben ze invloed op elkaar. En hoe dichterbij ze komen, hoe sterker de invloed wordt.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Gelukkig verwijderen ze zich ook weer van elkaar over een tijdje. :Denk: Ook hier komen we weer doorheen met elkaar. Het vraagt alleen heel veel geduld en saamhorigheid.

Groepsknuffel (want dat mag hier en kunnen we best gebruiken in deze tijd) [allen.gif]
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Oh, dank je wel Rainbow voor je aanvulling. Ik merk dat het me goed doet om die crisis zoveel mogelijk los te laten. Na die link van Pendel wat we er allemaal van kunnen leren heb ik me gerealiseerd dat ik in een soort Corona crisis bubbel zat. Gisterenavond ging ik naar meditatie en toen ben ik er helemaal uitgestapt. Het is waar wat ze daar schreven. als je in huis hebt wat je denkt dat je nodig hebt, ga dan zo goed mogelijk door met je leven.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Dat is fijn Silver. Op een gegeven moment heb en weet je ook gewoon wat je nodig hebt en ga je door met je leven.
Hier gaan de klussen in huis ook gewoon door. Ik vind de rust die nu ontstaat wel fijn.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Ik heb ook het idee dat de media het hele Corona gebeuren aan het opblazen is en erger neerzet dan dat het is
Het grote punt met corona is dat het in vergelijking met de "gewone" griep een nieuw virus is waarmee het lichaam nog nooit eerder contact heeft gehad en daardoor dus ook geen bescherming heeft opgebouwd. Verder is er ook nog steeds geen vaccin tegen corona terwijl dat tegen griep wel bestaat.
Corona is volgens mij ook besmettelijker, maar doordat we daar rekening mee houden kunnen de besmettingen nog relatief laag houden.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik denk zelf ook wel dat het Corona er nu is, maar dat er nog wel meer rare griepvarianten rond kunnen waren, en er meer ander soortige dingen ontstaan, ook door verandering van luchtkwaliteit en dergelijke.

Ik heb zelf al twintig jaar geen koorts gehad, maar nu heb ik het flink. En ik heb waarschijnlijk geen Corona.
Ik heb eigenlijk nooit iets aan griep of verkoudheid. Ik denk ook wel dat er steeds andere dingen bijkomen.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Alles evolueert, met of zonder de tussenkomst van de mens en dit zal altijd zo blijven.
 
Bovenaan