Invloed van de planeten, volle maan, nieuwe maan en verduisteringen.

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik heb nog niet veel mensen gesproken over het virus. Een paar, maar die hebben zoiets, komt goed hoor. Wel wat gelezen op het net, maar normaal ga ik niet zo mee in berichten..
De media staat in ieder bol van de verhalen en ik denk dat de meeste mensen het wel volgen. Gelukkig verloopt het virus (waarschijnlijk) mild voor gezonde / volwassen mensen dus zullen de meeste mensen er wel nuchter over na kunnen denken. Maar ik denk ook dat iedereen op zijn klompen aanvoelt dat veel mensen die tegelijkertijd ziek worden, het systeem behoorlijk lam kan leggen. Volgens mij is dat ook waar de ergste paniek over gaat.

Ik duim voor je dat het gewoon niet in je buurt komt.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Vergeet ook niet dat in bijvoorbeeld China in de winkelwijken voor de gemiddelde mens er andere normen gelden dan bij ons. Ik denk dat de controle daarop veel minder is dan bij ons. Kijk alleen al naar de alternatieve middelen die, soms ook illegaal, worden aangevoerd. De regels voor markten zijn niet met die van ons te vergelijken. En in dit geval scheen het ook om illegaal verkochte dieren te gaan denken ze. Het gaat ook van dieren over op mensen. Het vervelende is alleen dat als het eenmaal op mensen is overgegaan dat er daar dan zoveel op een kluitje zitten dat elkaar besmetten gewoon onvermijdelijk wordt. Maar het huisje op de hei (of zogezegde rimboe) is dus ook niet zo veilig.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik voel me alweer iets rustiger, vandaag ook niks meer opgezocht over het virus. Vanmorgen besloot ik op de bank te gaan liggen en te vragen, wie is er bij me, welke gids? Ik dacht ik doe die teloefening weer. Mijn ogen knipperden er weer op los, en bij nul kreeg ik een vrouwennaam, met gezicht. De naam kende ik niet, haar ook niet, is wel Nederlands schijnt het.
Ik ben ook zo een nieuwsgierige tuttebol. Ik dacht ik zoek toch op of er iemand overleden is met die naam. Want ik kende deze Gids of persoon niet. Ze straalde wel rust uit.
Ik kreeg er verschillende advertenties voor. Ik dacht het is dus toch een naam.
Vind ik een advertentie met foto van het gezicht dat ik denk gezien te hebben, ze was bij leven spiritueel coach, en in haar advertentie stond een tekst die zo bij me past, en waar eigenlijk zo een boodschap inzat voor dit moment.
Het stelt me gerust dat er dus altijd wel hulp is, zelfs van voor mij onbekende overledene.
Maar ik blijf het gek vinden, wat doet die vrouw bij me, of is t de connectie gezondheid, spiritualiteit? Het heeft me wel passende en bruikbare info gegeven.
Ik was verbaasd over hoe snel de beelden en info nu komen.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Bij leven spiritueel coach en nu ook een beetje de jouwe vanuit een andere dimensie. Echt mooi dit! :)
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik blijf het dan ergens toch weer analyseren..
Dan denk ik kan het niet zijn dat ik zonder het te weten die advertentie jaren terug eens gezien heb, en dat het nu opkomt? Maar dat lijkt me ook vreemd ik had voor ik begon te tellen min of meer een mannelijke gids met baard verwacht, of een andere bekende.
Ik laat het maar los, ik had er wel iets aan.
Verwacht ook niet dat ze perse nu vaker komt.
Maar ik blijf het raar vinden en dat zou ik niet moeten vinden.
Ik zou het toch eens gewoon moeten vinden.
Maar ik blijf zo kritisch.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Wat mij bij jouw antwoord bezig houdt is je verwachting van een man met een baard. Maar ik heb vaker gelezen/geleerd dat we meerdere levens hebben geleefd in meerdere hoedanigheden, dus waarom zou die man met baard daar niet in kunnen passen? Hoofdzaak is dat wat naar je toekwam aan je toevoegde en ik denk dat dat het belangrijkste is.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Juist omdat ik die man met baard verwachtte vond ik het ook wel weer des te geloofwaardiger binnen mijn kritisch denksysteem dat deze dame kwam. Er komt dus niet wat je al verwacht en wat zich daaraan aanpast.
Ik geloof er wel in dat gidsen verschillende lichamen aan kunnen nemen, maar ik denk wel dat de man met baard zich steeds hetzelfde zal tonen voor mijn herkenning.
Deze dame is al wel wat jaren dood, maar niet heel veel.
Wat ik wel apart vind is dat ik laatst een artikel las over gids zijn , en dat zou ik zo mooi vinden als ik na mijn dood gids mag worden. Dat is dagen in mijn hoofd geweest. Ik begreep dat je daarvoor wel een bepaalde ontwikkeling dient te hebben als je dat kunt, dus ik dacht dan duurt het vast nog wat aardse levens voor dat mag. En nu met dit en die vrouw denk ik.. ook apart, zij is dus schijnbaar wel gids. Net of dat dan ook weer getoond wordt en een item is. En ze me daar misschien iets over kan zeggen, hoe dat werkt.
Want dat lijkt me echt de mooiste baan die er is.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Maar ik blijf het raar vinden en dat zou ik niet moeten vinden.
Ik zou het toch eens gewoon moeten vinden.
Maar ik blijf zo kritisch.
Juist omdat je dit denkt geeft het aan dat je open staat om meer te leren en dat je jezelf niet afsluit omdat je denkt dat je er al bent en misschien niet meer zou openstellen voor nieuwe verrassende impulsen met nieuwe wegen.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Juist omdat je dit denkt geeft het aan dat je open staat om meer te leren en dat je jezelf niet afsluit omdat je denkt dat je er al bent en misschien niet meer zou openstellen voor nieuwe verrassende impulsen met nieuwe wegen.

Ik kreeg de aandrang tot schijven en toen kreeg ik dit.. Dus ik denk dat je gelijk hebt. Gewoon open blijven staan en blijven verbazen.. en de richtlijnen aanhouden, van is iets inzicht gevend, en nooit ophemelend of een ander naar beneden halend, dan is het goed.

Ik zal nu weer even stoppen hoor, het is het maantopic immers....

Ook al ga je met verbazing, ga het aan
ook al ben je verwonderd, vindt je het vreemd
ga af op het gevoel
want je voelt je gedragen en niet ontheemd


Kijk en voel dan naar wat je krijgt
wat je hoort, er tot je komt , je ontvangt
is het iets wat je doet groeien in inzicht
los van lieve en mooie woorden die je verlangd

Want wij gidsen van de overzijde
zijn heus lief hoor, maar praten niet naar de mond
wat we zeggen is niet zozeer ego strelend
we houden je graag met beide benen op de grond

Toch kun je onze liefde voelen in je hart
voor jouw en voor ieder levend wezen om je heen
want wij zullen iemand in woorden nooit naar beneden halen
echt niemand, geen een

Dus als je weer verbaasd bent, het misschien weer niet geloofd
laat dan maar los, blijf maar verbaasd, dat mag hoor
overdenk hetgeen we hier schrijven
en ga in al je verbazing gewoon door.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Deze video gaat over de nieuwe maan van 23 februari in Vissen.
In de eerste 20 min legt deze astrologe ook uit hoe het Corona virus astrologisch gezien tot uiting kwam.
Op 10 januari hadden we een volle maan, vlak voor de conjunctie tussen Pluto en Saturnus waar al het hele jaar over gesproken werd.
Een volle maan brengt vaak dingen aan het licht, het komt tot een uitbarsting van emoties zeggen ze dan weleens, nu kwam in China het virus aan het licht. Pluto stond vlak voor de conjunctie met Saturnus die op 12 januari exact zou zijn. Pluto de planeet van transformatie richtte nu al zijn pijlen op Saturnus (overheid, gezag, autoriteit). Pluto werkt zijn transformatie uit door een soort dwingende kracht, een gevoel van strijd op leven en dood, door middel van het virus dwong / dwingt Pluto de Chinese overheid tot transformatie. In onderstaande video legt de astrologe uit hoe we kunnen terug zien dat juist China deze conjunctie zo sterk ervaren heeft, ze laat daarin een kaart zien met waar de invloeden spelen.
Het is jammer dat ik niet zoveel verstand heb van dit soort astrologie want achter af denk ik, had ik dan misschien ook gewoon op die kaart moeten kijken? Het had de uitleg over astrologie mbt de Pluto/Saturnus conjunct wel een stuk accurater gemaakt. Al speelde de conjunctie natuurlijk over de hele wereld, bij mij zelf ook, we zagen het in dit land ook, waar verschillende beroepsgroepen vanuit een gevoelde crisis in opstand kwamen tegen de overheid (pluto versus saturnus). Komend jaar blijven Pluto en Saturnus nog een poos om elkaar heen dansen, dus we zijn er nog niet.

Tussen 20 en 30 maart komt Mars en daarna Jupiter langs Pluto. Mars betekent extra actie, extra vuur en extra beweging en Jupiter uitbreiding van de Pluto (crisis) energie.. Ik hoop dat hetgeen ik nu denk niet waar is, maar het lijkt erop dat we een verdere escalatie gaan krijgen.


Ze heeft het trouwens in de video erover of virussen nu bij Pluto of bij Neptunus passen maar in mijn ervaring vallen virussen zeker onder de invloed van Pluto! Alle keren dat ik te maken kreeg met een ziekte (strijd op leven en dood, crisis, transformatie, hergeboorte) was Pluto actief in mijn horoscoop. Toen mijn katten ziek werden was ook Pluto de planeet die op dat moment het meest actief was (samen met Mars, infectie / inflammation). En nu heeft mijn vriend een ziek konijn, en ook bij hem is Pluto actief (en heel toevallig ook Mars), de strijd om het konijn te redden is daarmee begonnen.

Neptunus geeft vaak het verborgene aan, en een virus of ziekte kan lang verborgen blijven, dus als dit het geval is, dan speelt Neptunus ook zijn deel in het verhaal. Maar je ziet vaak dat zodra Neptunus zijn invloed verminderd, de ziekte aan het licht komt en dan pas de echte strijd (Pluto) begint.
 
Laatst bewerkt:

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik kopieer dit bericht er ook nog even onder, timeframe van de conjunctie tussen Pluto en Saturnus

We krijgen hem 2x te verwerken:

Enters 3 Jan 2019 8:24:04 am (EST +5:00)
**[Saturn conjunct Pluto] Is Exact 12 Jan 2020 11:59:24 am (EST +5:00)**
Leaves 8 May 2020 1:22:20 pm (EDT +4:00)

Enters 17 May 2020 3:02:45 am (EDT +4:00)
Leaves 26 Dec 2020 8:32:02 am (EST +5:00)

Maar er komt nog veel meer aan, Jupiter, Venus en Mars zullen ook langs Pluto / Saturnus komen o_O

Ik las net dat Pluto ook voor de massa staat.. die had ikzelf nog niet zo op mijn netvlies maar dat blijkt wel.
De massa in opstand en druk zet op de overheid. Pluto zet druk op Saturnus.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ben benieuwd.
Ik zie om me heen ook veel crisis, mensen overleden in mijn omgeving de afgelopen dagen. Niet door het virus hoor.
Maar wel dat ik dacht wat een tijd..wat is er aan de hand?
Op het werk is er bijna geen collega meer op de been, allemaal door andere omstandigheden ik werk daardoor veel meer dan ik normaal doe, om alles op de rit te houden. En het voelt ook van wat gaat er nu nog meer komen? Alsof er iets wacht, wat grote actie aanbrengt, verandering.
Iets wat het gezag tot actie over laat gaan, en ook moet doen verzachten.
Ik ben ook in afwachting of er nog iets gaat gebeuren wat mij ook uitschakeld, of dat ik in deze rol blijf, en zoals meestal de rustgevende factor mag zijn, die het baken is voor de anderen, en in crisis hetzelfde blijft.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ja zelf heb ik ook een soort crisis gehad waarbij mijn energie werd aangevallen en moest toen in mezelf iets veranderen. In plaats van alles zelf te willen oplossen (mijn innerlijke autoriteit) moest ik hulp vragen bij iemand met meer ervaring (een andere autoriteit).
 
Bovenaan