Waterman

Bekend lid
Forum lid
Onderstaande korte video over Re-in-carn-ation kwam ik tegen,
best speciaal hoe diegene erover vertelt in het Engels, wil het graag delen:
 

EMPOWERMENT

Forum lid
Forum lid
Reïncarnatie is echt een mooie onderwerp. Het is ook altijd fijn als je bepaalde 'oud zeer' hebt en niet weet waar het vanaf komt om dan in regressietherapie te gaan (Geen hypnose-regressie dat is andere werkwijze). Vaak gaat het zover dat je er zelf achterkomt via een trance waar je in gaat en zelf gaat voelen en zelf terug gaat in de tijd. Dit stukje komt ook terug in de Trance healing. Bij een goede begeleiding en de goede vragen stelling weet je meer...
Er zijn al verschillende bewijzen van reïncarnatie vertoont, van kleine kinderen die alles nog precies weten. Maar als je zelf nadenkt en wat filosofie s aangelegd bent, ontdek je ook dat we net alles in een leven kunnen leren dat er wel meer voor nodig is. De sluier van vergetelheid is erg dun en dus kan het ook zijn dat je zelf nog ervaringen in je e oog ziet waarvan je denkt dit te fantaseren, maar het voet zo echt dat je jezelf verward voelt. Later blijkt een stukje van je vorig even te zijn.
 

Saturnus

Bekend lid
Forum lid
De sluier van vergetelheid is erg dun en dus kan het ook zijn dat je zelf nog ervaringen in je e oog ziet waarvan je denkt dit te fantaseren, maar het voet zo echt dat je jezelf verward voelt. Later blijkt een stukje van je vorig even te zijn.
Mooi omschreven Empowerment. Ik weet wat je bedoeld. Toevallig dat ik de laatste tijd regelmatig mijn kruinchakra voel tintellen. Zo ben ik er ook achtergekomen dat je via deze weg in contact kunt komen met vorige levens. Het is me voorheen wel eens eerder gelukt, alleen moest ik hiervoor meer dan een uur mediteren. Ik moet wel zeggen dat de beelden tijdens de meditatie heel duidelijk en scherp zwaren. Veel succes nog ;)
 
Bovenaan