Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Vandaag heb ik het groene licht gegeven voor het uitgeven van mijn eigen boek, hij is nu verkrijgbaar. Er wordt hard gewerkt aan de website Mijn Unieke Zelf waarop informatie over het boek ook te vinden is. De website zal zeer spoedig online komen en zal onder mijn naam hier op het forum vermeld worden.

943


Hoe houd je jezelf staande in een wereld vol meningen terwijl je ook nog op zoek bent naar jezelf en manieren om jezelf te mogen zijn?

“Wij doen gedurende ons leven allemaal ervaringen op. Soms hele mooie, soms heel pijnlijke. Maar pas later begrijpen we dat ze allemaal nut hebben voor onze bewustwording en ons daarmee eigenlijk rijker maken.”

Dit boek beschrijft een reis naar zelfreflectie en bewustwording die door een ingrijpende gebeurtenis pas echt op gang kwam. Een opmerkelijke route die veel met dierenliefde, liefde voor natuur, levensbeschouwelijke tradities, machtsmisbruik, echtscheiding, kanker en spiritualiteit te maken heeft. De verhalen schetsen een beeld over opvoeding en universele vraagstukken en niet alleen hoe hiermee door de schrijfster vanaf haar jeugd werd omgegaan, maar ook welk effect dit allemaal op haar leven had en hoe zij haar weg hierin heeft gevonden.
Het boek werd geschreven om handvaten te bieden aan mensen die zich in situaties herkennen waardoor zij deze kunnen inzetten om zichzelf, maar ook de wereld om hen heen beter te leren begrijpen en hierdoor met andere ogen naar alles leren kijken.

Januari 2019, ISBN 9789090314839, 444p.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Gefeliciteerd Pendel!
Weer een stapje verder. Hopelijk bereikt het veel mensen en kun je er mensen mee op weg helpen.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Gefeliciteerd Pendel [toppie]
En voor de belangstellenden:

 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Dank jullie wel allemaal voor jullie lieve reacties. En zo snel al allemaal :(GHRT):
 

Hilarion

Bekend lid
Forum lid
Net bericht gekregen dat ie ook is geaccepteerd bij Bol en CB. Nu de bibliotheken nog, maar dat duurt nog even voor dat erdoor is.
Geweldig Pendel. Je eigen gevoel en mening op papier kunnen zetten en dan ook nog voor iedereen bereikbaar maken. Goed voor je innige ontwikkeling. Super.
 
Bovenaan