• Zojuist zijn het Gouwepeer Forum en Masterforum gefuseerd tot 1 forum. Ook accounts van leden die op beide fora actief waren zijn samengevoegd tot 1 account. Momenteel staan er nog een hoop onderwerpen door elkaar en zal er nog veel werk zijn om alles weer netjes op orde te zetten en kan het zijn dat bepaalde functies nog niet actief zijn. Hier word dus de komende tijd aan gewerkt. Ook zit er nog een verhuizing aan te komen naar een andere server. Tijdens die verhuizing zal het forum tijdelijk offline zijn.

    Inmiddels is het spirituele forum overgezet naar spiritueelforum.nl, waar met de vertrouwde gebruikersnaam en wachtwoord ingelogd kan worden. Het forum is een verse installatie met de geïmporteerde gegevens van hier. Het zal dus nog wat kaal ogen, maar daar word nog aan gewerkt. Het forum is vanaf nu wel gewoon toegankelijk.
V

Verwijderd lid 1604

Gast
Nevels zijn enkele van de meest schitterende objecten in het universum, maar het is gemakkelijk om te verwarren welke een 'emissienevel' is en welke een 'absorptienevel' is. Gelukkig geeft deze "Field Guide" je een snel overzicht, zodat je indruk kunt maken op al je vrienden met je nevelkennis! En dankzij de Hubble-ruimtetelescoop kunnen we allerlei soorten nevels in al hun prachtige vormen bestuderen

 
Laatst bewerkt door een moderator: