A

Anonymous

Gast
Is er iemand een thuis in de homeopatie?

Ik heb hier een poes, welke 2 maanden geleden is geholpen (zowel eierstokken als baarmoeder eruit) maar ze is schijnzwanger en geeft melk. En uiteraard hebben we ook een poesje welke het helemaal niet erg vindt dat ze nog wat mag drinken.

Ik kan beginnen met hormooninjecties, maar ben hier zelf niet zo'n voorstander van. En homeopatie schijnt te helpen. ik begin liever hiermee dan dat ik met de injecties begin.

Kan iemand me vertellen wat ik dan het beste kan geven? Ik ben hier namelijk helemaal niet in thuis en wil niet gaan aanmodderen.
 

Wijzevrouw

Bekend lid
Forum lid
Ik weet wel een aantal middelen, het probleem is alleen dat je bij katten homeapatische korrels moet geven in plaats van druppels. De druppels bevatten namelijk alcohol in een hoog percentage en daar worden katten dronken van. Met een beetje geluk vind je nog ergens bij een homeopathische dierenarts, bij een drogist of apotheek de korrels in de juiste sterkte, Anders moet het speciaal besteld worden en dan ben je al snel 2 weken verder. Succes met zoeken

Pulsatilla D30 bij nestbouw
Salvia Officinalis D2 als er melkafscheiding is
Avena sativa heeft een kalmerende werking
 
A

Anonymous

Gast
Dank je voor je respons!

Het zal wel even duren voordat het in huis is, maar het is al een tijdje aan de gang, waardoor ik niet denk dat het op korte termijn al zichtbaar resultaat geeft.
En hopelijk is het voldoende om er vanaf te komen, hoewel ik erg twijfel, daar het echt een moedertype is.
 
A

Anonymous

Gast
hallo Margreet en anderen,

Weet je misschien ook iets wat de zuigbehoefte bij een 11 maanden oude poes kan verminderen?

De schijnzwangere poes heeft deze dame toen onder haar hoede genomen sinds haar moeder met 4 maanden weg was, en dit dametje vind het nog heerlijk om te tutten. Ze doet het niet meer dagelijks, maar het houdt elkaar in stand lijkt me. dus is het verstandiger om ook deze poes te behandelen.
 
Bovenaan