Hoe energiekristallen echt werken

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
De wetenschappelijke onderbouwing
Voordat we beginnen is het goed om eerst even op internet te zoeken op Google naar: planets + tail + radiation. Let vooral op de foto’s die kort geleden door de NASA zijn gemaakt van de enorme electromagnetische velden van de planeten en de enorme electromagnetische staart achter de planeten. Sommige staarten raken letterlijk de aarde !

Modern wetenschappelijk inzicht leert dat het functioneren van lichaam en geest wordt gestuurd door bio-electriciteit. Iedereen kent het verschijnsel dat vonken overvliegen van het lichaam naar andere voorwerpen.

Het lichaam genereert tussen de 100 en 500 watt afhankelijk van constitutie en activiteit. Deze energie wordt door het lichaam geleid in het meridianenstelsel. Binnen dit stelsel hebben diverse meridianen verschillende frequentiegebieden. Onderzoekers zijn er nog niet helemaal uit en de frequentiegebieden worden nu ingedeeld in 7 tot 12 ranges.

Iedereen kent de werking van de radio. De meest primitieve radio zoals die 100 jaar geleden werd gemaakt. In deze radio is een kristal een van de belangrijkste onderdelen. Deze ontvangt pulsen binnen een gedefinieerde range. Op de zelfde manier werken de moderne kristalzenders. De naam zegt het al. De kristal ontvangt en zend signalen.
Je bent vast ook welbekend met de werking van een kwartshorloge. Waarbij men gebruik maakt van de unieke eigenschap van een kristal om volgens een bepaalde tijdsinterval energie te pulsen. Deze puls is zo nauwkeurig dat een horloge na jaren op de seconde nauwkeurig blijft lopen !

Terug naar het lichaam. Het lichaam genereert energie en ontvangt energie uit haar omgeving in een heel breed spectrum. Zonder deze energie kunnen we niet functioneren. Een verstoring van deze energieflow heeft een gevoel van onbehagen tot gevolg. Een te grote fluctuatie en of een blootstelling aan langdurige fluctuaties kan ziekte en zelfs de dood tot gevolg hebben.

De New-Age beweging slaat munt uit deze wetenschap en maakt de bekende aurafoto’s. Helaas, anders dan want men beweert is deze foto een opname van het energieveld op een bepaald moment. Dit energieveld verandert constant. Zelfs binnen 1 dag kunnen er diverse fluctuaties zijn. De theorieën, die de ‘aurareaders’ hanteren, missen elke basis en werken nogal misleidend.

De kracht van edelstenen is dat de stenen gedragen aan de juiste meridianen energie aantrekken dan wel geleiden binnen het frequentiegebied van die edelsteen. Alhoewel onzichtbaar zijn we omgeven door heel veel straling:


- kosmische straling (van de ontelbare sterren (o.a. de zon) in het heelal)
- kosmische straling ontstaan door verval van hemellichamen
- straling van de zon en andere hemellichamen om ons heen
- straling van de aarde zelf waar onder het aardmagnetisch veld
- straling gegenereerd door elk levend object op aarde
- straling gegenereerd door diverse objecten. Alle materie heeft een energie-veld en een vervaltijd. De beroemde formule E=mc<SUPER><s>2</SUPER> van Einstein is op dit feit gebaseerd
- Door de mens kunstmatig opgewekte energie: zenders, mobieltjes, magnetrons, tv’s, computers, wapens en nog veel meer.

Al deze bronnen beïnvloeden ons welzijn positief of negatief. Een teveel aan straling binnen een bepaalde frequentie is niet goed, maar een tekort is ook negatief. Edelstenen tegen het lichaam gedragen aan de juiste meridianen pulseren deze energie. Een tekort wordt aangevuld en sommige edelstenen en attributen van goud, koper, staal en koper voeren een teveel van deze energie af.

Het is dus belangrijk om de juiste kristal te kiezen om bij je te dragen.

--> Originele tekst <--
 
Bovenaan Onderaan