Amber Magic

Forum lid
Forum lid
Graag wil ik met jullie mijn passie delen. Ongeveer 6 jaar geleden ben ik begonnen met het opzetten van een webshop in het teken van Baltisch barnsteen. Dit werd www.debarnsteenspecialist.nl Inmiddels is deze hobby volledig uit de hand gelopen en is er ook een groot assortiment aan edelstenen, mineralen, fossielen en meteorieten beschikbaar. Ook de website www.meteoriet.eu is toegevoegd.
Iedere steen wordt door mij individueel gefotografeerd zodat de klanten precies weten wat ze kopen ook al hebben ze de steen nog niet vastgehouden.
Echtheid van de edelstenen vind ik heel belangrijk. Vooral in barnsteen en moldaviet wordt veel nagemaakt. Omdat het niet altijd eenvoudig is om echt van namaak te onderscheiden heb ik deze info gratis en voor iedereen beschikbaar gemaakt op de download pagina: Gratis te downloaden pdf - herken vervalsingen in Moldaviet en barnsteen
Iedereen moet kunnen genieten van de prachtige schatten die de Aarde te bieden heeft zonder genept te worden. Goede kennis, eerlijke prijzen en echte producten vind ik het allerbelangrijkst! Ik hoop de komende tijd een stukje van deze kennis te mogen delen hier.
Producten van de Barnsteen Specialist -klein.jpg
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Ik weet niet precies de regels van dit forum met betrekking tot privé web sites en winkels. Ik denk dat het wel is toegestaan.
Wat mij betreft, ik voel me best geïrriteerd als je hier alleen maar binnenkomt om reclame te maken voor je website.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
De regels geven dit aan:
Reclame

Voor forumleden met een eigen website en/of praktijk is het toegestaan om een link op de volgende plaatsen te zetten:
- In het gebruikerspaneel bij profiel (profiel wijzigen --> website)
- Als aanklikbare link in het onderschrift (gebruikerspaneel -- >profiel --> onderschrift wijzigen)
- In het topic sites van leden

Alle overige vormen van reclameren is niet toegestaan.
Dit topic is dus in het juiste forumdeel gestart.
De webshop van Amber Magic is voor mij niet onbekend. Vorig jaar heb ik daar eens iets besteld ?
 

Amber Magic

Forum lid
Forum lid
Het is absoluut niet mijn bedoeling om mensen hier te irriteren. Ik ben juist op zoek naar een plaats om mijn kennis van nieuwe mineralen en de toch weer steeds opduikende vervalsingen te delen. Echter is mijn website een belangrijke drijfveer van wat ik doe. Daarom leek het mij het beste om eerst een korte kennismaking te schrijven. Ik hoop hier met enige regelmaat een artikel te kunnen plaatsen over de edelstenen en mineralen die ik tegenkom op de grote mineralenbeurzen.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Ik weet dat er op dit forum de nodige liefhebbers van stenen en kristallen zijn (zelf heb ik ook al een aardige collectie) en een leuk artikel is ook weer leuk om te lezen [5flowerface.gif]
Zolang het geen pure reclame topic gaat worden is het volledig toegestaan.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Welkom bij ons op het forum Amber Magic. Misschien is het om verwarring weg te nemen een idee om je hier even voor te stellen op het forum.
Er is zoveel te leren over mineralen en kristallen en hun werking. Ik vind het altijd boeiend.

:(WELK):
 
Bovenaan