U

User_479

Gast
Ik heb hem gedaan, er kwam Chrystal en Blue uit.
De meeste vragen heb ik wel met overtuiging kunnen beantwoorden, maar aan sommige twijfel ik ietsje of ik het afzwak of niet, zoals bij die laatste vragen, ik heb regelmatig innerlijke gedachten, over gezondheid en dat ik bepaalde omgangsvormen niet echt fijn vindt, hoe mensen met elkaar om gaan omtrent gezondheid. Het houdt me dus wel bezig, maar ik heb ook geen enorme conflicten die mijn hele leven tekenen.
Ik voelde me als kind niet helemaal veilig, net of ik elders thuishoorde, maar het was ook niet zo dat ik me compleet onveilig voelde, en zo waren er nog een paar vragen waarvan ik dacht, ik weet niet of ik het helemaal zeker goed ingevuld heb. Maar bij de kleuren die eruit kwamen ben ik er wel overtuigd van dat ik het juiste invulde. Aangezien ik ook veel die blauwe kleur zie, geloof ik er wel in...
 

Pendel

moderator
Medewerker
Is er niemand bij je die het voor je kan voorlezen? Dat zou een oplossing kunnen zijn.
 
U

User_479

Gast
Maar vraag ik me af, is het vaak zo dat we mensen met dezelfde aurakleuren wel herkennen? Dat er iets soortgelijks in karakter is dan?
Dat Chrystal mensen toch vaak wel spirituele interesse hebben? Want daar gingen de vragen ook hoofdzakelijk om bij Chrystal meen ik..
En dat mensen met dezelfde aurakleuren toch vaak wel dezelfde beroepen hebben?
Soms wel lastig, want ik hou wel van toneel en theater bijvoorbeeld, actrice had ik best willen worden, maar die stond tussen allemaal beroepen die niet mijn ding zijn.
Maar als ik dan naar mijn collegas kijk, denk ik van sommigen wel dat ze ook blauw hebben maar van anderen niet. Is het zo dat je bij dezelfde aurakleuren iets eigens voelt?
Al denk ik wel dat veel mensen die ik ken op Chrystal uit zouden komen door de vragen, maar dat ik niet altijd een match voel. Veel mensen die met spirituele dingen bezig zijn beantwoorden al die vragen met ja.
Denken jullie dat dezekfde aurakleuren een band schept of dat het niets zegt? Beetje van hetzelfde als met sterrenbeelden? De ene met hetzelfde sterrenbeeld lijkt op jezelf, voelt eigen en de ander niet?
 

Pendel

moderator
Medewerker
Soms wel lastig, want ik hou wel van toneel en theater bijvoorbeeld, actrice had ik best willen worden, maar die stond tussen allemaal beroepen die niet mijn ding zijn.
Het hoeft natuurlijk niet zo te zijn dat je voorkeur naar al die beroepen uitgaat, maar het is wel zo dat al die beroepen binnen die groep bepaalde overeenkomsten vertonen die dan weer terug te voeren zijn naar die specifieke kleur. Het kan dan om het avontuur gaan of om de persoonlijke vrijheid of juist weer om de uitdaging die het biedt, als voorbeeld.

Denken jullie dat dezekfde aurakleuren een band schept of dat het niets zegt? Beetje van hetzelfde als met sterrenbeelden? De ene met hetzelfde sterrenbeeld lijkt op jezelf, voelt eigen en de ander niet?
Ik denk dat dezelfde aurakleur een band schept omdat mensen met deze kleuren zich gemakkelijker kunnen verplaatsen in vergelijkbare situaties bij iemand anders met diezelfde kleur of in ieder geval veel herkenning hebben. Dit geldt ook voor beroepen. Maar je zag ook dat sommige beroepen bij meerdere kleuren voorkomen en dan is dat weer vanuit een perspectief van dat beroep. Is het zorgen voor? Is het de uitdaging die het biedt? Is het juist omdat een bepaalde zelfstandigheid vereist is en het afsluiten van emoties van anderen nodig is?

Ik denk dat de combinatie van de twee kleuren ook een duit in het zakje doet.
 
U

User_479

Gast
Ja de combinatie zal inderdaad ook een rol spelen.
En het speelt natuurlijk ook een rol hoe je zelfkennis is, en hoe je de vragen invult. Het wil niet zeggen dat de uitkomst je daadwerkelijke kleuren zijn als je een ander beeld van jezelf hebt bijvoorbeeld. In die zin zal het dus misschien wel zo zijn dat mensen die dezelfde kleuren hebben, herkenning oproepen.

Dit was meer een stukje voor mezelf omdat ik merk dat als ik zo een test doe het ook altijd wel serieus neem.
 

Hilarion

Bekend lid
Forum lid
Is er niemand bij je die het voor je kan voorlezen? Dat zou een oplossing kunnen zijn.
Helaas niet Pendel. Wij hebben niet zo'n talenknobbel.. Ik lees op het internet alleen maar korte verhaaltjes. Ook hier gaan sommigen er lang op in en die reacties lees ik dan maar niet. Wel jammer.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Maar iemand kan toch de Nederlandse tekst vanaf het documentje voorlezen? Of lukt dat ook niet? Daarna is het gewoon een kwestie van één van de bolletjes aangeven (links > ja) (midden > soms) (rechts > nee)
 
V

Verwijderd lid 1165

Gast
@ Muriel, ik heb onlangs elders een paar vragen gepost die te maken hebben met Crystal (niet Chrystal, lol, dan moet je het glas poetsen = H weg, haha, geintje). In any case, ik zat echt met een aantal typische Crystal dingen dus ik postte het. En kreeg antwoord van iemand die ook Crystal is -toevallig ook Stier trouwens- die het he lu maal herkende.
Nou zijn details en persoonlijk verder dan nog wel anders natuurlijk. Plus, zijn Crystals ook erg op zichzelf. Mensen die niet zo'n behoefte hebben aan socializen en weg gaan, die het wel weer leuk kunnen vinden om verhalen daarover te horen.
De neiging mezelf in huis te begraven herken ik wel, ik kan echt héél goed alleen zijn, maar ik heb wel nog een ander aspect dat juist wél naar buiten wil, dingen wil ontdekken enz. Dat is dan meer mijn Violet. Dat is een visionair, een leider, een dromen-verwezenlijker enz.
Bij mij staan die 2 eigenlijk met alles haaks op elkaar en ik herken dat conflict in mij heel goed. Ben aan het werk ze elkaar aan te laten vullen, maar dat valt niet altijd mee.
In any case, ja, er zijn heel veel overeenkomsten en herkenningspunten tussen Crystals, en waarschijnlijk ook met andere kleuren onderling. Het geeft tenslotte bepaalde tendenzen en karaktertrekken weer.
 
U

User_479

Gast
hihi hoe kom ik nou weer aan Chrystal dan?
Ik herken dat op mijn zelf ook wel, ik ben ook wel heel sociaal, dus dat haakse herken ik ook. Ik vind mezelf wel heel sociaal, mar als ik soms anderen hoor hoe vaak ze weg gaan, en wat ze doen denk ik, nou dat is me echt teveel...
 
V

Verwijderd lid 1165

Gast
Chrystal, geen idee. Heel veel mensen doen dat, haha. Weet ik omdat ik het vaak als (deel van) mijn nickname gebruik online. Misschien automatisme omdat in het NLs een CR niet voorkomt denk ik, een CHR wel (chronisch, christelijk etc.).
Maar goed, je hebt hem schoon gepoetst, :D

Ik zal morgen nog eens in mijn boek kijken of ik er nog puntjes uit kan vissen vd Crystal, gezien er hier toch een aantal dat ook hadden misschien wel leuk :)

Wel fijn zo weer eens een beetje uit te kunnen wisselen!
:(blm):