Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Zitten jullie goed in jullie energie? Zijn jullie je volledig bewust van je fysieke lijf en je energetisch lichaam? Ken je het verschil tussen jouw energie en die van een ander? Voel je energetisch de aarde onder je voeten? Voelt alle energie gelijkmatig verdeeld in je lichaam? Of zijn sommige stukken naar het onbewuste gegaan vanwege pijnklachten (pijn negeren zodat je door kunt gaan)?

Op de een of andere manier voel ik precies waar de energie wel en niet stroomt in mijn lijf, pijnlijk bewust zelfs. Het valt niet te negeren wanneer er ergens geen of te weinig energie stroomt omdat het pijn veroorzaakt. Ik heb een poos gedacht dat ik een ziekte onder de leden had maar na allerlei ziekenhuis onderzoeken, blijkt dat ik heel erg gevoelig ben en daar eerder last van krijg dan anderen. Tenminste ik moet de eerste nog ontmoeten die hetzelfde heeft als ik, zou ik overigens heel fijn vinden! (Mocht je net als ik Lilith in het eerste huis conjunct je zon in vissen hebben dan is die kans heel groot dat je over dezelfde gevoeligheid beschikt.)

Het mediteren om de energie overal stromend te krijgen en dus richting een pijnvrij lijf is inmiddels een dagtaak geworden. De laatste paar dagen gaat het ineens heel erg hard zo hard dat ik waarschijnlijk afscheid moet gaan nemen van de pijn. Dat klinkt misschien gek maar ik heb zoveel jaren met zoveel pijn rondgelopen dat het voor mij bijna niet voor te stellen is hoe het is om zonder pijn te leven. Ik schrik ook iedere keer van de stroom energie die op gang komt wanneer ik daarop mediteer. Ik heb nu weer zo'n moment en omdat iets me tegenhoudt, ik het eng vind en benieuwd ben naar hoe anderen de energie in hun lijf ervaren, leidt ik mezelf even af met wat vragen aan jullie :).

Wie weet ondervindt ik er wat steun aan en wat moed. Ik durf de pijn namelijk niet zo goed los te laten nu.
 
U

User_479

Gast
Wat mooi hoe je bezig bent!

Op je vragen over energie, ik ben me er niet altijd bewust van denk ik. Ik heb dan niet zozeer pijn, maar een lichamelijke ziekte waarbij ik heel erg veel moe ben, zwakke spieren krijg waardoor ik soms zo zwak raak dat ik dingen niet kan, soms voelt het zo raar aan dat ik ook denk dat ik nog weer wat anders onder de leden heb. Maar merendeel lijkt dat ook gevoeligheid te zijn, en het oppikken van dingen.
In de vakantie had ik ook weer zoiets, ik was moe, maar kreeg op een gegeven moment de gedachte ik zal toch ook geen kanker hebben? Ik voelde me raar en dacht ik kan de kinderen niet alleen laten, maar het betrok zich ook op mijn man, die wilde daar gaan hardlopen, en ik had zoiets kijk nou uit in vreemd gebied, straks gebeurt er iets en kan ik niet thuiskomen met de kinderen, ik rijdt geen auto. Het verdween weer, maar bij thuiskomst bleek er iemand overleden te zijn aan kanker op zijn vakantieadres met kleine kinderen. Wel iemand uit mijn omgeving , maar niet een hele bekende. De onrust had ik dan ook precies op die dag dat hij overleden bleek te zijn. Bij mij verdween het toen weer. Schijnbaar vind ik ergens omdat ik dat ziektebeeld heb, dat ik alles van anderen ook maar moet dragen, en doe ik dan soms ook dingen waar van ik extra moe van wordt, zodat ik dan niet verder hoef te gaan met de energie die er eigenlijk in me leeft. Dan ga ik weer aan avond te laat naar bed, terwijl ik al moe ben, om de volgende dag nog weer moe te zijn, en dan op de een of andere manier niet te ervaren wat er gebeurt als ik er geen last van heb.

Overigens baalde ik wel van die gevoeligheid, ik kan me voorstellen dat je het oppikt bij dierbaren, maar het lijkt allemaal niets uit te maken.
Ik dacht als ik ook die dingen van vage kennissen en buurtbewoners op begin te pikken zonder dat ik er een erge band mee voel, dan moet ik er toch even bewuster mee omgaan. Dus dat probeer ik nu maar wat meer.

Jij schrijft ik moet afscheid nemen van de pijn, en bij mij is het meer ik moet afscheid nemen van vermoeidheid en zwakte.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ja dat is herkenbaar, dat voelen van energieën om je heen zonder te weten waar het vandaan komt. Maar meestal als ik goed door heb dat het energie van buitenaf is (maar dan moet je je eigen energie heel goed kunnen herkennen en je kunnen afsluiten) dat ik dan de vraag stel waar het vandaan komt en ik dan ook antwoord krijg. Volgens mij is onderkennen dat het van een ander is, al een enorme stap om het je niet eigen te maken. Ik maak ook gebruik van edelstenen en sinds ik dat doe is het 10x zo makkelijk geworden, gelukkig maar. Die stenen kwamen precies op het juist moment want ik wist echt het verschil tussen links en rechts niet meer door al die verschillende energieën, ik was toen ook niet kundig genoeg om ze weer te verwijderen. Dat was echt een en al ellende. Ik weet nog dat ik in een bus naast iemand ging zitten met een blaasontsteking, nou pfoe elke hobbel in de bus deed zeer en de bus was zo vol dat ik niet ergens anders kon zitten. Het was net alsof ik die blaasontsteking had, maar zodra ik die bus weer uit was, was ook die onderbuikpijn weg.

Ik snap wat je bedoeld met ik moet afscheid nemen van de vermoeidheid, want als je steeds opnieuw laat naar bed gaat, dan houdt je het in stand en houdt je het vast. Onbewust niet willen weten wat er na de vermoeidheid komt. Dat heb ik nu met de pijn...
 
U

User_479

Gast
Het lukt dan al even beter met bekenden, en mensen waar ik bij geweest ben, maar hoe dat dan met een vage kennis tot stand komt terwijl ik op mijn vakantieadres zit weet ik niet. Zou het dan zo sterk werken, dat als er door iemand aan mij gedacht is in combinatie met dat gebeuren, je het al oppikt? Of omdat het dan toch een vage link met jezelf heeft, van ziekte en zeer, wat al in je speelt, je het sneller oppikt?
Ik ben dan nu wel een beetje bezig met dat moe zijn niet in stand houden, op tijd naar bed, geen drank meer voorlopig, want zelfs van 1 wijntje raak ik nog weer vermoeider. Als dat deel vermoeidheid al weg is gaat het scheiden misschien ook weer beter. Ik denk dat ik net als jouw ook de vraag moet stellen waar komt het vandaan? En ik denk mezelf dan ook maar wat serieuzer nemen dat een gevoeligheid echt zo een vorm aan kan nemen dat je de klacht en gedachte letterlijk over kunt nemen. Ik heb wel een Purperen plaatje die in verbinding staat met de Violette Vlam energie, die was ik vergeten op de vakantie, en thuis had ik hem weer in handen, en dat lijkt ook te helpen. Ook apart want het leek net of het de bedoeling was dat ik hem was vergeten zodat ik het verschil zou merken. Net of het ook echt de bedoeling is dat ik het ervaar.
Welke edelstenen gebruik jij dan?
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Dat heb ik me ook afgevraagd hoe dat werkt bij onbekenden, die energie overdracht. Maar ik heb ondervonden dat het door mezelf kan komen, ik heb dan een lijntje gelegd met diegene zonder die weer los te laten, het kan de ander zijn die energie jouw kant op stuurt en dan heb je ook nog de gidsen die je dingen kunnen doorbrieven. Bij mezelf heb ik nu wel door wanneer ik zelf de energie binnenhaal, dus dat is grotendeels gestopt. Wanneer een ander verstuurd dan stop ik dat eigenlijk niet, tenminste niet al vooraf, meestal pas als ik merk dat het onaangenaam is (als ik bijvoorbeeld op iemand zijn tenen ben gaan staan en diegene is even niet zo positief over mij). Als een gids iets doorbriefd is het meestal neutrale informatie, niet relatie of emotie gebonden. Dat ik dan ineens iets over iemand weet, zoals laatst dat ik steeds aan een vriendin van vroeger moest denken, dat ik contact moest opnemen en dat ze zwanger was. Dat is dan volgens mij (maar goed dat weet ik niet zeker) werk van een gids. Omdat daar dan geen emotie of gevoel inzit denk ik dat het niet van haar af kwam maar van een neutrale boodschapper. Wanneer personen iets sturen zit daar altijd wel een gevoel, emotie of intentie bij namelijk. Oh en wanneer ik in dezelfde ruimte van iemand ben gaat het via de aura, maar die informatie is dan ook heel fysiek en gemoedsgebonden.

Voel je ook iets bij het Purperen plaatje? Heb je een foto van de steen? Ben wel benieuwd.

Ik heb dat ook een periode gedaan, stenen thuis laten om te ondervinden wat er dan zou gebeuren. Zo kon ik leren wat het verschil was, vond dat zelf wel nuttig ook al baalde ik als ik daardoor weer energie van iemand oppikte die rottig was.

Ik gebruik voornamelijk Peridoot, die is heel krachtig in het afschermen van de aura en het helpen in onafhankelijk van andermans energie blijven.
Maar Kunziet schermt ook af, die is wat zachter, zoekt meer middenweg dan de Peridoot.

Verder Magnetiet om energie af te voeren, en Heliotroop om energie af te voeren. Ik heb nog veel meer stenen maar deze gebruik ik het meest.
Af en toe koop ik er een bij maar kom toch steeds weer bij deze vier uit.
 
U

User_479

Gast
Het zal me ook niet verbazen als ik zelf allerlei lijnen onbewust naar me toe trek. Dat is wel een goeie voor mij om over na te denken, welke dingen er van een Gids komen, meestal inderdaad neutrale dingen denk ik zoals jij schrijft, waar je op dat moment niet zozeer mee bezig bent.
Dat met die zwangere vriendin kan dan misschien inderdaad van een Gids komen, maar misschien ook omdat zij aan jouw gedacht heeft? Ik heb wel eens begrepen dat gevoelige mensen het altijd wel oppikken als er iemand aan ze denkt. Dat als je ineens aan iemand denkt die een tijd niet in je hoofd was, dat kan zijn om dat die persoon aan jouw gedacht heeft.

Ik denk dat ik ook bewuster moet nadenken over klachten die ik heb. Als ik ineens extreme hoofdpijn krijg denk ik wel het kan wel eens van een ander zijn, omdat ik bijna nooit hoofdpijn heb, maar daar ik zelf ook een vrij breed klachtenscala heb denk ik al snel het zal er wel bij horen. Ik probeer me er nu maar steeds bewuster van te zijn, hoe ga je naar iemand toe, en wat ervaar je als je bij iemand bent.

Wil je een foto van dat purperen plaatje? ik heb niet echt een vaste steen. Magnetiet heb ik wel hier in huis voor aan een kettinkje, misschien kan ik dat eens proberen.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Mm met die zwangere vriendin voelde ik geen push of pull, geen wens, of intentie. Dus of die vriendin moet helemaal neutraal naar mij toe zijn of het kwam van een neutraal persoon. Omdat ik denk dat die vriendin niet neutraal naar mij is, elkaar al lang niet gezien etc trek ik de tweede conclusie. Maar blijft uitvinden hoor, leer steeds meer bij. Terwijl ik bovenstaande uit tikte bedacht ik me dat er natuurlijk ook niet neutrale spirits zijn, die heb ik ook wel eens gevoeld maar die duld ik niet in mijn omgeving dus dat zijn moment opnamen. Maar dat geldt dan voor mij, vroeger toen ik me minder bewust was kan ik die natuurlijk wel heel goed in mijn omgeving hebben gehad.

Ja goed je energie nagaan en je lijf nagaan voor je bij iemand over de drempel stapt en voor je je telefoon opneemt. En met ademhalingen en diep zuchten krijg je vreemde energie ook weer vrij makkelijk uit je systeem dus dat is altijd een check die je kunt doen als je je vreemd voelt.

Je hoeft geen foto te maken hoor, maar ben benieuwd naar het type steen. Als ik purperen plaatje en Violette Vlam intik op google dan is niet meteen duidelijk wat je hebt. Misschien dat jij wel het google plaatje kunt vinden.

Pff wat betreft die meditatie, vooral mijn nek is lastig nu. Als ik dat loslaat ben ik bang voor een mega hoofdpijn, het is net of daar mijn keel dichtgeknepen wordt en als ik loslaat dat dan de wervels gaan schuiven wat natuurlijk de bloedtoevoer en de zuurstof naar mijn hoofd veranderd (garantie voor knallende hoofdpijn :Denk:). Misschien toch maar even doorgaan, het gaat juist nu zooo makkelijk dat ik stom zou zijn om ermee te stoppen...
 
U

User_479

Gast
Zo ziet dat plaatje er dan uit, het is een heel dun plaatje, ik zal zo een kijken of ik er informatie over kan vinden..
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
In het dagelijkse leven is het nog een oefening om blijvend bewust te zijn van mijn lichaam, en uiteindelijk mijn energielichaam, maar toch beter dan vroeger en dat komt doordat ik mezelf rustmomenten gun. Stil zitten en mediteren om zo in een staat van sereniteit te komen, het doet mij goed.
Mijn energie is tijdens de stiltemomenten niet overal gelijkmatig. Er zijn altijd wel spanningen te vinden als ik dieper ga, maar toch voel ik mij uiteindelijk als een grenzeloos wezen in de oceaan van vrede. Hier kom ik ook makkelijk contact met mijn paranormaal wezen dat altijd bij mij is.

Meestal voel ik in die toestand goed, er kunnen emoties vrijkomen, maar die laat dan rustig gaan zonder dat ik daar wat mee doe, en dan zit ik weer vredig van het moment te genieten, steeds dieper ontspannen maar toch nog steeds wakker.
 
U

User_479

Gast
Deze Purperen Platen zijn van aluminium en hebben een paarse geanodiseerde kleurcoating. De atoomstructuur van deze Purperen Platen zijn gewijzigd zodat deze in afstemming resoneren met de violette straal, de zevende straal of de transmuterende energie van de Violette Vlam waarvan bekend is dat Saint Germain de bewaarder en drager ervan is.

Wanneer je een Purperen Plaat gebruikt zal alles wat ermee in contact komt zuiveren en negatieve energie transmuteren. Gebruikers van een Purperen Plaat ervaren een zeer Liefdevolle, creatieve en vitale doorstroming ervan in gans hun wezen zowel fysiek als energiek. Het brengt de emoties in harmonie en brengt psychische en fysieke healing tot stand.

Deze Purperen Platen zijn zeer goed bruikbaar bij het reciteren van de Violette Vlam mantra's. Ze helpen mee de energie van de Violette Vlam te verhogen. Het zal onmiskenbaar duidelijk zijn dat je de Violette Vlam energie zal voelen stromen. De Purperen Plaat werkt ook goed om situaties of mensen op afstand te helpen om healing, Liefde of positieve Violette Vlam energie te sturen.


Dit kan ik er dan over vinden. Het leek me eerst wel onwaarschijnlijk maar het helpt me wel, ik heb ook twee van die plaatjes voor aan een ketting, dat zijn kleine cirkels. Ik heb dan jaren terug eens een inwijding gehad in die Violette vlam, en dat deed ook echt iets met mijn energie. Ik heb niet echt iets met inwijdingen en dingen, maar ik merk wel dat het me door het gebruik van dat plaatje en zo nu en dan wat van die mantras, en werken met dat licht, het wel lijkt te werken.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Mijn energie is tijdens de stiltemomenten niet overal gelijkmatig. Er zijn altijd wel spanningen te vinden als ik dieper ga, maar toch voel ik mij uiteindelijk als een grenzeloos wezen in de oceaan van vrede.
Mooi!
Dat gevoel ken ik niet, een grenzeloos wezen in de oceaan van vrede.
Die vrede wel maar dan op bepaalde plaatsen in mijn lijf en bewustzijn.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Deze Purperen Platen zijn van aluminium en hebben een paarse geanodiseerde kleurcoating. De atoomstructuur van deze Purperen Platen zijn gewijzigd zodat deze in afstemming resoneren met de violette straal, de zevende straal of de transmuterende energie van de Violette Vlam waarvan bekend is dat Saint Germain de bewaarder en drager ervan is.

Wanneer je een Purperen Plaat gebruikt zal alles wat ermee in contact komt zuiveren en negatieve energie transmuteren. Gebruikers van een Purperen Plaat ervaren een zeer Liefdevolle, creatieve en vitale doorstroming ervan in gans hun wezen zowel fysiek als energiek. Het brengt de emoties in harmonie en brengt psychische en fysieke healing tot stand.

Deze Purperen Platen zijn zeer goed bruikbaar bij het reciteren van de Violette Vlam mantra's. Ze helpen mee de energie van de Violette Vlam te verhogen. Het zal onmiskenbaar duidelijk zijn dat je de Violette Vlam energie zal voelen stromen. De Purperen Plaat werkt ook goed om situaties of mensen op afstand te helpen om healing, Liefde of positieve Violette Vlam energie te sturen.


Dit kan ik er dan over vinden. Het leek me eerst wel onwaarschijnlijk maar het helpt me wel, ik heb ook twee van die plaatjes voor aan een ketting, dat zijn kleine cirkels. Ik heb dan jaren terug eens een inwijding gehad in die Violette vlam, en dat deed ook echt iets met mijn energie. Ik heb niet echt iets met inwijdingen en dingen, maar ik merk wel dat het me door het gebruik van dat plaatje en zo nu en dan wat van die mantras, en werken met dat licht, het wel lijkt te werken.
Ah geen steen maar een plaat, dat zei je al maar toch bleef ik het maar met een steen associeren. Mooie kleur, ik voel hem wel moet ik zeggen.
Ik kan me wel voorstellen dat je er steun aan hebt, voelt als verhogen van de trilling waardoor je makkelijker negativiteit loslaat.
 
U

User_479

Gast
Er is wel een steen die er ook mee in verbinding staat. Anna Oyca heeft die bij haar stenenverzameling staan hier op het forum. Die zou ik ook nog eens dolgraag willen hebben, zo een steen.
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Ik heb ook een fase van meditatie gekend, dat ik mezelf voelde als een energiewezen dat begrensd was. Ik was toen niet zo ervaren met mediteren als nu.
Maar de hersengolven vertragen zich steeds verder als je dagelijks mediteert, en uiteindelijk kwam ik in theta of deltastaat terecht waardoor ik mezelf soms als grenzeloos wezen kon ervaren. Op dat moment is er nauwelijks tot geen besef van je fysiek lichaam meer, want je voelt jezelf niet meer als een begrensd wezen, zo ontspannen ben je.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Er is wel een steen die er ook mee in verbinding staat. Anna Oyca heeft die bij haar stenenverzameling staan hier op het forum. Die zou ik ook nog eens dolgraag willen hebben, zo een steen.
Ik zie Amethist genoemd worden en Paarse Chalcedoon die daarmee verbinden maar weet niet of je die bedoeld.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik heb ook een fase van meditatie gekend, dat ik mezelf voelde als een energiewezen dat begrensd was. Ik was toen niet zo ervaren met mediteren als nu.
Maar de hersengolven vertragen zich steeds verder als je dagelijks mediteert, en uiteindelijk kwam ik in theta of deltastaat terecht waardoor ik mezelf soms als grenzeloos wezen kon ervaren. Op dat moment is er nauwelijks tot geen besef van je fysiek lichaam meer, want je voelt jezelf niet meer als een begrensd wezen, zo ontspannen ben je.
Ja op de plaatsen in mijn lijf waar de pijn weg is, die voel ik nauwelijks meer. Inderdaad net of de vaste vorm is verdwenen.
Maar die oceaan van vrede voel ik denk ik niet omdat ik dan toch teveel verbinding met mijn omgeving houdt.
 
U

User_479

Gast
Ik zie Amethist genoemd worden en Paarse Chalcedoon die daarmee verbinden maar weet niet of je die bedoeld.

Ik bedoelde de Chalcedoon, maar de Amethist zal er ook mee verbonden zijn denk ik. Die heb ik dan wel in huis..
 

Fairies

Bekend lid
Forum lid
Ja op de plaatsen in mijn lijf waar de pijn weg is, die voel ik nauwelijks meer. Inderdaad net of de vaste vorm is verdwenen.
Maar die oceaan van vrede voel ik denk ik niet omdat ik dan toch teveel verbinding met mijn omgeving houdt.
Herkenbaar!
Maar je zult steeds minder begrensd voelen als wezen als de spanningen en pijnen verder afnemen, en dan zie je waarom ik dit omschrijf als "de oceaan van vrede".
Je kan het ook de oceaan van rust of liefde noemen.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Herkenbaar!
Maar je zult steeds minder begrensd voelen als wezen als de spanningen en pijnen verder afnemen, en dan zie je waarom ik dit omschrijf als "de oceaan van vrede".
Je kan het ook de oceaan van rust of liefde noemen.
Ja kan ik me helemaal voorstellen. Alleen gebeurd er dan ook nog iets anders als de pijn verdwijnt, dan gaat de energie nogal stromen. Ik blijf dat eng vinden, soort emotionele uitbarsting gecombineerd met blijdschap. Dus helemaal een oceaan van vrede.. mm.. Nouja het zal zich vanzelf gaan wijzen.
 
Bovenaan