aprilbloesem

moderator
Medewerker


Ik was vroeger gek op de boeken van Jean M. Auel....waarin een meisje opgevoed wordt door neanderthalers.......en daar moet ik altijd aan denken als ik dit soort dingen lees.....
en ik vind het heel grappig, dat ze het over '' het samen gezellig maakte ', hebben i.p.v. het beestje bij de naam te noemen, namelijk seks (en dat hoeft niet altijd gezellig te zijn).
 
Laatst bewerkt:

toetsenbord

Forum lid
Nieuw lid
ken je die russische pop matroesjka? er was een neanderthaler maar niet ineens een moderne mens. dat is heel langzaam in elkaar overgegaan. denk maar in lagen. er is op dit moment weer een nieuw soort aan het ontstaan. we kunnen ons niet voortplanten met de neanderthaler, dus dat is een mensensoort. maar de moderne mens kan zich straks ook niet voortplanten, met de 1.70m lange telepathische mensensoort. want er worden steeds meer mensen geboren, met telepathische vermogens. maar er verandert veel meer aan ons; we camoufleren beter, passen ons sneller aan, ons stem verandert, we doen het langer op minder voedsel. telepathy lost een hoop mensenproblemen op. de uitvinder van de evolutie, brengt ons nog een hoop goeds. de hemel op aarde komt er wel.