Mima26

Bekend lid
Forum lid
Lieve allemaal,

Nu zo’n 2,5 jaar geleden is er iets gebeurd waar ik nu nog steeds zo nu en dan aan moet denken. Het is zo bizar dat ik zelf soms twijfel of het wel écht zo gebeurd is, maar het staat nog zo duidelijk in mijn geheugen geschrift dat ik zeker weet dat ik het niet verzonnen heb. En meestal als er iets geks gebeurd dan kan ik daar nog wel een rationele verklaring voor vinden, maar hier dus niet voor. Ben benieuwd wat jullie hierover denken..

Het was op een ochtend, ik was net opgestaan. Mijn toenmalige vriend was aan het werk. Ik zette zoals ik vaker deed een medicatie doos (met vooral vitamine pilletjes) voor mijn ex uit. En zodat hij het niet zou vergeten deed ik de pilletjes die hij die dag nog moest nemen in een klein glaasje, die ik op de medicatie doos zette zodat hij die zou zien als hij thuis kwam.
Toen deed ik broodjes in de oven en ging naar de woonkamer. Ik deed alle deuren dicht omdat ik net de kachel in de woonkamer aan had gezet. Even later hoorde ik wat vallen in de keuken.
Toen ik ging kijken zag ik dat het glaasje met pilletjes op de kop stond, met de pilletjes heel netjes eronder.
Ik schrok niet, had wel meteen een bepaald gevoel van een persoon en een reden in mijn hoofd, geen idee waar ik dat vandaan haalde.

Ik heb over dit voorval gesproken met verschillende mensen en gevraagd om een verklaring. Ik heb een kat, die was volgens mij bij me in de woonkamer. Maar zelfs als ze niet bij me in de woonkamer was zou ik het knap vinden dat ze het glaasje zo netjes om heeft gestoten dat de pilletjes eronder bleven liggen.
Ook tocht was een antwoord. Alle deuren waren dicht, maar als je tocht overweegt verklaart dat net als bij de kat niet hoe netjes het glaasje omdraaide.
Als je dat probeert moet je door zwaartekracht heel snel het glaasje op de kop zetten.

Hebben jullie hier een gevoel of ideeën bij?
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Wat er hier voor mij vooral uitspringt is het volgende:
Ik schrok niet, had wel meteen een bepaald gevoel van een persoon en een reden in mijn hoofd, geen idee waar ik dat vandaan haalde.
Misschien naar dit gevoel luisteren? Je kreeg dit gevoel volgens mij niet voor niets.
 
U

User_479

Gast
Ik kreeg in gedachten een ouder iemand, voor mijn gevoel een man.
Een secuur iemand, die de boel wel netjes bij elkaar wil houden. Maar eigenlijk wilde zeggen, die pillen ook, ik had er ook, en er netjes,mee om gaan isbelangrijk maar soms kan het ook anders weet ik nu. Het kan geen kwaad maar is niet altijd zozeer nodig. Toch draai ik het glas om met de pilletjes eronder vanuit mijn secuur zijn, en het vinden dat je er goed op moet lettenals je de keuze maakt ze te nemen.

Ik wil daarmee zelf niet zeggen dat de pilletjes niet oke zijn, maar dat de oudere persoon me dit gevoel gaf.
 
Bovenaan