info Forumgroepen

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
#1
Sommige forumdelen zitten in een forumgroep verwerkt waarvoor je jezelf kan aanmelden en afmelden.
Het voordeel van deze groepen is dat je alleen meldingen van berichten krijgt indien je die groep ook volgt via een lidmaatschap.
In het menu (balk bovenin of aan de linker bovenhoek bij mobiel gebruik) krijg je via Groepen een overzicht van de beschikbare groepen.
Elke groep heeft tabbladen. In het tabblad Groepsinformatie vind je, indien je nog geen lid bent, de button Deelnemen aan groep. Diegene die al lid zijn zien daar de button Verlaat groep om hun lidmaatschap indien gewenst op te zeggen.
De groep Nieuwetijdskind Magazine is voor iedereen vrij om zonder goedkeuring lid te worden via Nieuwetijdskind Magazine | groepsinformatie om zodoende aan die groep deel te kunnen nemen.
Voor de groep "Vaste Leden Groep" is toestemming van een beheerder nodig. Dit is gedaan om eventuele spammers en trollen buiten de deur te kunnen houden. Als criterium om toegelaten te worden geldt hierbij ook een minimaal aantal van 10 geplaatste inhoudelijke forumberichten, tenzij het een bekende lid is die zich op een ander forum al heeft bewezen.
 
Bovenaan Onderaan