• Zojuist zijn het Gouwepeer Forum en Masterforum gefuseerd tot 1 forum. Ook accounts van leden die op beide fora actief waren zijn samengevoegd tot 1 account. Momenteel staan er nog een hoop onderwerpen door elkaar en zal er nog veel werk zijn om alles weer netjes op orde te zetten en kan het zijn dat bepaalde functies nog niet actief zijn. Hier word dus de komende tijd aan gewerkt. Ook zit er nog een verhuizing aan te komen naar een andere server. Tijdens die verhuizing zal het forum tijdelijk offline zijn.

    Inmiddels is het spirituele forum overgezet naar spiritueelforum.nl, waar met de vertrouwde gebruikersnaam en wachtwoord ingelogd kan worden. Het forum is een verse installatie met de geïmporteerde gegevens van hier. Het zal dus nog wat kaal ogen, maar daar word nog aan gewerkt. Het forum is vanaf nu wel gewoon toegankelijk.
V

Verwijderd lid 447

Gast
Misschien kan hier iemand helpen? heb een feedbot extensie geinstalleerd die gekoppeld is aan een forum, daar heb je wel een rss link voor nodig? nu heb ik die van de zoo plankendael (dieren nieuws) ingevuld maar blijkbaar werkt dat niet
feedbot op zich werkt maar vermoedelijk niet de link, iemand een tip?
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Klopt het dat het om feeds van onderstaande site gaat?
Ik kom op die site namelijk geen rss feeds tegen, maar die heeft een feedbot wel nodig.
 
V

Verwijderd lid 447

Gast
ja heb een andere rss link gevonden die werkt, die zouden normaal in de forum moeten staan van archief maar als ik die goedkeur dan staan ze er niet? nochtans staan de permissies wat betreft de forum goed? de berichten worden als gast weergegeven ligt het daaraan?
 
V

Verwijderd lid 447

Gast
is opgelost ik koos voor gast maar die bestond niet, toen ik de naam veranderde wat wel bestond op mijn site stonden ze direct in de juiste topic.