Heron

Bekend lid
Nieuw lid
Ik kan wel in het kort beetje vertellen over draken. Ieder mens heeft ook een draak als een gids. Hij kan je ook beschermen, maar heeft niet dezelfde functie als de beschermengel. De draak hoeft niet 24/7 bij je te zijn, maar zodra je behoefte hebt aan healing komt ie wel. Ze worden graag Montey genoemd. Dat betekent (beschermer/guardian) Ze worden zo graag genoemd. De draak kwam naar mij toe toen mijn healerschap omhoog kwam. De 1e ontmoeting was met een eenhoorn en ik zie hem ook tevoorschijn komen als ik met healing actief ga. Hoef aan hem te denken en hij is bij me. Met de draak is het ook zo. Als ik aan hem denk ik zie hem verschijnen. Uiteraard moet ik wel mijn ogen sluiten en ik zie dan draak tevoorschijn komen. Ik vraag ook hulp aan hem als ik behoefte heb om mijn edelstenen op te laden. Nou dan gaat ie zijn vuur blazen op de stenen waar ik om gevraagd heb en als het genoeg opgeladen is vraag ik in gedachten mijn hand dicht te knijpen en dat gebeurt dan ook. Zo weet ik dat het opgeladen is.

Als ik aan de draak/montey denk ik zie altijd zijn drakenoog via mijn 3e oog tevoorschijn komen. Ben verbonden met hem. Er kwam voor hem ook een rode en groene draak, maar die zijn niet gebleven bij me. Deze draak heb ik 2jr geleden ontmoet tijdens mijn uittreding. In ene zag ik hem in mijn huis staan en hij kwam op me af en begon me te likken als een hond en vol enthousiasme. Was zo blij hem te zien zo uit het niets. Hij was een klein/jong draakje en gaf hem knuffel en voelde goed aan. Sindsdien is de draak deel van mijn leven en ben erg blij met hem, maar ook met andere natuurwezens. Er zijn nog veel andere gedaantes en wezens om mij heen, maar denk dat ik hierbij moet laten. Want het is voor velen ongrijpbaar. Ben hier ook niet om iemand om te overtuigen, maar ter info te geven en bevestigen dat ze echt zijn. Ze zijn erg aardig voor me. Als ik me slecht voel openen ze mijn 3e oog en in ene zie ik bomen tevoorschijnkomen en dan een elfje en krijg fijne zuivere beelden door. Zie dan 100en bomen met gezichten met blije gezichten. Ben blij dat ze in mijn leven zijn gekomen

De jonge draak is nu wel groot geworden. Echt een volwassen draak. Heb ook connectie met een witte draak en deze draak maakt gebruik van seleniet energie (god energie staat het voor). Als ik zelf healing neem zie ik 2 draken om mijn bed vliegen en ze spuwen zo hun vuur in mijn chakra's.

Vond het toch wel leuk dit ook te delen.
Wat bijzonder om dit te lezen. Echt een bevestiging voor mij. Ik heb deze ervaring ook gehad. Er verscheen een draken oog voor me en toen was het net als of ik het oog werd en een heel andere wereld mocht betreden. Dit gebeurde een paar keer en toen was het een tijd rustig. Tot er een klein oogje verscheen, ik kreeg er zelfs een naam bij en voelde de verbinding. Een baby draakje!! Deze heeft mij al veel laten zien en mij de mogelijkheid gegeven om spiritueel te groeien. Een maand later verscheen de eenhoorn en die brengt voor mij een verbinding met de witte draak. Een klein elfje heb ik inmiddels ook mogen zien, deze verschuilt zich in een kamerplant. Nog dagelijks gebeuren er bijzondere dingen waar ik erg dankbaar voor ben.
 

Paco soerink

Forum lid
Nieuw lid
Goede avond,

Een elementalen topic. Heel erg leuk om te lezen. meestal hoor ik alleen maar engelen, lichtmeesters en gidsen (ook leuke energieen) maar van de elementalen (feeën, draken en eenhoorns) hoor je niet zoveel keer. Jammer soms maar begrijpelijk. Engelen zijn wereldwijd een geaccepteerd wezen en elfen zijn kapot gemaakt in de geschiedenis vooral door de kerk. Heel jammer. Maar wat ik in me eigen ervaring merk is dat het zachtaardige wezens met een persoonlijkheid zijn. Niet zoals engelen. Ze hebben meer emoties. Ik ben vroeger bang gemaakt door geesten en geestenverhalen en heb er last van gehad voor jaren. Ze kwamen allemaal. Maar op me 17de was alles weer open gegaan en ik had geen enkel negatief verhaal gehoord over de elementalen. Dat heeft denk ik ook wel me beeld vervormd. Ik begon ze pas te zien op me 18de. Daarvoor nooit opgemerkt of gezien. De eerste keer dat ik een elfje zag was zo raar. Ik zat lekker bij het water op een brug en zat daar heerlijk te genieten van de rust en ik merkte iets op. Er zweefde een soort vlieg (op dat moment in me gedachte) maar het vloog heel erg raar. En kon er een lachend figuurtje zien. Het voelde raar want zoiets had ik nog nooit meegemaakt. Maar was heel erg benieuwd en nieuwsgierig. Het vloog weg maar ik ging er bewust en onbewust achter aan. Op een hele ontspannende manier. Langzaam bij het water stopte ik en ik zag een soort van portaal in het water en kon een water kasteel zien. Met leven. Het was een soort van thuiskomen en wou eigenlijk het water ingaan. Heel erg raar. Zelf nu ik erover nadenk. Dacht eerst dat ik een beetje gek werd. Maar ik op het ene moment was het verdwenen en ben ik daarna meer gaan zien van de elementalen. Er was een connectie. Daarna is alles zo gegroeid dat ik verschillende wezens heb gezien. Centaur, elfen in het bos, draken en eenhoorns. Mentaal was het wel ff wennen want ja je gaat niet tegen iemand zeggen van: zie je ook die eenhoorns? Ik heb in die tijd ook contact gemaakt met me luchtfee gids. Een hele wijze elementaal met een luchtige blauwe energie. Ze is er nog steeds maar me contact is veel minder geworden maar af en toe hebben we dan nog ff contact. Ik wil hierin wel weer verder gaan maar eerst was het leven een les en ervaring. Nu is het weer tijd om me belofte waar te maken met de elementalen. Ik heb nog maar een kleine wereld van hun gezien.