GerardVrij

Nieuw lid
Nieuw lid
Dag lotgenoten,

Na het inlezen over het onderwerp ayahuasca voel ik me geneigd omdat te proberen. Vooral omdat ik meer eenheid wil ervaren en niet zo in mn hoofd wil zitten. Aan de andere kant leek het me ook wel gevaarlijk, dus toch maar niet gedaan.

Toen kwam ik via kukuru de shambala druppels tegen en dit leek me wel een mooie tussenoptie. Gelijk gaan googlen en kwam deze ervaring tegen.

Het klinkt wel oprecht, maar tegenwoordig weet je het niet meer. De meeste hspers zijn ook spiritueel en vroeg me af of iemand dit al had geprobeerd en wat jullie ervaringen ermee zijn. Klopt het wat ze zeggen of commerciële kletskoek?
 

zonneschijn

Bekend lid
Forum lid
Hi Gérardvrij,

Op YouTube kijk ik regelmatig naar kukuri. Ik zag ook het filmpje voorbij komen over deze druppels. Ik heb er zelf geen ervaring mee. Het doet mij wel aan cbd olie denken. Het helpt je om dezelfde symptonen te verminderen.

wandelen en veel dingen buiten ondernemen helpt je vaak om minder in je hoofd bezig te zijn omdat je prikkels van buitenaf waarneemt. En je hersenen daar druk mee zijn.

we zitten allemaal wel eens te veel in ons bovenkamer. De kunst is om meervanuit het hart te gaan leven. Altijd makkelijker gezegd als gedaan.

Welkom bij het forum trouwens.

Groet zonneschijn 🌞
 

aprilbloesem

moderator
Medewerker
GerardVrij van harte welkom op het forum, we hebben een voorstel topic en het zou leuk zijn als je wat meer over je zelf verteld.

Wat betreft de druppels waar je het over hebt, kan ik je niets vertellen, heb ik geen ervaring mee.....