Heerda

Bekend lid
Forum lid
Ik heb het boek van Eric Pearl hierover gelezen en ben zeer benieuwd naar ervaringen. Als ervaren Reiki healer hoef ik maar de intentie om energie te ontvangen te bedenken of mijn handen tintelen. Maar of dit reiki energie is of de veel krachtiger energie die Eric Pearl beschrijft weet ik niet. Lijkt heel aantrekkelijk: energie door te geven die je rechtstreeks uit de bron ontvangt.. En zo voelt het ook! Suggestie?
 

Heerda

Bekend lid
Forum lid
Niemand (...) dus ervaring met de energie uit de bron zoals in de boeken en workshops van Eric Pearl beschreven? Ik kwam ermee in aanraking door de boeken over de Akasha kronieken i.c. het Akasha-veld van Ervin László. Ook onbekend? 'Tant pis...'.
 

Hellen79

Bekend lid
Forum lid
Ik ken het boek niet. Akasha wel een beetje. Voor mij is energie universeel en altijd aanwezig, alles is immers energie.

Wanneer ik bezig ben met magnetiseren kan ik energie toevoegen, weghalen en/of transformeren. Net wat er op dat moment nodig is...

Waar zoek je naar, wat is je vraag?
 
U

User_479

Gast
Ik heb het boek hier in de kast staan.
Ik zie het ook als voor iedereen toegankelijke energie, ik zou ook niet weten uit welke bron je het anders haalt? Ik vond het wel een mooi boek.
 

aprilbloesem

Bekend lid
Forum lid
Ik denk begrepen te hebben dat de energie waar we mee werken, energie is die uit de bron komt.......energie die je vanuit jezelf geeft, put je uit en kan je ziek maken....
Ook Reiki energie is energie die dan doorgegeven wordt (vanuit de bron).
We zijn een soort van doorgeef- ontvangluik....
Het boek van Eric Pearl ken ik verder niet.
 

Heerda

Bekend lid
Forum lid
Mijn vraag is hoe en of het verschil is te herkennen tussen Reiki energie en energie uit de bron: energie die je ontvangt door verbinding te maken met het universum. Contact met het universum door gebruik te maken van Leylijnen, snaren en strengen zoals bekend uit de kwantumfysica. Volgens informatie die je ontvangt in workshops zou dit herkenbaar moeten zijn. Zoals ik het nu bekijk en begrijp uit jullie reacties gaat het om dezelfde energie en is dit misschien alleen herkenbaar als versterking of stapeling. Ik hoef deze energie maar in gedachten te nemen en ik voel het krachtig in mijn hele lichaam en kan dit ook overbrengen op anderen.
 
Bovenaan