Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
ik kende ze niet.....wat een mooie stenen zijn dat.
Volgens spiritual garden kan je ze niet met water reinigen.
En ik las ergens anders dit advies: 'Het is beter boji stenen niet met water te reinigen. De stenen kunnen goed opgeladen worden door ze in de ochtend- of namiddag zon of in het volle maanlicht te plaatsen.'
Ik kende ze ook niet. Wel grappig om te lezen dat je liefst altijd een koppel van een mannelijke (met uitsteeksels) en een vrouwelijke (gladde) steen gebruikt. Ook van een dergelijke combinatie had ik nog niet eerder gehoord.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Wat een bijzondere site Gouwepeer. Wel iets om af en toe eens bij te houden.

Dank je wel Muriel. Denk je dat ik ze enkele dagen in zand kan leggen om een beetje te ontladen?
Ik gebruik zelf eigenlijk nooit zout water, maar eigenlijk altijd hematiet en bergkristal om mijn stenen te ont- en op te laden
Ja, ik heb de hematiet en de bergkristal ook gezuiverd. Bijna al mijn stenen liggen nu al bijna twee volle manen in de zon.
Nu vond ik dus ook mijn boji steentjes terug. Ik heb ze ooit aangeschaft toen ik een cursus deed over de chakra's boven mijn hoofd en de chakra's onder mijn voeten. Het eerste chakra onder onze voeten daar waren de boji stenen voor.

Eigenlijk heb ik veel en veel te veel stenen en ik heb er geen eens verstand van. Ik doe maar wat. Oh mooie steen zeg, die wil ik.
en na een poosje is het over en ligt het weer in de kast.
 
Bovenaan