Linniej

Forum lid
Forum lid
In een week tijd heb ik iets mogen ervaren. En of het mijn gids is of de vorig jaar overleden opa van mijn vriend, dat weet ik niet. Ik denk opa..

Het was vorige week donderdag, mijn vrije dag. Ik zat te lezen in mijn hobbykamer en toen ik naar de wc moest (beneden) hoorde ik muziek buiten. Dat kon haast niet want ik had niks aan staan... Loop ik naar buiten, staat de Sonos speaker onder onze veranda aan. Dat terwijl je ermee verbonden moet zijn via telefoon en wifi, én aan moet zetten via de Sonos app. HOE DAN....

Dan was het dinsdag, tijdens mijn werk dat het lied van ‘waarom fluister ik je naam nog’ op de radio kwam tijdens de foute 1500. Dat lied werd afgespeeld tijdens de crematie van de opa van mijn vriend. De tranen liepen over mijn wangen. Zo intens. Terwijl dat lied nooit op de radio komt..

Dinsdagavond, we zitten midden in een verbouwing, zijn we klaar met de vloer open te breken. Ik sta in de deuropening te kijken hoe onze aanbouw in een graftombe is veranderd, komt er een vlinder voorbij vliegen, een vlinder met zwart met rode/oranje vleugels (landkaartje?), en die vliegt van binnen naar buiten. Het einige waar ik aan kon denken is dat opa even kwam kijken, dat was mijn eerste ingeving.

Nu ik dit zo uit typ denk ik echt dat opa het was. Morgen (26-6) zou hij 81 jaar zijn geworden. Een jaar geleden vierden we met z’n allen zijn 80e verjaardag uitbundig, niet wetende dat hij in september zou komen te overlijden.. :(
 

aprilbloesem

Bekend lid
Forum lid
wat een mooie ervaringen - misschien eerst wat vreemd, maar zo mooi nu je je gerealiseerd hebt dat het een boodschap van Opa is..... het maakt het dubbel zo mooi, want dan kunnen jullie morgen extra bewust even aan Opa denken........🌺🌺🌺
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Wat een prachtige ervaringen Linniej. Mijn gevoel zegt ook dat je naar je eerste gevoel mag luisteren en dat dit contacten met opa betroffen. Luister altijd naar je gevoel, je intuïtie. Pas als we het gaan overdenken komen andere antwoorden die niet met je intuïtie hoeven te kloppen, maar eerder beredeneerd zijn. Dit waren wel hele mooie en duidelijke signalen die je als een kadootje altijd bij je mag dragen. Ook heel bijzonder dat juist jij dit mocht ervaren en dat zo vlak voor zijn verjaardag. Dat vertelt mij weer dat jij belangrijk voor hem was. Jijzelf en in combinatie met je vriend.
:(VLN)::Angels:
 

Linniej

Forum lid
Forum lid
Bedankt voor jullie reactie, Pendel en Aprilbloesem! Ik vind dit ook een mooie ervaring en daarom wil ik het ook delen 🥰 Misschien komt het ook doordat mijn vriend heel sceptisch is (met spiritualiteit enzo) en zoiets niet als teken of boodschap ziet.

Morgen gaan we met oma, schoonouders en schoonbroertje uiteten om te proosten op zijn verjaardag. Wie weet schuift opa ook nog aan[5flowerface.gif]
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Dan wens ik jullie een enorm fijn en voldoening gevend en smakelijk samenzijn. Wie weet merk je dan ook nog iets. Kan zelfs in gerechten zijn die gekozen worden.
 
Bovenaan