Ankh

Bekend lid
Forum lid
De laatste weken ben ik mij gaan interesseren voor engelengetallen ook wel meestergetallen genoemd, en hun betekenis. Vooral omdat ik in het dagelijks leven steeds vaker dezelfde getallen tegen kom.

Nu ben ik tijdens mijn zoektocht over de betekenissen op een leuke website terecht gekomen waar de nummers 1 tot en met 999 worden besproken. Het is een enorme hoeveelheid tekst dus ik plaats hier de link. [angel5.gif]

https://marreiki.wordpress.com/2015/02/11/engelen-getallen-doreen-virtue/
 
Laatst bewerkt door een moderator:

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Interessante link, Doreen Virtue heeft al veel geschreven over engelengetallen [toppie] [bedankt.gif]
 

Ankh

Bekend lid
Forum lid
[zon] Persoonlijk kom ik regelmatig vaste combinaties van 3 cijfers tegen. Deze getallen blijven zich in mijn directe omgeving herhalen. Daardoor heb ik het gevoel, dat het engelen getallen kunnen zijn. Mocht jij ook een dergelijke ervaring hebben, dan is het via onderstaande link eenvoudig om de betekenis te achterhalen. De getallen 000, 100 tot en met 999 kunnen op de calculator ingevoerd worden. Vervolgens druk je op enter en de betekenis van het getal wordt onthuld.

Veel plezier!

http://www.orakels.net/numerologie/engelengetallen
 
Laatst bewerkt door een moderator:

wolf robe

Bekend lid
Forum lid
Als je dubbelegetallen in combinatie met elkaar ziet, heeft dat dan nog weer een extra betekenis? De laatste week zie ik er zeer veel, en onlangs een mooie combinatie in mijn auto:
Om 17:17 stond mijn dagteller op 444,4 en de totale km.stand op 190.777
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
17:17: Je hebt hard gewerkt om een positieve houding te bewaren en deze getallenreeks is een teken dat je toegewijde manifestatiewerk vrucht afwerpt. Je voornemen om je alleen op het licht te richten heeft ook helende effecten op andere. De 7: Je bent op de goede weg! ga vooral zo door.

Voor de 444,4 van de dagteller doe ik gemakshalve even naar "444" kijken:
444; Duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je. Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelen rijk, en je bent zelf een engel op aarde. Je hebt niets te vrezen, alles is goed.

Als je met die losse 4 kijkt zie je dat alle 4-en ongeveer dezelfde betekenis hebben:
4: Er zijn engelen bij je. Roep hen aan als je behoefte hebt aan hulp, raad en gevoelens van liefde en geborgenheid.

Houd het maar eens in de gaten of je deze getallen vaker gaat zien. Mogelijk gaan 14:14 en/of 14:41 dan ook nog wel opvallen.
 

wolf robe

Bekend lid
Forum lid
Dank je Peer!
De getallen die nu regelmatig voorbijkomen zijn
11:11
17:17
21:21
22:22
12:22
21:22
444 en/of 4444
555 en/of 5555
666 en/of 6666
777 en/of 7777
En al een dikke 15 jaar komt 1415 regelmatig voorbij. Dit was het telefoonnummer van mijn ex-schoonouders (minus de eerste twee getallen dan, laten we het erop houden dat het hun telefoonnummer was voordat ieder nummer uit 10 getallen moest bestaan, ergens begin jaren 90).
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Probeer de komende tijd eens te onthouden welke gedachtes je had of waar je mee bezig was op het moment dat een bepaalde getal opvalt. Het kan zijn dat de getallen daar op in spelen (bijvoorbeeld meerdere 4-en op het moment dat je je ergens zorgen over maakt of de 7-ens als je je af vraagt of je alles wel goed doet). Ze kunnen soms een bevestiging geven of een hart onder de riem steken wanneer je dat nodig hebt.
 
Bovenaan