flowerPower11

Bekend lid
Forum lid


Nu richten de engelen zich op jouw romantische behoeften en ze helpen je daarbij. Vraag de hulp van de engelen in je liefdesleven en accepteer die hulp ook.

De engelen zeggen tegen je:
Deze kaart betekent dat de engelen hebben opgemerkt dat je geinteresseerd bent in een liefdesavontuur. Zij erkennen het verlangen van je hart naar liefde. Zij hebben je gebeden gehoord en verhoord.

Nu ga je samen met de engelen werken aan het manifesteren van dit liefdesavontuur. Volg de ingevingen die de engelen je toefluisteren en die je voelt. Op die manier zul je de romantiek vinden die je zoekt.

Dit is freaky, voelt iemand iets hierbij voor naar mij toe?
In de zin dat je iets aanvoelt niet dat ik hier verkering zit te zoeken ofzo :lol: :lol:
 

flowerPower11

Bekend lid
Forum lid

Eigen je weer je kinderlijke gevoel voor verwondering en eerbied toe. Zie de wereld als een magische plek.

De engelen zeggen tegen je:
Maak het gevoel voor het magische weer eigen, zoals je dat vroeger als kind had. Herinner jezelf eraan dat magie overal om ons heen is.

Vraag de engelen om hun magische krachten in te zetten, voor grote en voor alledaagse dingen. Op die manier zul je de vreugde en verwondering van het kind uitstralen, dat er op vertrouwt dat er voor hem gezorgd wordt.

Grappig ik mijmerde over De Verwonderingen van al het moois om me heen, kleine dingen, jah, wel materialistisch zoals bloemen en insecten maar ook gedrag in een verfijnde positieve manier. Ik vind de mimic weer erg leuk en bepaalde dingen kan ik terug vinden in mijn hond... daardoor begrijp ik meer dat een hond ook een echt levend wezen is met emoties en een willetje en een karakter , mensen mogen dat meer in acht nemen. Vooral in de voedsel industrie, we over eten en vlees kost veel geld in fok en onderhoud iets wat dus niet een noodzaak is maar economisch weer wel. Grappige he hoe krom de wereld is en wat de weg is. bizar eigenlijk, ik verwonder mij zelf hierover aar niet echt op een positieve manier, daarom zijn de fijne kleine dingen die er wél zijn in mijn leven zo mooi ik putte al die tijd er wél kracht uit iets waar ik nu eigenlijk meer bewust van ben. Hoe ik dit kan interpreteren in de praktijk dat weet ik niet.. maar toch.
De Verwondering kan ik herleiden naar de magische kant van het leven en het is een prachtig iets wat niet eens fictief is.
Ik heb namelijk grote verwondering voor de toevalligheden in mijn dagelijks leven, niet dat er veel synchronie voor komt maar in vlagen wel en ze beginnen mij op te vallen.
'Go with the flow' werkt voor mij beter en niet nadenken maar gewoon op mijn gevoel iets doen komt steeds vaker voor, geen angst maar plezier en gelukkig zijn. Het was al een tijdje zo denk ik maar het valt nu pas op.. misschien ben ik ook daar bewuster van maar hoe ik dit in de praktijk moet doen vat ik nog steeds niet helemaal maar misschien kan ik dat wel nooit bevatten .
 
A

Anonymous

Gast
Ik vroeg waarop ik mocht helen en trok de volgende kaart:Besteed zorgvuldige aandacht aan de boodschappen die je op dit moment van de engelen krijgt. Je hebt om een teken gevraagd en zij hebben dat gegeven. Word je bewust van dit soort tekens en vertrouw ze.

De engelen zeggen tegen je:
Je hebt de hemel om hulp gevraagd. Nu is het aan jou om aandacht te schenken aan het teken dat die hulp aanwezig is.

Deze kaart betekent dat de engelen je aandacht proberen te trekken door tekens. Ze kunnen bijvoorbeeld een vlinder of een vogel vragen om heel dicht bij je te komen vliegen.

Of ze kunnen je de drang geven om meerdere keren per dag naar een bepaald liedje te luisteren.
 

Linda

Bekend lid
Forum lid


Vrees niet, beminde! Je gebeden zijn gehoord en verhoord.

De engelen zeggen tegen je:
Al je gebeden worden altijd verhoord. Soms heb je het gevoel dat dat niet zo is, omdat het antwoord komt op een manier die je niet verwachtte.

Soms heb je ineens, intuitief, een idee en doet er zich plotseling een nieuwe gelegenheid voor. De engelen beantwoorden je gebeden, vaak door je een idee te geven, of informatie, via hele alledaagse dingen.

Mooie engelen kaart
 

flowerPower11

Bekend lid
Forum lid
r zijn veranderingen gaande in je vriendschappen. Wees liefdevol, maar eerlijk, voor jezelf en voor je vrienden in deze periode. Wees dankbaar voor de helende gaven van een echte vriend of vriendin.

De engelen zeggen tegen je:
Je bent niet alleen van binnen aan het veranderen. Je leven verandert ook aan de buitenkant. Een va nde dingen die aan het veranderen is, is de relatie met je vrienden.

Deze kaart geeft aan dat je klaar bent voor nieuwe vriendschappen met mensen met gelijke interesses en ambities.

Vandaag heb ik vriendschappen getrokken
Maar deze kaart zegt veel meer dan enkel over 1 bepaalde vriendschap.
Ik vind dit best een mooie kaart weer. :wink:
 

Spirita

Bekend lid
Forum lid
De engelen zeggen tegen je:
Een regelmatige dosis plezier kan je helpen om (eerder) je doel te bereiken. De engelen maken jou duidelijk dat speelsheid een fantastische investering is, die meteen vruchten afwerpt.
Als je plezier hebt en lacht ben je ontspannen. En in ontspannen toestand zie je eerder nieuwe ideeen en krijg je energie. En met die energie kun je makkelijker realiseren wat je wilt.
Bovendien schept speelsheid nieuwe kansen en trek je met je stralende persoonlijkheid als vanzelf nieuwe mensen aan
 
Bovenaan