Rosalie81

Forum lid
Forum lid
Al heel wat jaren voel ik iets waarvan ik niet weet wat het is. Het gebeurt meestal als ik me alleen voel.

Ik voel dan een soort tintelingen over mijn hele lijf. Het voelt alsof iemand heel erg van me houdt, echt onvoorwaardelijke liefde. Het is zo veel of intens dat ik er altijd van moet huilen. Omdat het zo veel is.

Weet iemand wat dit is?
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Allereerst welkom bij ons op het forum. Ik hoop dat je hier de informatie vindt die je zoekt en anders krijg je tijdens de discussies in topics beslist meer helderheid. We zijn er voor elkaar :).
Voor ons is het ook fijn als je je even voorstelt in de daarvoor bedoelde topic (Voorstellen op het forum). Je kunt zo veel of zo weinig vertellen over jezelf als je wilt, maar dan hebben we wel een beetje een idee van je motivatie om je bij ons te voegen.

Wat je vraag betreft doet mij dit aan twee dingen denken:
1. Er zijn engelen bij je die jou beschermen.
2. Er is een overmaat aan energie in je lichaam en dat kun je weer in balans brengen als je jezelf aardt/grondt, waardoor de overtollige energie in de aarde kan wegstromen en nieuwe positieve energie weer tot je kan komen.

Het is voor jezelf belangrijk dat er balans is.

:(WELK):
 

nebkI

Forum lid
Forum lid
Wat mooi Rosalie! Dat is iemand die heel veel van jou houdt. Het kan een engel zijn maar ook een geliefde overledene. Als je goed naar je hart luistert weet je op een gegeven moment vast een antwoord op deze vraag. ❤️
 
Bovenaan