Silver

Bekend lid
Forum lid
IK heb altijd geweigerd of flesjes vloeibare zeep te gebruiken, wel is het vaak zoeken om een normaal gezond stukje zeep te vinden.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Ik zag het op de reclame al een paar keer voorbij komen voor zowel shampoo als gezichtsreiniging. En volgens mij zal dat alleen maar meer worden. In google zie ik al diverse winkels waar het gewoon te koop is, maar net die van de reclame kan ik weer niet vinden.

De shampoo heb ik gevonden: Loving Blends solid shampoo bij Etos
De website metolijf.nl is ook een goede website om eens te bekijken. Alles natuurlijk en zonder verdere toevoegingen. Erg uitgebreid voor huid en haar.
 
Laatst bewerkt:

Pendel

moderator
Medewerker
Ik bestel altijd bij happysoaps.com

Weet niet of ik hier reclame mag maken..
Je mag websites benoemen, zolang die maar niet van jezelf zijn waardoor het als reclame voor jezelf kan overkomen. Voor die websites gelden andere regels, zoals onderschrift e.d. of de speciale sectie op het forum daarvoor.
In dit geval wijs je mensen de weg naar websites die dergelijke zepen aanbieden, niks mis mee.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Londen is ook getroffen door de hevige regenval.

 

Pendel

moderator
Medewerker
Ik heb al jaren terug geleerd wat de verstoring van de warme en koude stromingen voor invloed kunnen hebben op het klimaat en dit dan op wereldwijde schaal tot zelfs het opnieuw optreden van ijstijden toe. Ook hier schijnt het kantelpunt nu steeds dichterbij te komen. Als die natuurlijke circulatie gaat stilvallen dan zijn de gevolgen niet te overzien.


Verder las ik in een pop-up gisteren dat zelfs in de maagjes van nog maar net uit het ei gekropen zeeschildpadjes plastic deeltjes zijn ontdekt.
 

Arthur

Bekend lid
Forum lid
Verder las ik in een pop-up gisteren dat zelfs in de maagjes van nog maar net uit het ei gekropen zeeschildpadjes plastic deeltjes zijn ontdekt.
hoewel plastic niet zozeer het klimaatprobleem veroorzaakt, is het wel een zeer ernstig milieu probleem. Het is overigens niet alleen alle plastic afval (verpakkingen, flessen en dergelijke), maar ook zit er plastic in de meeste huidverzorgingsproducten en tandpasta! En veel van deze microplastics verdwijnen in het rioolwater.
 

Pendel

moderator
Medewerker
De hoofdpost was belangrijker, maar omdat ik dit ook las wilde ik er niet opnieuw een nieuw topic aan wijden. Ik vond het wel vermeldenswaardig.
 

Pendel

moderator
Medewerker

Pendel

moderator
Medewerker

Ik zie nu wel iets van beweging komen.. Wat mij betreft mag hij gaan rennen maar ok.. dit is iets.
Ja, hij mag zeker gaan rennen om een inhaalslag te maken van wat de bevolking al lang in de smiezen heeft en steeds vaker iets in onderneemt. Weer lopen ze achter de feiten aan. Er is geen tijd meer voor werkgroepje zus en werkgroepje zo. Spijkers met koppen slaan!
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ben vanmorgen naar het bos geweest. Zo fijn even. Als je de natuur dan zo dichtbij meemaakt, dringt het besef zuinig op de natuur te zijn weer extra door, hoewel ik dat altijd wel heb.. Maar als ik er loop voel ik me zo happy.

Vanmiddag heb ik met een aantal vrouwen een bijdrage proberen te leveren aan het milieu en klimaat door ons een perfecte wereld voor te stellen.
We deden het wel allemaal los van elkaar. Maar we stelden ons allemaal in stilte een schone wereld voor, waarin heel goed gezorgd werd voor het milieu en het klimaat. Mijn dochter deed ook mee, en zag hoofdzakelijk de dieren die liefdevol verzorgd werden in een perfecte wereld. Ik zag vooral de natuur waar iedereen ook zeer liefdevol voor zorgde en in wandelde.
En anderen zagen weer iets anders. We openden ons hart en zagen voor ons hoe alles wat we graag zouden willen er gewoon was.
Toen we onze ogen openden zagen we uiteraard dat we gewoon nog hier zijn, maar het was voor mij, en ook voor een andere dame alsof we gewoon door de poort naar iets anders konden stappen. Alsof er in de huizen tegenover me een soort van poort zich openbaarde naar dat wat we zagen in onze voorstelling.
En we voelden ons zo kalm en vredig. Later dronken we in onze tuin koffie, en was er ineens dat blauwe vlindertje dat ik al weken niet gezien heb.
Kwam er een buurvrouw langs met iets lekkers, ze had iets biologisch voor ons, waar ze zich zelf in eerste instantie niet bewust van was. En heb ik van de week een feestje een eindje van huis, niemand wil ooit meefietsen en liever met de auto. Maar nu hadden ze ineens zoiets we fietsen met je mee en laten de auto staan want dat is beter voor het milieu. En het aparte is ook dat we een barbecue hebben, en er heel veel vleeseters zijn, mensen die bergen vlees kunnen eten. En ineens uit het niets is er besloten dat het deze keer Vegan is.


Ik ben er van overtuigd dat als we ons maar zoveel mogelijk voor proberen te stellen hoe we het willen en voelen met zoveel mogelijk mensen, we creëren. Al is het elke keer een kleine schakel.