NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Vandaag voor mijn Oma een kaarsje dat ze maar snel beter mag worden weer op krachten mag komen. <3

[kaarsje]

Op de dag dat opa overleed was oma s'morgens gevallen en heeft het een tijdje geduurd voordat iemand haar had gevonden :( Ze is toen naar het ziekenhuis gegaan en toen bleek het mee te vallen maar omdat plotseling vallen ook een symptoom van corona was is ze een dag later wel getest (ze had lichte koorts). Die test was positief maar omdat haar klachten licht waren en omdat ze goed herstelde, is ze 2 dagen later naar huis gestuurd. De dokter was het daar niet mee eens en hetzelfde was al eens met opa gebeurd (mijn vader kon hem toen een dag later weer naar het ziekenhuis brengen), dus mijn vader heeft toen met de dokter moeten regelen dat ze naar een zorg hotel kon (zelf brengen). Daar is ze nu nog steeds en waarschijnlijk moet ze ook de uitvaart van haar man missen.

Het is me straks gelukt haar aan de telefoon te krijgen. Qua stem klonk ze al beter dan de zwaar verkouden stem die mijn vader gisteren omschreef. Ze moet wel nog aansterken en dat heeft tijd nodig, zeker na alles van de afgelopen periode. Oma is altijd al erg onzeker geweest, (iets wat ze niet doorgegeven heeft aan haar zonen.) ze is heel zacht maar van de andere kant ook heel sterk want de afgelopen tijd met opa, die steeds meer begon te dementeren, was niet bepaald makkelijk voor haar. Via meditaties probeer ik veel licht, kracht en positiviteit te sturen en ik vraag mijn gidsen, de engelen en opa om hulp. Ik denk dat opa zo ver hij dat na pas overgegaan te zijn al kan, oma steunt. [angel5.gif

Alle kaarsjes helpen en ik denk zeker dat oma er wel een paar kan gebruiken, dat ze niet opgeeft en dat we over een tijdje als alles weer een beetje normaal is weer gezellig op de koffie kunnen komen en mooie herinneringen van opa kunnen delen.:Star:
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ook van mij een kaarsje voor je oma NicoleBonnie. Vaak is het voor de achterblijvers zo heftig als iemand wegvalt. En ik zal ook vanavond voor het slapen gaan licht naar haar sturen. In deze tijd is het nog moeilijker dan het al is.

Kaarsje en een bos bloemen.

1587235065442.png
1587234817613.png


en ook voor jou :(blm):
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Veel kracht en liefde Nicole Bonnie.
Lief dat je haar zo steunt, dat zal haar ongetwijfeld goed doen.
Ik denk aan jullie.

1587238326597.png
 

Flower1986

Bekend lid
Forum lid
Het is een beetje laat maar ook van mij nog een kaarsje voor je oma [kaarsje]. Hoe gaat het nu met haar?
 
Bovenaan