• Zojuist zijn het Gouwepeer Forum en Masterforum gefuseerd tot 1 forum. Ook accounts van leden die op beide fora actief waren zijn samengevoegd tot 1 account. Momenteel staan er nog een hoop onderwerpen door elkaar en zal er nog veel werk zijn om alles weer netjes op orde te zetten en kan het zijn dat bepaalde functies nog niet actief zijn. Hier word dus de komende tijd aan gewerkt. Ook zit er nog een verhuizing aan te komen naar een andere server. Tijdens die verhuizing zal het forum tijdelijk offline zijn.

    Inmiddels is het spirituele forum overgezet naar spiritueelforum.nl, waar met de vertrouwde gebruikersnaam en wachtwoord ingelogd kan worden. Het forum is een verse installatie met de geïmporteerde gegevens van hier. Het zal dus nog wat kaal ogen, maar daar word nog aan gewerkt. Het forum is vanaf nu wel gewoon toegankelijk.
Hij wordt de eerste 18 jaar van zijn leven als achterlijk gezien, omdat hij niet kan praten. En zo wordt hij ook behandeld. Hij wordt bij de kinderopvang op de gang gezet, in een ziekenhuis willen ze hem morfine toedienen omdat hij toch niet zoveel waard is en in zijn bijzijn wordt tegen zijn ouders gezegd dat het een straf is om een zoon als hem te hebben. Wanneer Niek zich met behulp van een in Amerika ontwikkelde techniek verstaanbaar weet te maken, blijkt hij echter zeer intelligent te zijn en een rijke, innerlijke wereld te hebben.Niek heeft niet alleen een rijk innerlijk gemoedsleven, hij wil andere mensen helpen met hun spirituele vragen. Niek schrijft nieuwsbrieven, een boek en hij geeft lezingen. Aangetrokken tot het wonder bezoeken steeds meer mensen zijn bijeenkomsten en lezen zijn nieuwsbrieven. Zijn ouders, die liefdevol voor hem zorgen, staan versteld. Maar ze zijn ook verdeeld over de tumultueuze ontwikkelingen rond hun zoon. De vader van Niek heeft twijfels. Hij heeft de nieuwe communicatietechniek niet nodig omdat hij precies weet wat Niek hem wil zeggen. Daarnaast wil hij niet dat het huis een bedevaartsplaats wordt.Op filmmaker Rishi Chamman heeft Niek grote indruk gemaakt: “Niek heeft van zijn beperking zijn kracht gemaakt. Die jarenlange stilte heeft iets opgeleverd. Hij kijkt anders. Hij zegt ‘Kijk met de ogen van je hart’. Het is een intuïtieve manier van kijken. Alle etiketten vallen weg.”

deze link kan je de docu bekijken :

een-dansend-hart.html


---------------------
 

hans

Bekend lid
Nieuw lid
Ja zeker bijzonder , en ik vind het goed dat deze documentaire aantoont dat er een volwaardig bewust en intelligent leven in zit . dat de geest en ziel niet of geen beperking heeft . wij beoordelen te vaak naar wat we zie aan buitenkant .

En ik vind het mooi dat mensen uitvinden om deze mensen te leren typen , door aan te voelen hoe hun spieren werken
 
V

Verwijderd 140923

Gast
Ooit had ik ooit eens een Amerikaanse kleuter bij Oprah gezien.
Zelfde laken en pak.
Ernstiger nog, tot ze hem leerde communiceren, toen bleek hij een directe lijn met God te hebben en dicteerde de prachtigste gedichten.