gouwepeer

Admin
Medewerker
Afgelopen weekend heb ik de AVR-X250BT van mijn vriendin vervangen door de #Denon AVR-X1600H. Ondanks de kleine optische verschillen en dezelfde hoogte zijn beide modellen toch wel totaal verschillend. Het vermogen van de AVR-X1600H bedraagt 80 watt per kanaal (gemeten bij stereo weergave over de volle frequentiebereik van 20 hz tot 20 khz met 0,08% Totaal harmonische vervorming) wat overeen komt met 145 watt volgens de minder strenge norm (1 kanaal in gebruik, frequentie van 1khz en met 1% Totaal harmonische vervorming) en heeft een mooiere en vollere klank.
Met de 7.2 optie (2 subwoofer uitgangen) ondersteund deze receiver ook Dolby #Atmos, waardoor naast stereo, midden en achter speakers ook geluid uit de hoogte kan komen. Verder heeft de receiver netwerk verbinding (zowel bekabeld als draadloos) waardoor firmware updates kunnen worden gedownload, een app kan worden gebruikt en #internetradio, streamen over het eigen netwerk en HEOS tot de mogelijkheden bestaan.
Op deze receiver is de Polk TL1600 aangesloten (5.1 speakerset) en zal voor de Atmos kanalen de Onkyo SKH-410-B aangesloten gaan worden.
Meer over deze receiver: Tweakers | denon.com | web-handleiding
 
Laatst bewerkt: