bigbangevolution

Nieuw lid
Forum lid
<SIZE size="150]size=150]De ware aard van de zwaartekracht.[/size]</SIZE>

Ik heb ongebruikelijke ideeën. Zwaarte kracht is moeilijk te unificeren en past niet in het standaard model. Gravitonen zijn nog niet gevonden. De zwaartekracht past niet bij de kwantum mechanica. 95 % van het heelal ?? Donkere materie ?? De relevante theorieën zijn tamelijk incompleet. Het is tijd voor iets totaal anders.color=#FF0000] Een spiritueel weefsel verdeeld over het gehele heelal als drager van de zwaartekracht en de atoom verstrengeling ( E.P.R.) op kwantum niveau en natuurlijk spiritualiteit.

De ware aard van de zwaartekracht is dat deze de macro vormgever vormt van de structuur van het heelal , welke inmiddels onvoorstelbaar groot geworden is na het zeer compacte begin van de Big Bang start. De zwaartekracht krijgt zijn expressie door vervorming van de ruimte middels het ruimte – tijd continuüm.

Deze neiging om de ruimte te vervormen en kleiner te maken geeft de Spirit de gelegenheid om zijn op organisatorische groei gerichte drang te verwezenlijken. De zwaartekracht past heel lastig in het standaard model en laat zich ook heel lastig koppelen aan de kwantum mechanica.

Het is een buitenbeentje tussen de 5 bekende natuurkrachten te weten ; zwaartekracht ( macro vormgever ) / sterke kernkracht / zwakke kernkracht en elektro magnetische kracht ( allen 3 micro moleculair gericht ) en de anti zwaartekracht ( macro vormgever ). Dat zijn er 5 in plaats van 4. Opmerkelijk maar het is echt zo. Verder op de verklaring hiervan.

De zwaarte kracht is macro vormgever middels een spiritueel weefsel / fluïdum . Dat klinkt zweverig en niet wetenschappelijk. Toch zijn er goede redenen om deze hypothese te omarmen. De zwaartekracht wordt de moeilijkst te verklaren kracht in ons universum genoemd . Het past niet in het standaard model en niet in de kwantum mechanische beschrijving van onze moleculaire wereld.

De gravitonen als krachtdrager ( boson ) zijn nog nooit aangetoond in deeltjes proeven. Newton beschrijft de kracht klassiek mechanisch als een kracht op afstand. Terwijl Einstein de zwaartekracht in een kader van ruimte - tijd plaatst, met licht voorzien van een constante snelheid als waarnemer ; benodigd om het heelal te kunnen waarnemen.

De waarnemer / Spirit veroorzaakt relativiteit door zijn waarneming. Terwijl de zelfde waarnemer een golf – deeltje dualiteit verstoord met zijn een waarneming. Deze waarnemer / Spirit is deel van de systemen in het macro en micro universum. Onze reductionische grondslag van onze wetenschapsbeoefening heeft al veel succes en kennis opgeleverd over de structuur van het heelal en het ontstaan van levensvormen op onze aarde.

De kosmologie / astrofysica heeft desondanks levensgrote problemen op te lossen. De zwaarte kracht is niet inpasbaar in het standaard model en de kwantummechanica en wordt dus nog steeds niet goed begrepen. De feiten als 95 % van gehele heelal is een groot vraag teken. Deze 95 % wordt ingevuld met het onbegrepen niet detecteerbare donkere materie en donkere energie. Dat dwingt tot bescheidenheid en out of de box denken.

De zwaartekracht als macro vormgever middels spiritueel weefsel / fluïdum ( organisch web ) is een poging om een dragende verbinding te creëren tussen macro wereld van grotere moleculaire vormen / stelsels / objecten en de micro wereld op atomair Kwantum niveau ( cocon als info/ geheugen drager ).

Deze spirituele koppeling micro / cocon en macro / spiritueel weefsel is tevens een passend denkkader voor de onvoorstelbare verstrengeling van atomaire deeltje op grote afstand van elkaar ( E.P.R. experiment atomaire verstrengeling ) . Verlinden zijn informatie heelal is een uitdagende metafoor.

De zwaartekracht is uitvoerder van de specifieke opdracht om organische groei van materie structuren mogelijk te maken . de zwaartekracht is gericht op het kleiner maken van de ruimte . Dit kleiner maken van de ruimte verhoogt de kans aanzienlijk om te komen tot grotere complexe organisatie structuren ( tegenkracht wet van de toenemende entropie ).

De zwaartekracht manifesteert zich in een color=#FF0000]gravitioneel spiritueel veld welke het gehele heelal omspant. Concentraties van materie en dus ook het spiritueel omhulsel / weefsel verdichten de ruimte gefaciliteerd door de zwaartekracht. Het worden punten / coördinaten in de ruimte / op het spiritueel weefsel.

Een goede persoonlijke concentratie bij boogschieten bv verhoogt het succes op een voltreffer aanzienlijk. Dit als voorbeeld van de verwevenheid met het spiritueel weefsel met de alledaagsheid van ons leven. Het spiritueel weefsel is op kwantum / atomair / heelal breed en ook in onze directe leefomgeving aanwezig. Overal dus heeft het spiritueel weefsel zijn op voor uitgang gerichte ( evolutie ) invloed tot verbetering van samenwerking en organisatie in het heelal.

Des te groter de Spirit concentratie , des te groter de zwaartekracht begeleiding. Des te groter de kans op de juiste plek. Een zwart gat is de ultieme concentratie drager en als zodanig het ultieme fundament als middelpunt van een melkwegstelsel.

meer info op www.bigbangevolution.com</URL>
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Dat is een interessant stuk tekst, ik ga hier in 1 van de komende dagen uitgebreider op in.
Zwaartekracht is inderdaad nog steeds een niet geheel begrepen kracht. Wetenschappers spreken vaker over een ruimte/tijdkromming waarbij alles een geodeet volgt. Een rechte lijn is voor de reiziger namelijk anders dan voor de waarnemer op afstand.
Het feit dat de relativiteit en de kwantummechanica niet volledig op elkaar aansluiten lijkt mij vermoedelijk te komen doordat we nog niet alle dimensies hebben ontdekt.

Een verdere reactie volgt nog ;)
 
Bovenaan