Anna Oyca

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
De 40 lagen van de ziel ontsluierd

Medium, Lichtwerker en paranormaal therapeut ir Annemiek Douw ontdekte een aantal jaren geleden dat ze veel verder dan voorheen van haar behandeltafel afstond als ze mensen behandelde. Hierdoor merkte ze dat zij zich tijdens een lang ziekbed zodanig ontwikkeld had, dat ze kon werken en waarnemen buiten de tot dan toe bekende zeven auralagen. Ze onderscheidde 21 auralagen, benoemde welke processen zich erin voordeden en bracht dit alles in kaart in haar eerste boek De ziel in het licht van haar hogere auralagen.

Naarmate haar eigen ontwikkeling zich voortzette, ging ze in nog hogere lagen werken en creëerde – wederom terzijde gestaan door haar gidsen, de gidsen van cliënten, hun overleden dierbaren, (aarts)engelen en allerlei andere lichtwezens – een geheel eigen werkwijze binnen het spirituele opereren. De door haar opgedane ervaring en kennis deelt ze graag met anderen.

Daarom brengt Annemiek in het baanbrekende boek De veertig lagen van de ziel ontsluierd de lagen 22 tot en met 40 in beeld. Cases uit haar eigen praktijk worden hierin afgewisseld met persoonlijke verhalen van haarzelf. Auralaag 22 tot en met 40 werpen hierbij een nieuw licht op levensthema’s, menselijke problemen, ziektes en aandoeningen waarbij onderwerpen aan bod komen als levensdoelen, diverse soorten zielsafspraken (waaronder die met dieren), tegenwerkende donkere krachten, er heel alleen voor staan, de aantrekkingskracht van zielengroepsleden en onze verbindingen met andere, buitenaardse bestaansvormen.


Dit boek laat zien hoe iedere ziel zijn eigen levenspad kiest en hoe alle zielen tegelijkertijd met elkaar verbonden zijn. Het toont ook hoe wij allen bij kunnen dragen aan het grotere geheel door eerst onze eigen pijnlijke stukken te helen. Dat kan al door simpelweg te lezen over de auralagen. Je kunt daarbij resoneren met de energie van de lagen en daardoor komen de daarin eventueel aanwezige blokkades in beweging. Zo kunnen zij oplossen.

 
Laatst bewerkt door een moderator:

Silver

Bekend lid
Forum lid
Dit lijkt me een mooi boek. Ik ga d'r eens naar op zoek. Vooral dat item over het allemaal alleen moeten doen, ben ik heel benieuwd naar
Op dit moment ben ik zojuist opnieuw begonnen met een cursus die ik nog in huis heb van Ruth White over de zes chakra's onder de voet en de zes chakra's boven mij hoofd, dus ik heb wel een beetje notie van de lagen buiten mij.

Kortom Anna, ik ga eens kijken of ik dat boek kan vinden.
 
U

User_479

Gast
Heeft iemand dit boek gelezen?
Ik had vandaag haar eerste boek uit de bibliotheek en ik vond er best veel bruikbare dingen in. Ik denk erover om die tweede als ze hem niet in de bibliotheek hebben aan te schaffen. Zal eerst eens spieken op Marktplaats.
 
Bovenaan