Cherry88

Bekend lid
Forum lid
Hi allemaal!

Zoals sommigen al weten run ik sinds kort mijn eigen bedrijfje gemsandmagic.nl .
Dit is geboren vanuit mijn liefde voor edelstenen/mineralen en andere spirituele artikelen, zoals bijvoorbeeld tarot en orakelkaarten die net even wat anders dan anders zijn en van over heel de wereld komen. Zo ben ik op dit moment de enige verkoper in NL (en omstreken) die The Moondeck verkoopt, een prachtige set orakelkaarten, echt een paradepaardje voor mij!

Tevens wil ik ook dit weer in een nieuw jasje gaan steken. Meer gaan doen met cursussen/workshops, meer kennis delen, nog meer gaan werken met energie (en dan dus met kaarten, pendels, stenen etc).
Ik nodig jullie uit om een kijkje te nemen, wie weet loop je ergens tegen aan, vragen kan natuurlijk ook altijd!

*op het moment is de webshop aan de lege kant ivm een complete leegverkoop rond de feestdagen en nu dus een hoop nieuwe items die nog toegevoegd gaan worden ;) *
 
U

User_479

Gast
Ahh wat gaaf. Ik zie leuke dingen. Vooral een mooi kaartendek die mijn aandacht trekt. Ik heb je tiegevoegd op Instagram. Als je dat goed vindt.
 

Cherry88

Bekend lid
Forum lid
The Moondeck ziet er wel mooi en uitgebreid uit :)
Ja die is ook echt prachtig. Ik was dan ook heel trots dat ik de enige in heel NL (en omstreken haha) ben die dit deck kan/mag verkopen. En stiekem ook best een beetje jammer dat ik er nog maar 1 over heb in de webshop :O Maar goed, sharing is caring, ik gun iedereen die prachtige wondertjes van de wereld :)
 

Cherry88

Bekend lid
Forum lid
Wat is het verschil tussen de moondeck veiling en the moondeck?
Geen verschil ;) Via een veiling op instagram heb ik 1 moondeck geveild. Deze staat nu beschikbaar voor de winnaar om te bestellen met een actiecode. Vandaar de aangepaste prijs.
Echter bij dit Moondeck zijn de verzendkosten niet inclusief en gaat het puur en alleen om het moon deck zelf.
Bij de "normale" bestelling kun je de code THEMOONDECK ingeven, wat recht geeft op gratis verzendkosten en 2 extra AAA kwaliteit edelstenen die intuïtief worden uitgezocht om je nog beter te kunnen ondersteunen wanneer je met het kaartendeck werkt :)
 

Cherry88

Bekend lid
Forum lid
Gaat er ook nog een Nederlandstalige versie van uitkomen Cherry88 ?
Nee dat helaas niet :( Dit deck is gemaakt in Amerika en volledig in het Engels. Zij hebben verder ook geen ambitie om hetzelfde uit te brengen maar in meerdere talen en het zou ook niet fijn zijn als iemand anders hier in NL er met hun complete concept vandoor zou gaan door hetzelfde na te maken. Het is gelukkig wel eenvoudig Engels. Bijna alle kaarten spreken eigenlijk gelijk al voor zich, zodat je ook de verdere instructies niet eens nodig hebt om te begrijpen waar de kaart voor staat. Wil je toch wat meer verdieping dan kun je dit alsnog vinden in het instructie boekje, op een begrijpelijke manier, waar ook tips en trucs in staan om álles uit het deck te halen :)
 
Bovenaan