gouwepeer

Admin
Medewerker
Sinds gisteren heb ik de Beoplay EX draadloze oordopjes van B&O. De reden waarom ik deze heb gekozen is de IP waarde (IP57 stof en dompeldicht) en de mogelijkheid voor multipairing (te verbinden met 8 apparaten waarbij met 2 tegelijkertijd verbinding kan worden gemaakt).

BeoplayEX.jpg


Na het uitpakken heb ik eerst de app gedownload, de oordopjes gekoppeld en de update gedownload. Het downloaden/installeren van die update ging wel enorm traag (ruim een half uur). Daarna kwam het moment om de dopjes uit te proberen.
Via de app is het mogelijk om een aantal instellingen te regelen, waaronder noise cancellation. Die noise cancellation vind ik persoonlijk tegen vallen, maar in een klein oordopje zal dat lastiger zijn dan in een over ear hoofdtelefoon.

Via de app is het mogelijk om #internetradio te luisteren. Via de touch controls (het is even wennen) is alles eenvoudig te bedienen. Het geluid is dik in orde, zelfs op hoog volume. Alles is mooi in balans (geen overheersende bass) en mooi helder. Telefoongesprekken klinken ook mooi zuiver.

Wel heb ik de dopjes vandaag (de eerste dag) een paar keer uitgedaan. Persoonlijk moet ik er toch aan wennen dat ze in mijn oren zitten. In het doosje laden ze dan ook gelijk weer bij.

Specificaties | handleiding | productpagina
 
Laatst bewerkt: