Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Nee hoor je verpest niets Gouwepeer. Ik had het wel een beetje verwacht, alleen had ik wel verwacht dat het veel later weer zo terug zou komen, meer in November pas.

Ik las dit zopas. Waarom is er steeds weer een nieuwe epidemie of pandemie. Hoe komt dat?
Dat komt omdat de meeste mensen niet de focus hebben op de oplossing. De meeste mensen zijn gericht op verzet.
Dus het is niet moeilijk om te bedenken dat honderd procent van de populatie tot een pandemie komt. Honderd procent van verzetsgedachten draagt daar aan bij.

De timing klopt wel precies met de astrologie. Onderstaande komt uit een post van mij van juni.

In de astrologie zie ik wel dat het zich vanaf nu weer gaat toenemen. Maar waarschijnlijk pas rond september goed zichtbaar / voelbaar wordt. Zo hefting als het in jan - april was, dat wordt het niet meer. De planeten komen niet meer zo dicht bij elkaar als toen. Maar de druk neemt wel weer toe.

Pluto en Saturnus bewegen alweer richting elkaar nu, nu nog op 6 graden afstand, over een maand 5 graden afstand. Hoe dichter bij elkaar hoe groter de invloed. Pluto en Saturnus wijzen hier vooral naar een transformatie / dood van het systeem / overheid / traditie. Maar het virus hangt met deze stand samen. Die zorgt ervoor dat die transformatie gaande is.

Half aug 4 graden afstand.
Begin sept 3 graden afstand
Vanaf 4 oktober weer verwijderen en de druk op het systeem wordt minder.

Jupiter staat nu bovenop Pluto, 0 graden = versnelling
Maar verwijderd zich vanaf nu weer, versnelling neemt vanaf nu af
Okt weer richting versnelling 5 graden afstand, versnelling komt weer op gang
Eind okt 3 graden afstand
Begin nov 1 graad afstand
12 nov Jupiter en Pluto conjunct, 0 graden afstand = volle versnelling.
Hierna weer afname

Ik denk dat wat jij hebt doorgekregen overeenkomt met wat ik in de sterren zie. Het lijkt alsof de druk op het systeem (in april jan - april waren dat de maatregelen die voor druk zorgden) toeneemt vanaf september en voluit in oktober. En dat de kracht van het virus / de dood het grootst is in begin november.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ook daarom vind ik het zo mooi wat je doet Rainbow. Voor ons allemaal. Want als je geïnteresseerd bent in deze informatie dan kun je je ook alvast mentaal er een beetje op voorbereiden. Al is alles vanuit een vrijblijvendheid, ik hoop dat je dit lang blijft doen en ons steeds meer wegwijs maakt.

:(HRTS):
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
De timing klopt wel precies met de astrologie. Onderstaande komt uit een post van mij van juni.


Ik heb ook heel sterk het idee dat er in November iets heftigs gebreurt qua op het randje of overlijden in mijn eigen omgeving. Dit heb ik al een half jaar.
Nu ligt er wel een iemand terminaal , dat wist ik een half jaar terug nog niet, die misschien November nog haalt, maar het kan ook iets anders zijn. Ik wacht het af.
 

zonneschijn

Bekend lid
Forum lid
Op de school van mijn dochter is er een docent besmet. Dus zo verspreid het zich natuurlijk snel, ze kan al heel wat kinderen besmet hebben die het mee naar huis nemen.

Ik voel me gelukkig al beter. De benen wilden weer de trap af vanmorgen. Dat is de pest, ik heb heel vaak dat soort klachten moe ,zere benen, ik verwacht als ik Corona krijg dat ik misschien geen eens verkouden en dergelijke zal zijn , maar dat ik eerder een versterking krijg van wat ik al heb. Als ik bijvoorbeeld een ontsteking of infectie heb loopt dat wel los, maar kan ik wel aan de beademing raken doordat het een ziekte crisis uitlokt.
Dus ik zal op heel andere dingen moeten letten ook.
Beterschap ! 🌼
 

zonneschijn

Bekend lid
Forum lid
verward..... onrustig ( daar weet Rainbow vast meer van ;) ... ) .... veel spirituele inzichten, verwarrende momenten en gedachten en de corona gedoe pakt me ff flink (ik heb totaal geen geduld naar sommige mensen en ''domme doos'', heb ik respectloos vaak in mijn gedachten - niet netjes).
En ondertussen voel ik me moe, slap, doen al mijn ledematen zeer, ben ik verkouden en snotterig- geen koorts of zo.....Ziek maar niet ziek genoeg om de hele dag op bed te moeten blijven liggen..... oftewel, schiet mij maar ff lek.
Het breid zich ook razendsnel om zich heen momenteel ( is misschien wel niet zo, maar zo voel/ervaar ik het)..... dat is ook best eng en maakt alles extra kwetsbaar.
Ik hoop dat het mee zal vallen met de besmettingen op je werk......
Beterschap ! 🍀🌼
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik heb ook heel sterk het idee dat er in November iets heftigs gebreurt qua op het randje of overlijden in mijn eigen omgeving. Dit heb ik al een half jaar.
Nu ligt er wel een iemand terminaal , dat wist ik een half jaar terug nog niet, die misschien November nog haalt, maar het kan ook iets anders zijn. Ik wacht het af.

Hoop niet dat je gelijk hebt maar je gevoel is je gevoel wat dat betreft.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Het wordt weer thuiswerken voor een heleboel mensen vanaf dinsdag 18:00 uur en het sociale leven gaat weer op de schop.

Ik hoop serieus dat mensen geleerd hebben van de verslapping en het hoe dan ook nu wel volhouden om het virus sneller de kop in te kunnen drukken.
Ik snap zelf ook dat regionale oplossingen onvoldoende helpen, want wie wil verplaatst zich dan gewoon naar een andere regio voor wat die persoon nodig heeft. Dan lost het nog niets op.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Nu maar hopen dat een lock-down niet nodig zal zijn, maar ik vrees het ergste voor over een paar weken.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik hoop serieus dat mensen geleerd hebben van de verslapping en het hoe dan ook nu wel volhouden om het virus sneller de kop in te kunnen drukken.

Ik denk het niet. Dit is over het algemeen niet hoe mensen leren, dat hen door anderen verteld wordt wat ze moeten doen omdat zij zeggen dat er risico's zijn. Mensen leren door zelf te ondervinden. Lastige situatie voor de overheid.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik vond eerlijk gezegd dat het dit keer duidelijker gebracht werd. Het wees in feite mensen erop hoe het de afgelopen tijd is gegaan en wat nu het gevolg daarvan is. Dat is toch iets wat de mensen zelf ook hebben ondervonden. Voor mij voelde het meer als een: "Hey, heb jij ook gemerkt dat hoe het tot nu toe ging niet heeft geholpen?" Dat voelt voor mij toch meer als een conclusie en ik zal niet de enige zijn die tot die conclusie komt.

Toch, wat ik in het nieuws zag over bijvoorbeeld Duitsland vond ik ook goed. En daar zijn ze zelfs veel strenger dan bij ons en dat werd ook duidelijk aangehaald. In Duitsland zijn beduidend minder besmettingen en als het de 50 per 100.000 overschrijdt worden er zelfs veel strengere maatregelen genomen dan bij ons. De mooiste tegenstelling vond ik de zwaarst besmette stad die de koopzondag had opgeheven terwijl in Amsterdam de mensen en masse door de straten liepen terwijl wij een dubbel aantal besmettingen hebben in die stad. Dat zou toch ogen moeten openen?
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik hoor om me heen juist veel van mensen dat ze het allemaal vaag vinden. Je ziet nieuws voorbij komen, maar als je zelf geen corona kent bij een bekende , leeft het voor sommigen niet. Soms pas als het er is. Ook testen lijken minder te kloppen. Wat mensen ook weer tegendraadser maakt.
Ik sta er ook anders in, het is nog net zo gevaarlijk voor me als eerder, toch werk ik nog, eerder werkte ik thuis, en waren de cijfers beter hier.
Nu ben ik gewoon nog op de werkvloer. Waarom? Geen idee.... misschien omdat ik ook verslap.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Dan ben ik toch anders. Ik woon op dit moment in de veiligste provincie, heb nog niemand in mijn omgeving of in de familie meegemaakt die het heeft of heeft gehad (ja, één keer er over gehoord van een mevrouw in de supermarkt dat haar vriend eraan was overleden) en toch blijf ik voorzichtig omdat wat er (nog) niet is ook hier kan komen. Bewust blijven en gewoon de regels aanhouden is volgens mij nog steeds de beste manier om het virus uit te roeien. Ik verslap nog steeds niet en ben dit ook niet van plan tot het sein veilig wordt gegeven.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ben er ook van overtuigd dat het kan komen, en ben ook voorzichtig, ik lap de regels niet aan mijn laars. Maar ik kan me goed voorstellen dat het bij anderen anders voelt of gaat of werkt, en niet eens altijd bewust. Ik heb zelf niet eens zo zeer de keuze gemaakt van ik blijf nu werken, ik besefte me ineens, hey de vorige keer was corona hier minder, en was ik al thuis, en nu niet , en ik had dat niet eens zo door.
Ik denk dat ook voor mensen die verslappen er tal van redenen zijn waarom dat zo gaat. . De een houdt zich makkelijk aan de regels, de ander onthoudt al minder veel. Ik vergeet ook weleens handschoenen in een drukke dienst, als ik al de hele dag in touw ben. In een ziekenhuis is dat gewoner. Als ik thuis een boodschap nodig had plande ik dat, in alle rust, op mijn werk moet ik soms zes keer in kort tijdsbestek naar een supermarkt voor mensen en met mensen, die ik dan ook in gaten moet houden. naast tal van andere dingen , dan gaat het sneller zo, dat je minder nadenkt. Ook al is dat niet goed. Of minder de dreiging voelt door alles wat je in beslag neemt.

Toen ik thuis zat lukte het me beter om me overal aan te houden. Nu ik het weer drukker heb sluipt er sneller iets in. Is er ook minder ruimte in mijn hoofd om te denken of bang te zijn. Ik let wel op uiteraard. En mensen blijven mensen, eerst was ik bang de supermarkt in te gaan. Maar als je er al zestig keer weer goed vanaf komt, doet dat iets , ook al weet je dat het mis kan gaan.

Ik zie bij mezelf echt een verschil, toen ik thuis zat werd ik alleen maar voorzichtiger , en lette als een havik overal op, nu ik me er in begeef, let ik op, maar voelt het minder angstig.
Het voelt anders terwijl ik nog steeds hetzelfde mens ben.
 
Laatst bewerkt:

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik snap dat in een werksituatie het soms anders voelt als wanneer je thuis bent. Ik ben dan wel thuis maar bang ben ik nooit geweest. Eerder gewoon bewust dat ik goed moet opletten en dat zal ik altijd blijven doen. Ik ga geen grens voor mijzelf voorbij in hoe ik er op emotioneel vlak mee omga. Ik ben gewoon strikt voor mijzelf en hou nog steeds overal afstand.

Ik was overigens afgelopen weekend verbaasd dat bij de ALDI die toch veel winkelwagentjes heeft en waarvoor steeds gepleit werd (winkelwagen verplicht en elke klant één staat er nog steeds op duidelijk zichtbare posters) nu ineens weer de rijdende winkelmandjes toegestaan zijn. Ik vroeg hier buiten naar bij een medewerker die daar stond. Hij antwoordde dat die toegestaan waren voor winkels die geen winkelwagens hadden en daarom zijn zij daar nu in meegegaan. Ik opperde dat dit toch de afstand tussen klanten niet verkleinde, waarvoor het ook bedoeld was in dit geval, net als looprichtingen. Hij antwoordde dat iedereen toch langs elkaar heen liep dus dat dat niet uitmaakte. In mijn ogen is dat het paard achter de wagen spannen. Als je een beleid hebt blijf daar dan ook consequent in. Een supermarkt die geen winkelwagens heeft heeft geen andere keuze, dat snap ik. Ik gaf aan steeds een winkelwagen te nemen en geduld te hebben als er iemand voor mij liep en niet langs mensen heen zou gaan. Dan maar iets langer doen over winkelen vond ik en zo handel ik ook. Ik voel mijzelf verplicht mij aan die regels te houden want alleen door het op te volgen, samen met de wagen en handen steeds reinigen, helpt op de langere termijn in mijn overtuiging.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik ben me ook bewust dat ik moet opletten, maar ik ben me ook bewust dat het bij andere invullingen of situaties toch kan veranderen . Ik denk ook dat dat hartstikke menselijk is . Een kennisje lette ook strikt op maar nu is haar hond overleden en er was er nog iets anders wat haar in beslag nam, en was ze niet zo strikt meer. Haar geest vulde zich even met wat anders. En ieder mens is daar anders in.

Toen ik thuis zat was afstand houden zeer makkelijk ik hoefde alleen af en toe naar de supermarkt of maakte een wandeling. Nu is dat anders, en zal ook anders zijn als je bijvoorbeeld mantelzorger bent, of kleine kinderen hebt.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Ik zal heus niet onderkennen dat in dergelijke situaties het soms lastig is en niet elke mantelzorger kan de persoon in kwestie in het eigen gezin opnemen, tenzij ze er al wonen of de mantelzorger bij die persoon. En voor zorgpersoneel in bijvoorbeeld gezinsvervangende tehuizen zal het ook lastig zijn. Juist daar is direct contact gewoon onvermijdelijk net als dat het voor je kennisje best lastig zal zijn geweest wanneer er zo'n behoefte is aan een schouder om even op uit te huilen of gewoon de behoefte even dichtbij iemand te zijn. Dat maakt die hele situatie juist zo kl.....

Gelukkig kan het wel in eigen kring, eigen gezin, maar niet iedereen heeft die. Ik snap het helemaal. En dat maakt voor mij de noodzaak om zelf alles strikt op te blijven volgen alleen maar groter zodat dit zo snel mogelijk achter de rug is.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik zal ook zo strikt mogelijk blijven met de regels . Eerder was ik ook wel strikt in mijn mening over mensen die zich er niet aan hielden en vulde dat in.
Maar ik heb nu voor mezelf geleerd dat ik daar geen oordeel over wil en kan hebben . Want een ieder heeft zo zijn reden, en is niet mij.
Misschien ga ik dan een emotionele grens voorbij, maar het vult me juist meer met liefde.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Kan ik ook inkomen en begrijp ik enerzijds ook. Maar de andere kant is wel dat de gevolgen van het handelen van anderen consequenties voor jou en mij kunnen hebben. Daar ben ik mij ook bewust van zonder dat ik iemand iets wil opleggen of wil beperken in hun eigen vrijheid of er zelfs ook over wil oordelen. Die consequenties gaat het mij om en dus blijf ik gewoon het goede voorbeeld geven zonder er verder mensen op aan te spreken, behalve om uitleg vragen aan de winkelmedewerker als mij iets opvalt. Hun vrijheid en af en toe vergeten en soms logisch gevolg is hun recht, maar mijn gezondheid is het mijne. Het is een samenspel.
 

Muriel

Bekend lid
Forum lid
Ik zorg voor mijn eigen veiligheid door de mensen in mijn naaste omgeving aan te spreken dat ik geen knuffel wil, of afstand. Tuurlijk spreek je aan. Ik gooi mijn gezondheid niet in de waagschaal.. Maar ik heb geen oordeel over het waarom zij die knuffel wel geven. Daar zijn tal van redenen voor. Verslapping kent tig gezichten, en behoeft dan geen invulling van mij , want je kent de ware reden vaak niet. En zo gaat het veel, die jongeren denken dit en die doet dat. Er wordt geoordeeld als ik weet niet wat. Mensen vullen in. Mensen denken steeds te weten hoe een ander denkt en doet en waarom. Of vinden mensen dom omdat ze de gevolgen nog niet zien en er schijnbaar eerst een lock down nodig is , hoor ik ook veel, maar elk mens kijkt en leeft anders en heeft andere beweegredenen.

Ook ben er ook heilig van overtuigd dat ook zij die zich er strikt aan houden in een verslapping kunnen vervallen.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Ik verslap nog steeds niet en ben dit ook niet van plan tot het sein veilig wordt gegeven.
Verslapping kent tig gezichten,
Alleen al het feit dat jullie allebei over verslapping spreken vertelt me iets over jullie veroordeling.
Ik behoor tot de mensen die er soepel mee omgaan. Ik respecteer de mensen waar ik mee om ga. Zijn die zo bang en braaf en gehoorzaam, dan ben ik dat ook. In de supermarkt houd ik me aan de regels, want ik ken die mensen niet en ik wil niemand schofferen, maar voor mijzelf interesseert het me geen fuck en vind ik het volkomen dwaas. In Zweden zijn op dit moment minder zieken als bij ons, er is geen mondkapjes plicht, geen quarantaine plicht en geen anderhalve meter plicht. En niks is er erger dan bij ons.
Volgens mij lijdt op dit moment de hele wereld aan een angstpsychose.
Aan een gewone griep gaan er gewoonlijk meer mensen dood.
Aan kanker gaan er jaarlijks meer mensen dood.
Aan Aids gaan er jaarlijks meer mensen dood.
Aan verkeersongelukken gaan er jaarlijks meer mensen dood.
Aan oorlogen gaan er jaarlijks meer mensen dood.

Pendel het lijkt wel alsof jij denkt dat als je je nu maar aan alle regeltjes houdt, dat je dan veilig bent, maar je kan zo ie zo best Corona krijgen ook al ben je nog zo braaf. Je zult net als ik wel ergere dingen hebben meegemaakt in je leven. En als je eraan dood gaat, dan is het beslist je tijd. of de mijne en dan heb ik een goed leven gehad.
Maar tot zo lang ben ik niet van plan om mee te doen aan deze angstpsychose die door Deep State georkestreerd wordt.
 
Bovenaan