Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Klopt, maar alsof het moest, ik kreeg zojuist telefoon dat de auto klaar is. Nu wacht ik nog op een telefoontje omdat ik wordt opgehaald. Maar ik ben weer in een hoera stemming wat dat betreft.
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Ik mag hem ook weer morgen ophalen. Kosten waren de helft van de schatting :Dance:
Ik trok ook al de hele tijd hele optimistische engelenkaartjes. Ik dacht hoe kan dat nu, maar ik heb mijn bumper niet hoeven maken, krasjes kunnen geen kwaad en ze konden hem er weer in zetten. Een plastic plaat was verbogen en vervangen maar die was niet duur. Een beugel konden ze weer rechttrekken en ze konden me belangrijke informatie vertellen over de auto waarmee ik terugga naar de verkoper.
De schade bij de andere partij, blijkt ook veel genuanceerder te zijn dan eerder gedacht, daar was al iets aan de hand namelijk.
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Gelukkig maar. Jij trok dan engelenkaartjes en ik wordt dan steeds gebombardeerd met dubbele cijfers in de tijd. Keer op keer. Vind het wel grappig eigenlijk, voelt als geruststelling.

Ik hoop niet dat je een nasleep krijgt bij die verkoper.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Hoeveel corona woorden hebben we wel niet inmiddels.
corona-crisis
corona-maatregelen
corona-kapsel
corona.NSB-ers (dat zijn klikkers over mensen die de maatregelen niet exact opvolgen)
corona-kilo's
corona-werkstuk (moet mijn buurmeisje maken)
corona (ic) bedden
Wie weet er nog meer Corona woorden?
 

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Corona als roepnaam
corona-proof
corona-vrijwilliger
corona-sluiting
corona-moe
corona-gekte
corona-angst
 
Laatst bewerkt:

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Vanmiddag was ik echt even boos, merkbaar boos, in de supermarkt. Verkondigde ik onlangs nog dat hier iedereen zoveel rekening met elkaar houdt, dat de supermarkt veel ruimte verschaft en ook dat zij waar mogelijk alle voorzorgmaatregelen nemen (geen muntje in de kar, ontsmettingsmiddelen op diverse plaatsen in en buiten de winkel, brede paden, overduidelijke berichten op opvallende plaatsen, heel duidelijke pijlen op de grond om een looprichting aan te duiden, overal papieren zakken voor producten) en de klanten zelf houden ook, met een glimlach, steeds rekening met elkaar.
Vanmiddag was er een mevrouw, naar ik schat richting of al in de 70, die op haar gemak overal stond te kijken met haar kar overdwars zodat niemand ergens meer bij kon terwijl de paden voldoende breed zijn, maar iedereen wachtte geduldig tot zij klaar was, en vervolgens liep zij steeds tegen de richting in door de paden waardoor mensen soms opzij deinsden, maar zij hield hier geen rekening mee. Er ontstonden zelfs opstoppingen, maar niemand zei iets. Op een bepaald moment kwam ik aan het einde van een gangpad en wilde, zoals de pijlen aangaven, netjes naar links mijn weg vervolgen. En ja hoor, ook hier kon ik niet verder door deze zelfde mevrouw. Ik vond dit zo ongepast dat ik zei: "Mevrouw, er staat heel duidelijk een looprichting aangegeven." Zij keek mij achteloos aan en haalde haar schouders op en liep in dezelfde richting verder. Toen was ik het zat en zei: "Waarom houdt u zich hier niet aan net als iedereen? Dus u heeft er geen moeite mee als ik misschien door u corona krijg?" Ze keek mij vernietigend aan en antwoordde: "Nou, als u dat niet wilt dan moet u maar niet naar de supermarkt gaan!" "Nou ja zeg! Ongehoord!" bracht ik nog uit. Bij de kassa zag ik haar ook bij een kassa even verderop, maar ik merkte dat zij steeds naar mij keek. Ook buiten op de parkeerplaats zag ik haar en zij probeerde met haar blik mij te vermijden. Zij voelde dat ik het zag. Kennelijk had het gesprekje toch meer bij haar losgemaakt.
 
Laatst bewerkt:

Pendel

moderator
Medewerker
Moderator
Forum lid
Mooi artikel. Goed om af en toe weer even bij mijzelf op gewezen te worden. Bewust te blijven en niet teveel aandacht te geven aan die schaduw die alleen maar afleidt, ook al doe ik het in het belang van ieder. En dan denk ik even aan die mevrouw die ik beschreef en de manier waarop ik er zelf mee omging. Ik kan mij beter meer richten op het Licht.
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Nou in deze Coronatijd vliegt het ons allemaal wel eens naar de strot. Er zijn haast geen Corona patiënten meer, maar een huisarts is hier nog steeds niet te spreken. en de loodgieter heeft het hier ook te druk om binnen tien dagen te komen. Je moet wel van zeer goede huize komen om dat allemaal elegant te hanteren.
 
Bovenaan