A

Anonymous

Gast
Nu heb ik alweer een ander medicatie voor mn allergie , vooral stofmijt allergie, en je word er zo moe van, heb mn bloed laten testen ook, en dan die medicijnen verschillende, het helpt maar mondjesmaat :? Ik lijk altijd verkouden, is er een gezond kruit wat de iritatie van mn neus wegneem in kruiden? Het jeukt het prikkel ik nies aldoor, ik word ook zo moe van die bijwerkingen van die medicatie voor mn pollen vooral stofmijtallergie, ik heb een beschermhoes voor mn matras, ben heel schoon, maar ja stof hangt overal, als ik in een winkel kom dan is het niezen,en die neus zo geiriteerd en dan werken die pillen toch ook maar 30%, en heb toch liever een kruid.Is er iemand die iets weet tegen stofallergie een kruid ofzo, niet pillen.
 

Leny

Bekend lid
Forum lid
ik ben bang dat je toch de reguliere medicijnen zal moeten gebruiken,ik gebruik al een jaar suplementen die de mesoloog me voorschrijft,maar af en toe moet ik toch de antihystaminca innemen,waar ik erg suf van wordt..ook mijn luchtwegen/neus is nog steeds geirriteert..daar gebruik ik de puffers niet meer voor,straks even naar de drogist voor neusspray met zeezout..

erg vervelend die allergie-en..ik heb zojuist een staafje wierook gebrand,mijn ogen tranen nu al..
 
A

Anonymous

Gast
Hoi Leni , denk je echt dat ik deze zware alergie pillen moet blijven gebruiken, er moet toch een kruidje zijn ertegen?Ik had eerst arius toen xizal hiepen maar voor 20%. Nu nog zwaardere>> promethazine is tevens ook zeer rustgevend en gelijk voor mn andere klachten , de dokter zij heb je 2 vliegen in 1 klap. dus voor allergie en rust :eek: maar helpt maar voor 60%, en je word er zo moe van.
Mn neus is het ergste doet zo een pijn, ik zou dan weer neusspray moeten halen pff. wil die troep niet in mn lijf, dus probeer ik het met een zoutoplossing eerst.
 
A

Anonymous

Gast
Hoi,

Ik loop hier ooko continue met een verstopte neus. Neusspray word ik helemaal gek van, blijf het een paar uur proeven in mijn mmond. Maar, heb nu een neusspray van Weleda (Gencydo), is gericht op pollen in de lucht, maar helpt bij mij fantastisch. Is op basis van citroensap en extract van de kweepeer. Heb de hele nacht geen verstopte neus. Denk dat het bij mij trouwens te maken heeft met de kat... Maar die gaat toch echt de deur niet uit.
 
A

Anonymous

Gast
Hoi jolanda , ik heb na mn bloedtest voor 100% stofmijtallergie, en diverse pollen.Niet voor katten wel voor honden. Nee zou ik ook nooit doen de kat wegdoen, zielig.Wel goed dat jij iets gevonden hebt tegen je neusklachten.ik dacht zelf een zoutwateroplossing net wat Leni schreef ook.Ik zal een langs tuinen gaan.
 

m!rj@m

Bekend lid
Forum lid
ginko biloba
knoflook
engelwortel
zoethout
glidkruid

Dit zijn kruiden die hooi koorts verminderen.
Even op gezocht in mijn kruiden boek.

Ik moet zeggen dat ik eigenlijk iedere dag knoflook gebruik.
En ik heb inderdaad tegenwoordig weinig last van mijn hooikoorts.
Ik was ook altijd snotterig en aan het niezen.Jeuk ogen vreselijk.
En door het niezen werden mijn longen te veel belast en kreeg ik het ook nog benauwd(ben astma patient.)
 

Leny

Bekend lid
Forum lid
de neusspray van weleda,dat ik daar niet aan gedacht had voor je,ik mag deze nl niet gebruiken ,ik ben allergisch voor citrusvruchten..
 
A

Anonymous

Gast
Mirjam ik heb meer stofmijt-allergie, maar bedankt voor de tips, en Leni ik zal eens kijken voor die spray als ie niet te duur is.Bedankt!
 

m!rj@m

Bekend lid
Forum lid
ah nu ik het goed terug lees zie ik het weer staan.
Maar je hebt het inderdaad voornamelijk over de stofmijt.
 
A

Anonymous

Gast
m!rj@m zei:
ah nu ik het goed terug lees zie ik het weer staan.
Maar je hebt het inderdaad voornamelijk over de stofmijt.
Voornamelijk :wink:
Ik ga toch maar naar de de huisarts straks tis nu wel heel erg , niets helpt sorry mensen, je word er heel moe van de hele dag jeuk aan je neus, pijn en niezen en de iritatie aan die neus,overal waar ik kom herken je mij meteen met zakdoek alsof ik continu verkouden ben :x
 

m!rj@m

Bekend lid
Forum lid
Ik weet wat je bedoeld.
Ik heb het ook heel lang gehad.
Heel vervelend.
Ik reageer nog wel heel sterk op parfum.
 
A

Anonymous

Gast
Wat heeft er voor gezorgd dat je er vanaf bent Mirjam ? Ik heb nu weer neuspray van de huisarts die helpt:) Maar liever neem ik dit niet al die chemische rotzooi, ik heb ffe geen keus .
Ja parfum pfff ffe uittesten vooral winkels ik ken het , en dan maar niezen enz..Mijn bloed is alleen op voedsel ,dieren en pollen en stof gecontroleerd,volgens mij niet op zeep, ik heb het ook met parfum ,spuitbussen net als jij beschreef.
 

m!rj@m

Bekend lid
Forum lid
uhhmm ik wil je de tip wel geven ,maar kopen kan je d'r nietAnja.
Ik was vanaf het moment dat ik zwanger werd van mijn allergieën en astma af.
Na 2 jaar na de bevalling kwam inspannings astma terug en af en toe krijg ik nog een benauwdheids aanval.
Ik heb geen hooikoorts meer wel wat stofallergie en parfum allergie.

Ik spoel iedere dag mijn ogen goed onder de kraan uit zodat al het stof weer er uit gespoeld is.
In een boekenwinkel krijg je nog al wat binnen.
Toendertijd gebruikte ik af en toe allerfree dan was ik even vanaf.
Ik ben wel ooit getest en ik was overal allergisch voor behalve honden en katten.
Ik heb er nooit medicijnen voor gehad.

Allerfree het ook tegen andere allergische reakties zoals huiduitslag door verkeerde voeding.
 
A

Anonymous

Gast
Dat hoor je wel vaker een gebeurtenis en weg is het. Ben wel blij voor je 2 mooie cadeau´s ervoor terug :wink: (1 een dochter en 2 allergie weg)
 
Bovenaan