gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Als het goed is heeft iedereen die zich sinds gisteren avond voor het eerst weer op dit forum aan heeft gemeld 2 meldingen gezien waarmee akkoord moet worden gegaan.
Deze akkoord verklaring heeft te maken met de nieuwe wet AVG die op 25 mei in gaat.
Dit forum voeldoet bij deze aan de nieuwe wet.
 

toska

Bekend lid
Forum lid
Inderdaad 2 keer op accepteer geklikt,ik denk dat vele online gebruikers wel weten dat elke site hun naam en email en ip bij houd? er zijn nu al phisingsmails die verstuurd worden door die AVG wetgeving? Hoe je het draait of keert en wat ze ook nog willen gaan doen en er zal altijd iets zijn dat je gegevens worden door gegeven naar derden toe?
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Phisingmails zijn er in allerlei soorten en maten, o.a. met de naam van de bank of de supermarkt.
De AVG is in het geval van fora voornamelijk een stukje aansprakelijkheid afschuiven.
Het stelt weinig voor maar wettelijk moet het helaas.
 

toska

Bekend lid
Forum lid
Ja helaas gouwepeer moeten we als klein ontschuldige fora, ook die wetgeving naleven.Mijn forum is ook aangepast en zo in orde moeten staan,enkel heb ik een heel pak games er moeten uit gooien, omdat die cookies in dat spel niet mag doorverwijzen naar een andere site toe.
We hebben er meer dan 10.000 gecontroleerd en die zijn goed maar de andere 13.000 hebben we verwijderd dat was geen werk was je dagen lang aan bezig pffffffffffff en nu komen er stilaan html5 spellen, omdat flash in 2020 niet meer word ondersteund.
 
Bovenaan