animallover

Bekend lid
Forum lid
Hallo iedereen.

denk dat ik goed nieuws heb. Deze keer ben ik serieus begonnen met aarden. Het 1e wat ik doe is me concentreren op een kuiltje net boven mijn schaambeen. en dan ga ik een tunneltje in die naar de gat leid in me heup. dan ga ik een kamertje binnen. Dan concentreer ik op mijn buik. ik voel dan hoe mijn buik op en neer gaat. Gisteren bijv. ben ik helemaal naar mijn onderbuik gegaan (vlak boven schaamstreek). Het was lichtblauw en zat vol met verdriet. Ik ging huilen zeg maar. Vandaag gebeurde dat ook. Alleen vandaag voelde ik alle verdriet lijkt het wel opborrelen in mijn lichaam. Dat opborrelen ging door tot mijn borstkas. Denk dat het allemaal goed nieuws is. Maar goed. Van daaruit concentreer ik me op mijn linkerbeen. dan visualiseer ik me dat er een touw vanaf komt en maak ik het vast aan een anker. Hetzelfde geld voor mijn rechterbeen en ook mijn stuitje. Alleen is de touw vanaf mijn stuit verbonden met wortels. Het omgeeft zeg maar de anker en houd het ook stevig beet. Ik weet niet waarom die wortels eruit schieten vanaf het uiteinde van de touw. Maar goed. Vandaag kon ik eindelijk deze 3 ankers de kern van de aarde raken en vasthouden.

Wel vraag ik me af wat er met je stuitchakra gebeurt. En wat het allemaal betekent dat ik verdriet voel opborrelen. Laat ik het dan los? Heelt mijn stuitchakra zich een beetje naarmate ik door ga met de aarde oefening? En wat houd het in dat ik doorkreeg dat mijn onderbuik vlak boven mijn schaamstreek lichtblauw van kleur was en nog steeds is?

Ben wel reuze benieuwd naar reacties.
 
A

Anonymous

Gast
ik weet wel dat als je aard je bewuster in je lijf komt en daarmee ook bewuster wordt van evt pijn en verdriet. Wat ook maar opkomt.. het is goed en huilen is verwerken..

Ik probeer ook veel te aarden momenteel, al gaat dat vaak nog met moeite, ik denk omdat ik het teveel vanuit m'n hoofd doe. wat wel helpt is om er in m'n dagelijkse routine er regelmatig van bewust te zijn.
iedereen heeft z'n eigen manier van visualiseren dus doe het zoals jij denkt dat het goed voelt. Wat ik ook doe is communiceren met de aarde en haar bedanken voor de energie die ik krijg van haar.. ook probeer ik alle sores die ik heb bewust terug te geven aan moeder aarde.. (neemt ze graag op) zo heb ik (als het me goed lukt) een constante flow van energie naar mijn stuitje en weer terug..
ps aarden is een natuurlijk iets..bv een politieagent die niet goed geaard is kan geen adequate beslissingen nemen. Je aandacht richten op je stuitje zorgt ervoor dat je niet teveel in je hoofd zit.
 

animallover

Bekend lid
Forum lid
Hallo Nico.

Dank u voor uw reactie.

Ik ben nog niet toe om die negatieve energie van mij aan moeder aarde te geven en ook niet om energie te ontvangen. Ik heb heel erg veel moeite ermee. Ik ga pas mijn energie aan moeder aarde geven wanneer ik aarde onder de knie heb. Anders wordt ik een stuk ongeduld en ben ik heel erg gefrustreerd omdat ik alles snel wil doen.

Ik geef knuffels en kusjes aan deze moeder aarde. en liefde.
 
A

Anonymous

Gast
Als je aard ontvang je al energie van de aarde.. het is aan jou om je negatieve energie terug te geven aan de aarde of niet.. Ik zit persoonlijk zelf in een turbulente fase van m'n leven en geduld is dan niet iets wat er veel is.. Pijn is iets wat we (zeker ik) van nature liever niet willen voelen waardoor we vaak bijv naar middelen of andere dingen grijpen om troost te vinden... Heb het nu niet gedaan waardoor er afgelopen maand een beerput aan emoties vrij kwam.. volhouden en vertrouwen op mijn gidsen.. dat is wat mij er nu doorheen sleept..
en af en toe in de auto (met de ramen dicht) ongeneerd brullen en vloeken en tieren..lucht op..
Soms denk ik wel eens komt er nog eens een eind aan dit verdriet, maar door het nu maar te doorstaan weet ik dat er na donker vanzelf weer licht komt, want het leven behoort ook fijn te zijn natuurlijk
Ik volg sinds kort een opleiding intiutieve ontwikkeling waarbij je groepsgewijs gaat gronden, wat erg verstevigend werkt. Is een goede manier om te leren met je chacra's te werken..
 

H@ns.

Bekend lid
Forum lid
Hoi animallover.

Ik heb je brieven gelezen en in een van die brieven schreef je dat na dat je vacantie had gehad je borstkas weer open was is dat nog zo?

Je schrijft.

(Dat opborrelen ging door tot mijn borstkas)

Kan dat betekenen dat daar de boel verstopt je chakra niet goed werkt, het gedeelte onder je zonnevlecht lijkt wel goed te werken wat het ankeren en aarden betreft.

Je kan het ook zien als een tuinslang waar waterdruk op staat waar een vernauwing of verstopping op staat, kijk of je maag en hart chakra nog goed werken ?

Groeten Hans.
 

animallover

Bekend lid
Forum lid
Hoi Hans. Mijn hrtchakra is nog steeds open, maar erg weinig.

In mijn hartchakra zit ook heel veel verdriet en angst. ik droom niet voor niks over chestbursters. kijk maar naar de film Alien met sigourney weaver of zo iets.

Hoe bedoelt u met maagchakra? hoe weet ik dat die goed werkt?

Groetjes
 

H@ns.

Bekend lid
Forum lid
Hoi animallover.

Je vraag?

Hoe bedoelt u met maagchakra? hoe weet ik dat die goed werkt?

Ik weet of je het bij je zelf kan voelen, je kan proberen om met je rechterhand er op te leggen bv tussen navel en je schaambeen een beetje op de helft, als je daar iets voelt draaien in je handpalm de draairichting is vanaf je navel links naar je schaambeen toe, dan is dat chakta op en draaid de goede kant op.

Het zelfde kan je ook bij bij je eerste cakra basis chakra en maagchakra doen voel je daar niets kan in gedachten de zelfde beweging maken als bij je tweede chakra voelde en zo kan je dat ook bij hart en keelchakra doen je voorhoofd en je kruin, maar ook de drie chakra,s aan de achterkant van de lichaam.
Stel je voor dat alles goed zou werken en alle goed zou door stromen, dan kan ook beter je verdriet los laten.
Kan je het niet voelen, kan het misschien aan een ander vragen bij jou in de buurt die het wel kan, ik doe het altijd bij mijn cliënten en ik dacht misschienn is het ook wat voor jou om op die manier je verdriet en ander problemen kwijt te raken, los te laten, of leren het af te voeren via je wortelchakra naar de aarde.

Kijk maar of je er wat mee kan.

Groeten Hans.
 

H@ns.

Bekend lid
Forum lid
Hoi animallover.

Ik heb je net een bp tje gestuurt, laat even weten of je die hebt gekregen.

Groeten Hans.
 

H@ns.

Bekend lid
Forum lid
Hoi animallover.

Ik heb je net een een antwoord terug gestuurt, laat even weten of je die hebt gekregen.

Je mag ook mijn a-mail gebruiken als je dat wil .

hans.jongsma@quicknet.nl

Groeten Hans
 

H@ns.

Bekend lid
Forum lid
Hoi animallover.

Ik heb van morgen post van je gehad, maar ik kan geen post terug sturen, omdat het adres gedeelte gelokkeerd is, kan geen naam in typen, er staat namelijk 2 maal geen.
Kijk maar of jij dat veranderen kan.

Groeten Hans.
 

animallover

Bekend lid
Forum lid
hey H@ans, kunt u het niet sturen naar mijn mail?

Als u mij stap voor stap alles uitlegt hoe die rechterhand werkt op de overige chakra's komt het allemaal wel goed denk ik.

Groetjes
 

Bloem

Bekend lid
Forum lid
Ik wil je even wijzen op het risico dat je loopt om je email adres zo open en bloot op het forum te zetten.
Wij trachten als team natuurlijk altijd het forum veilig te houden, echter geeft dit geen garanties.

Het zou beter zijn dit soort informatie in de beschermde mogelijkheid per persoonlijk bericht te overhandigen.
Desgewenst kan ik, mocht je dit willen, je mailadres uit je bericht verwijderen, als H@ns een reactie heeft gegeven.

Liefs van Bloem (F)
 

animallover

Bekend lid
Forum lid
Hey Bloem, ik geef u gelijk. het is waar wat u zegt.

Hey H@ans, ik denk dat u mij een pb kan sturen nu. het was wel ff zoeken. maar heb het gevonden.

Groetjes aan jullie allebei
 

Druce

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Wanneer over en weer pb's verstuurd kunnen worden, denk ik dat het goed is beide e-mail adressen te verwijderen.
Akkoord Hans, Animallover?

Liefs Allanon - beheerder
 
Bovenaan