Airflower

Forum lid
Forum lid
Hi forum-leden,

Afgelopen maand heb ik 2x bij het wakker worden het gevoel gehad alsof er een entiteit (denk ik?) aanwezig was.
Bij de eerste keer lag ik op mijn zij en merkte ik dat er iemand over mij heen leunde.
Hierbij voelde ik ook dat ik uit evenwicht raakte. En dat ik meer na achter begon te leunen. (Alsof er iemand met z'n knieën in m'n matras zat te leunen.)
Omdat ik dacht dat er echt iemand op mijn kamer was probeerde ik met mijn hand "de persoon" weg te duwen
Maar tot mijn verbazing kwam ik erachter dat er niemand achter me zat. Terwijl het wel aanvoelde alsof er iemand was.
Voor de rest had ik er toen geen aandacht meer aan gegeven.

Later in de maand werd ik opnieuw wakker met opnieuw het gevoel dat er iemand naast me zat. Alleen deze keer aan de andere kant van m'n bed. Deze ervaring vond ik wat enger dan de vorige. Na mijn gevoel leek het alsof de entiteit op me ging liggen. Waardoor ik me benauwed / beklemmend voelde. Het ging na mijn gevoel nog aardig snel. Van de schrik ging het ook snel voorbij. Durf niet met zekerheid te zeggen of ik toen al volledig wakker was. Maar het voelde wel echt aan.

Kan me nog wel herinneren dat ik eerder (dik paar maanden terug) ook merkte had dat er iemand was. Voelde dan dat er een hand op mijn arm werd gelegd. Heb geen idee of dit met de zelfde entiteit te maken heeft. Of dat het los van elkaar staat.

Dus nu vroeg ik me af of dit iets is vanuit de spiritualiteit. En hoe ik erachter kom wie / waarom dit gebeurde. En eventueel hoe ik hier achter zou kunnen komen.

Alvast bedankt :)
gr, AirFlower.
 

NicoleBonnie

Bekend lid
Forum lid
Ik denk dat het zeker een entiteit is! Is er bij jou niet iemand die een spirituele praktijk heeft? Zo iemand kan vaak een entiteit bij je verwijderen (bv die naar het licht laten gaan.)

Ik weet ook niet of je zoiets aan de engelen kan vragen (Aartsengel Michael) maar is altijd het proberen waard!
 

Silver

Bekend lid
Forum lid
Hoi Airflwer,

Je kan deze entiteiten gebieden om weg te gaan.
Net zo goed als je het recht hebt om je voordeur niet te openen of de telefoon niet aan te nemen of om menselijke gasten uit je huis weg te sturen heb je het volste recht deze entiteiten weg te sturen. Doe dat heel rustig, maar wel heel ferm vanuit je kracht.
Lukt dat niet dan kan je de engelen van Licht en Vrede, van Liefde en Genezing aanroepen of wie je zelf liever aanroept. Allah, Jesus of Boeddha, wat er maar bij je past. Je hoeft dit niet te pikken!
 

Rainbow

Bekend lid
Forum lid
Zie het maar als die ene opdringerige buurman of buurvrouw. Laat merken dat je er niet van gediend bent en richt je energie dan ergens anders op. Dat wat je aandacht geeft groeit.
 

martindoornbos

Bekend lid
Forum lid
Veel mensen hebben momenteel veel last van allerlei gevoelen van angst en boosheid/ men vraagt aan mij of ik dat ook heb.

ja, ik heb er ook veel last van, er gaat veel boosheid en angst door mij heen. Veel meer dan vroeger, men probeer mij van binnen de hele dag boos en angstig te krijgen, alle maal entiteiten die van mij willen profiteren. Mijn energie willen hebben, mij slaaf willen maken, zoals zoveel mensen nu. In mijn ochtend meditatie een hele boze entiteit overwonnen, was niet makkelijk. Gewoon in mijn liefde en kracht gebleven, uiteindelijk moest hij mij los laten, Even rust, loop naar de wc, begint het alle maal weer opnieuw. Ik start Facebook en dan kom alle ellende weer binnen. Het stormt in de astrale lagen. Veel entiteiten die de mensen lastig maken. Ik hoor het ook van veel andere mensen.

Een Mystieke methode om het te overwinnen
Probeer alles in jou te overwinnen. Neem een kaars, steek die aan, kijk in de vlam. neem die vlam in je en hou dit beeld vast en zeg "ik ben die vlam". Laat alle andere gedachten los, laat alle angst en boosheid door die vlam transformeren.

Word bewust van jouw ademhaling, richt je op de Zon, adem bewust de Zonne energie in ....... hou vast..... laat los, daar mee ook alle negatieve gedachten en gevoelens los (deze 3maal)

Adem bewust de Zonne energie in en uit in jou aura, adem in ........... hou vast...... laat de energie los in je aura, blaas jouw aura vol met Zonne energie, blijf daar net zo lang mee door gaan tot er rust in je is.

Soms is het een heel gevecht, die ik als het ware van de zijlijn in mij bekijkt en daar niet in mee gaat, gewoon door ademen, zegt tegen je Zelf, ik blijf gewoon doorademen tot ik het overwonnen heb, deze macht strijd kan je op die manier altijd winnen.

Op deze manier kan je alles in jouw Zelf overwinnen. Je bent niet jouw gedachten en gevoelens, je heb ze en ze hoeven niet alle maal van je Zelf te zijn.

De weg van alle lichtwerkers is "de duisternis" in je Zelf overwinnen en anderen daar mee helpen

Martin Doornbos
mysticus
 

Hellen79

Bekend lid
Forum lid
Dus nu vroeg ik me af of dit iets is vanuit de spiritualiteit. En hoe ik erachter kom wie / waarom dit gebeurde. En eventueel hoe ik hier achter zou kunnen komen.
Hoi Airflower,
Het is niet iets uit de spiritualiteit, het "is". Erkennen dat er andere energieën om ons heen zijn die steeds meer mensen gaan waarnemen omdat ons bewustzijn groeit is de eerste stap. Deze energieën horen bij ons bestaan net zoals het water in de rivier en de planten om ons heen.

Vaak benoemen mensen de energieën die nog niet weten hoe ze naar het licht kunnen als entiteiten. Dolende zielen die nog niet klaar zijn of niet weten hoe ze door kunnen naar het volgende level.
Je voelt wel aan waar je mee te maken hebt. Als het je een slecht gevoel geeft (buiten de schrik die je voelt omdat je iets waarneemt wat je nog niet kent) dan stuur je het weg.
Zoals hierboven al benoemd is, jij bent en blijft in controle. ALTIJD!

Wanneer je je comfortabel genoeg voelt zou je kunnen vragen wat de energie je wil vertellen, wie het is en wat het komt doen. Gewoon de vraag in je hoofd stellen, het eerste antwoord is vaak het juiste. Gidsen (energieën vanuit het licht) zijn er om ons te helpen.

Ik kan me voorstellen dat dit allemaal vrij veel en beangstigend is. (Vond ik ook in het begin 😉)

Het beste advies dat ik je kan geven is dat je hulp gaat vragen aan iemand die hier meer mee te maken heeft gehad.
Hij of zij kijken dan mee in je energieveld in in je woonomgeving en kunnen dan samen met jou wat veranderen aan de situatie. Voor zo iemand in jou buurt kijk dan even op: www.vvet.nl
 
Bovenaan