aanrakingen en plakkerige vlekken

Milla

Nieuw lid
Forum lid
Hallo

Enkele dagen geleden lag ik klaar in bed om te gaan slapen. Ik voelde een hand over mijn haar strelen en voelde me bekeken wanneer ik de aanraking niet meer voelde. Dit is niet de eerste keer dat dit me overkomt, alleen voelde het nu niet zo vertrouwd aan als de vorige keren. Ik had het gevoel dat er iets mannelijks bij me was maar heb geen idee wie. Toch was ik niet ongerust of bang. Uit curieuziteit vroeg ik aan mijn overleden moeder of ze me in mijn droom duidelijk kon maken om wie het ging, en niet lang daarna viel ik in slaap.
Toen ik de volgende ochtend wakker werd herinnerde ik me niets van een droom, maar zag ik wel vreemde vlekken op het hoofdbord van mijn bed, vlak boven de plek waar mijn hoofd had gelegen. Deze waren er op de avond ervoor niet (ik ben hier zeker van, ik had nog verse lakens gelegd).
De vlekken waren plakkerig, hadden een blauwige kleur en hadden een mannelijke geur. Het deed me een beetje denken aan axe douchegel, wat wij trouwens niet in huis hebben.

De avond nadien voelde ik weer die aanrakingen en had alweer dat bekeken gevoel. Maar deze keer waren er geen vlekken te zien.

Heeft iemand een idee wat dit zou kunnen zijn?

Met vriendelijke groeten
Milla
 

Bijlagen

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
In de rechtervlek lijk ik een "B" te zien, kan je daar iets mee?
 

Milla

Nieuw lid
Forum lid
Dat was me zelfs nog niet opgevallen.. Nee het zegt me niks alleszins...

Net vermelde iemand ectoplasma aan me, maar ik las dat het een groenige kleur zou zijn en dat het voorkomt bij mediums, hier was het blauwig en ik ben ook allesbehalve een medium.
 

Ankh

Bekend lid
Forum lid
Het is waarschijnlijk lastig om uit te zoeken wat de samenstelling is. Want dat is denk ik de enige manier om een idee te krijgen wat het zou kunnen zijn

Wanneer het een aardse oorsprong zou hebben, dan lijkt het op haargel.

Maar dat zal wel niet.
 

Milla

Nieuw lid
Forum lid
Ik heb echt geen idee vanwaar het kwam of wat het geweest is, twee nachten na elkaar wist ik door de aanrakingen dat ik niet alleen was maar daarna is het ook gestopt.
Bedankt voor de reacties!
 
Bovenaan Onderaan