11 november workshop/class Access Bars in Vathorst Amersfoort

jacqueline

Bekend lid
Forum lid
Access Bars is een healingsmethode en onderdeel van Access Consiousness wat letterlijk toegang tot jouw bewustzijn betekent. Ieder mens heeft ervaringen in zijn/haar leven. Deze ervaringen vormen jouw mening over bepaalde onderwerpen. Soms als de ervaringen minder leuk zijn en je hebt "overlevingsstrategieën bedacht dan werken ze enkel op dat moment. Later kunnen deze overtuigingen en gedachten of conclusies "dat zal ik nooit meer doen" jouw bewustzijn beperken. Veel mensen vandaag de dag ontwikkelen zelfs angsten: "ik kan dit niet doen want dan dat" en als ik dat doe dan ben ik bang dat dit gebeurt" etc. Hierdoor kan jouw bewustzijn zo ver vernauwen dat het lijkt alsof je geen keuzes meer hebt: je bent vastgelopen in je leven. Soms zelfs burnout of depressie. Access Bars kan jou helpen om al deze beperkende gedachten en overtuigingen conclusies angsten etc los te laten. Hierdoor kan je de keuzemogelijkheden weer zien en zie je de uitweg weer. Ook kan je Bars gebruiken voor het manifesteren van je levensdoelen: Wat wil ik nu echt? Je leert in Access ook anders te denken. Je gaat denken in mogelijkheden, niet meer in beperkingen of problemen. Op 11 november geef ik die dag een workshop Access Bars. Je gaat die dag 2 sessies geven en 2 sessies ontvangen van 2 verschillende cursisten. De dag duurt van 10.00 uur tot rond 18.00 uur. Na afloop krijg je een certificaat en een vermelding op de site van Access in Amerika waar het vandaan komt. Vanaf dat moment mag je het toepassen in je praktijk. De cursus kost 270 euro voor beginners en 135 voor de mensen die voor de tweede of derde keer komen en voor hun facillitatorship gaan. Want na 3 classes gegeven door 3 verschillende facillitators mag je ook zelf classes gaan geven.
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Ik heb dit evenement aan de kalender toegevoegd. Heb je eventueel ook een link met meer informatie over dit evenement?
 

jacqueline

Bekend lid
Forum lid
alles staat er al in. Hetzelfde staat ook nog eens op mijn facebookpagina. Het enige wat ik nog moet doen is contact opnemen met de man die mij dat zaaltje kan verhuren voor die dag aan de Wervershoof 157 in Vathorst Amersfoort
 

gouwepeer

Admin
Medewerker
Administrator
Moderator
Forum lid
Je gaat die dag 2 sessies geven en 2 sessies ontvangen van 2 verschillende cursisten. De dag duurt van 10.00 uur tot rond 18.00 uur. Na afloop krijg je een certificaat en een vermelding op de site van Access in Amerika waar het vandaan komt. Vanaf dat moment mag je het toepassen in je praktijk.
Moeten belangstellenden zich hier ook ergens voor aanmelden?
 

jacqueline

Bekend lid
Forum lid
ja...want ik moet ze dan ook aanmelden bij de site van Access zodat de certificaten kunnen worden aangemaakt. Ook voor diegenen die graag door willen naar Facillitator en dus ook ls gaan geven na 3 classes is dat handig.
 
Bovenaan